• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Muurverf Extra Mat

Van hoog naar laag sorteren
 1. Wijzonol Muurverf Extra Mat
  Wijzonol Muurverf Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  13 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Wijzonol Wijzotex Extra Mat
  Wijzonol Wijzotex Extra Mat
  3 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  91 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  191 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Sikkens Alpha Plafond Extreem Mat
  Sikkens Alpha Plafond Extreem Mat
  4.2 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 8. Painting The Past Matt Emulsion Muurverf 2,5 ltr - 41 Chalk
  Painting The Past Matt Emulsion Muurverf 2,5 ltr - 41 Chalk
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 9. Sikkens Alphaxylan SF - Muurverf
  Sikkens Alphaxylan SF - Muurverf
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Muurverf Extra Mat

Extra matte muurverf bestel je bij Verfwinkel.nl. De laatste tijd is extra matte muurverf helemaal in. Deze verfsoort wordt voornamelijk binnen toegepast. Het is een uitstekende optie voor de muren en plafonds in je woonkamer, maar ook voor slaapkamers en kinderkamers kun je kiezen voor deze soort muurverf. Extra matte muurverf wordt vooral gebruikt voor steenachtige ondergronden, maar binnen ons assortiment tref je ook producten aan die toegepast kunnen worden op behang. Niet alleen zijn onze producten gemakkelijk te verwerken, ook bieden ze een goede dekking. Zo weet je zeker dat je een eindresultaat creëert waar je bijzonder tevreden over zult zijn. Bij Verfwinkel.nl koop je jouw extra matte muurverf voor de beste prijzen van nu.

Wat is extra matte muurverf?

Eén van de elementen waar je op kunt letten als je op zoek bent naar de ideale muurverf voor jouw verfklus is de glansgraad. De naam zegt het eigenlijk al: de glansgraad geeft aan in welke mate de muurverf glanst. Verven met een hoge glansgraad, bijvoorbeeld hoogglans muurverf, reflecteren veel licht en glanzen hierdoor meer. Voor binnen wordt niet-glanzende muurverf geprefereerd. De verfsoorten met de laagste glansgraad zijn matte muurverf en extra matte muurverf. Extra matte muurverven reflecteren geen licht. Hierdoor hebben ze een kalmere en warmere uitstraling. Daarnaast ziet extra matte muurverf er modern uit. De extra matte muurverven uit ons assortiment zijn perfect voor stenen ondergronden, bieden een uitmuntende dekking en zijn eenvoudig om te verwerken.

Welke extra matte muurverf kleuren zijn er?

Wij helpen je graag om het optimale eindresultaat te behalen. Daarom is het bij onze webshop mogelijk om je muurverf in uiteenlopende kleuren te laten mengen. Hierbij maken wij gebruik van kleurpasta’s van een hoge kwaliteit. Per product kun je bekijken welke kleuren er mogelijk zijn. Als je jouw keuze hebt gemaakt, mengen wij de muurverf in de door jou gewenste kleur. Je kunt het zo kleurrijk maken als je zelf wil. Maar dat hoeft niet. Extra matte muurverf in het wit is ook een populaire optie.

Extra mat voor binnen en buiten

Als je op zoek bent naar extra matte muurverf voor binnen, ben je bij ons aan het juiste adres. Hierbij heb je de keuze uit diverse producten van de beste merken van dit moment. Populaire opties uit ons eigen assortiment zijn bijvoorbeeld deze Wijzonol Muurverf Extra Mat, de Sikkens Alphaxylan SF en de Flexa Pure Muurverf – Extra Mat. Je kunt bij ons ook terecht voor verven die specifiek gemaakt zijn voor plafonds, zoals bijvoorbeeld deze Sikkens Alphacryl Plafond. Daarnaast kun je bij ons terecht voor extra matte muurverven voor buiten. Er zijn zelfs producten die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, zoals deze Painting the Past Matt Emulsion Muurverf. Ook voor een extra matte latex paint kun je bij onze webwinkel terecht.

Extra matte muurverf bestellen bij Verfwinkel.nl

Binnen het uitgebreide assortiment van Verfwinkel.nl tref je alles aan wat je nodig hebt om van jouw verfklus een succes te maken. Of je nu kiest voor een muurverf die extra mat is of niet, je koopt bij ons producten die tot wel 40% goedkoper zijn in vergelijking met onze concurrentie. Daarnaast kun je ook jouw schildersbenodigdheden via onze webshop bestellen. Ontdek zelf wat er mogelijk is en neem een kijkje binnen onze online winkel.