• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Brushkeeper ECO Kwast met kwastenhouder

Meer afbeeldingen

 

Brushkeeper ECO Kwast met kwastenhouder productinformatie

  • Geschikt voor de traditionele en 'VOC arme' lakken en beitsen
  • Geschikt voor hergebruik
  • Kwaliteitsproduct
  • Makkelijker bewaren en schoonmaken
  • Zeer praktisch schildershulpmiddel
  • Heeft een steel van een duurzame houtsoort

Brushkeeper ECO Kwast met kwastenhouder omschrijving

Brushkeeper is dé oplossing tegen uitgedroogde, hard geworden kwasten. Met de Brushkeeper kun je een kwast (tot 5 dagen) zonder vloeistof opbergen door deze met een draaiende beweging in de brushkeeper te stoppen. Zodra je weer wil gaan schilderen, pak je de kwast weer met een draaiende beweging uit de Brushkeeper en kun je meteen aan de slag.


Zodra je klaar bent met schilderen kun je eenvoudig de kwast schoonmaken met de Brushkeeper. Beetje water of terpentine in de Brushkeeper en schudden maar. Je kwast is dan schoon in een handomdraai. Je kwast langer dan 5 dagen bewaren is ook geen probleem met de Brushkeeper. Wederom een laagje schoon water of terpentine in de Brushkeeper en de kwast blijft bruikbaar. 
Met de Brushkeeper heb je altijd een kant-en-klare, gebruiksklare, zachte kwast ter beschikking. 


Door de kwast in de Brushkeeper te bewaren, behoudt de kwast altijd zijn originele vorm. De Brushkeeper zorgt er namelijk voor dat de kwasthaarpunten niet de bodem raken of beschadigen. Hierdoor kun je elke keer weer met je favoriete kwast schilderen. Standaard wordt er een Eco-Brush (maat 14) geleverd bij de Brushkeeper maar in de Brushkeeper passen alle ronde kwasten maat 14. 


Waarom de Brushkeeper?
De Brushkeeper en de Eco-kwast is zo gebruiksvriendelijk geproduceerd. De steel van de kwast is niet gelakt maar heel fijn geschuurd, hiermee wordt het milieu niet onnodig belast met extra verfgebruik. De bus van de kwast is gemaakt van recylcebaar inox. De kwast heeft synthetische haren, waardoor deze kwast voor alle verf geschikt is. De PET-fles is eveneens recyclebaar. Doordat de Brushkeeper en de Eco-Brush in Nederland geproduceerd worden, in de CO2- uitsoot een stuk minder omdat er minder kilometers afgelegd hoeven te worden van producent, naar gebruiker. 
Doordat er jaarlijks veel kwasten weggegooid worden zal de brushkeeper een flinke bijdrage leveren aan het verminderen van het chemisch afval (o.a. hard geworden kwasten) en het schoonhouden van onze planeet. 


Soort Schildersbenodigdheden
Toepassing Voor terpentine en watergedragen verf
Merk Brushkeeper
Levertijd Op voorraad
Top