Verfklus in huis?
Sigma heeft altijd het juiste product voor iedere verfklus. Zo heb je één merk voor al je schildersklussen in huis. Sigma is een professioneel schildersmerk, dat ook erg geliefd is bij de doe-het-zelver en waarbij je topkwaliteit verf gebruikt voor het binnen- en buiten schilderwerk.

Sigma binnenverf

In huis heb je natuurlijk heel wat te schilderen. Welke Sigma verf voor binnen het beste bij jouw verfklus past is afhankelijk van je wensen. De meest bekende Sigma lak voor binnen is de Sigma S2U Nova. De lak kan het hebben. Deze kras- en slijtvaste lak voor binnen is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en diverse glansgraden. Voor de muren kies je bijvoorbeeld voor de Sigmatex Superlatex. Deze schobvaste muurverf is ideaal voor in een huis waarin geleefd wordt.

Binnendeur schilderen met Sigma

Kies voor de binnendeuren voor de Sigma S2U Nova in een glans naar keuze voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Deze keiharde lak voor binnen is watergedragen, vergeelt niet en kras- en slijtvast. Voor een optimaal eindresultaat gebruik je eerst Sigma S2U Nova Primer.

Sigma muurverf  binnen

 sigma muurverf voor binnen

   Afhankelijk van je wensen zijn er verschillende soorten Sigma muurverf voor binnen.      Veelgebruikte Sigma muurverf voor de slaapkamer of kinderkamer is de Sigma Air Pure.
  Dit is een luchtzuiverende, watergedragen muurverf. Ideaal voor ruimtes waar je     
   veel tijd doorbrengt of extra aandacht wil schenken aan een optimaal binnenklimaat. Voor een 
   optimaal eindresultaat gebruik je eerst Sigma WallPrim.  Hebben de muren veel te verduren?
   Kies dan de Sigmapearl Clean  of Sigmatin DGL. Deze Sigma Muurverf voor binnen is 
   supergoed schoon te houden en daardoor heb je lang een mooi resultaat. Ben je niet zo’n
   held in schilderen? Voor Sigma Perfect Matt  geldt…. Geen strepen. Geen Stress.

Sigma Trapverf

Je trap wil je natuurlijk veilig en strak in de lak hebben. Kies je voor Sigma trapverf dan weet je
zeker dat je geschikte verf in huis hebt. Kies voor de S2U Nova lak voor een kras- en slijtvast resultaat. Liever Sigma antislip trap verf? Kies dan voor de S2U Nova Traplak, deze trapverf van Sigma bevat een anti-slip korrel waardoor je meteen een veilige trap hebt. Houd er wel rekening mee dat deze minder goed schoon te maken is dan de Sigma S2U Nova.

Sigma Vloerverf

Vloeren schilder je met Sigma Nova in een glans naar keuze. Voor een optimaal eindresultaat breng je in veel gevallen eerst een laag Sigma S2U Nova Primer aan. Wordt de vloer intensief gebruikt en wil je een Sigma vloercoating gebruiken. Dan is de Sigmafloor Aqua Satin de beste keuze. Deze zijdeglanzende, één-componenten vloercoating van Sigma is gemakkelijk aan te brengen en sneldrogend. Heeft de vloer veel te verduren dan is er een Sigma 2K Vloercoating op waterbasis; Sigmafloor Aqua 2K EP Satin. Door antislipkorrels toe te voegen kan in een handomdraai van deze verf een antislip verf gemaakt worden.

Sigma Plafondverfplafond verven met sigma

Voor een perfect wit plafond in een supermatte kwaliteit kies je de Sigmapearl Plafond.
Dankzij de Anti Dust technologie blijft het plafond langer wit. Voor een optimaal eindresultaat
strijk je het plafond eerst voor met de Sigma WallPrim. 
Spack Plafonds schilder je het beste met Spackverf. Deze Sigma plafondverf is weinig vullend, zodat de oorspronkelijke structuur zichtbaar blijft. Dankzij de lange open tijd is de overlap bij verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar..

sigma badkamerverf   Sigma Badkamerverf

   In een badkamer wil je graag een schimmelbestendige muurverf. Kies daarom 
   de Sigmaresist Fungi Matt. Deze badkamerverf van Sigma is optimaal bestand tegen
   schimmelvorming in hygiëne gevoelige ruimtes zoals een badkamer. Voor een optimaal
   resultaat schilder je de muren en plafond eerst met Sigma WallPrim. Let op: Deze verf is niet
   geschikt voor in de natte cel.

Sigma Keukenverfsigma keukenverf

Ultiem vlekafstotend. Perfect eindresultaat. Meer wil je niet in de keuken toch?
Gebruik daarom als coating van je keukenmuur Sigmapearl Clean Matt.
Deze uitstekend reinigbare matte muurverf glanst niet op na het reinigen en blijft mooi mat. Sigmapearl Clean Matt is bestand tegen de meeste keukenvlekken.
Voor de meest hardnekkige vlekken is er een speciale cleaner verkrijgbaar die ook die vlekken aankan. Doekje erover...Klaar.

Sigma verf voor buiten

Buiten stellen we veel eisen aan ons schilderwerk. We willen het liever niet ieder jaar doen. Een goed product dat je buitendeuren en kozijnen voor jaren beschermd.... dat willen we alemaal!
Sigma heeft hiervoor prachtige producten ontwikkeld. De Sigma Allure Gloss kan in veel gevallen tot wel 10 jaar mee als je eerst de Sigma Allure Primer gebruikt. Liever een vochtregulerend verfsysteem? Geen probleem... de Sigma Schakelverf is inmiddels een perfecte klassieker binnen het vochtregulerende Sigma assortiment.
Voor elke klus...... Sigma dus.