• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Verfwinkel.nl | De kortste weg naar de verf expert!

Verfwinkel.nl levert professionele verf tegen scherpe prijzen en met stipte bezorging. 
Meer dan 80 jaar ervaring in de verfbranche vormt onze basis voor kwaliteit en vertrouwen. Klanten waarderen dat en niet voor niets is VERFWINKEL.nl de grootste online verfleverancier van Nederland. 

Grootste assortiment
Flexa, Histor, Sigma, Sikkens, Wijzonol en vele andere: VERFWINKEL.nl houdt het meest uitgebreide assortiment A-merken op voorraad en levert alle mogelijke materialen voor een degelijke verfklus. Zowel voor de vakman als voor de kwalitatief veeleisende doe-het-zelver. Alles wat je nodig hebt voor een schitterend eindresultaat, bestel je via één vertrouwd adres. Snelle kwaliteit is het halve werk; want schilderen met topmaterialen doe je met een glimlach. 

Vakkundig advies
Gratis advies en begeleiding zijn belangrijke onderdelen van ons uitgebreide servicepakket
. Onze adviezen zijn gebaseerd op jarenlange professionele ervaring. Nieuwe verftoepassingen volgen elkaar snel op en alle verfmerken brengen continu producten op de markt met meer mogelijkheden en specifieke voordelen. De medewerkers van de klanterservice zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beantwoorden al je vragen met zorgvuldigheid.

Tevreden kopers
Wil je weten wat anderen vinden van VERFWINKEL.nl: bekijk nu de klantenbeoordelingen hier. En als je ons volgt op Facebook of Instagram blijft je altijd op de hoogte van alle aantrekkelijke acties.

 

Top