Gratis SigmaPearl Cleaner bij 10 liter SigmaPearl Clean Matt

  • Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Hermadix Teak Cleaner

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Hermadix Teak Cleaner omschrijving

Hermadix Teak Cleaner is een krachtige geconcentreerde cleaner voor het schoonmaken en ontgrijzen van teak en ander hardhout. Hermadix Teak Cleaner  gebruik je bijvoorbeeld voor je houten tuinmeubels, vlonders, steigers, schuttingen en hardhout op schepen zoals teakdekken e.d.
Hermadix Teak Cleaner is voor vele houtsoorten geschikt zoals afzelia, bangkirai, bilinga, keruing, mahonie, meranti, teak en maakt je meubels weer als nieuw! Om je hout daarna als nieuw te houden en te beschemen tegen vergrijzing, vervuiling en verkleuring kun je jouw teakhouten tuinmeubelen behandelen met Hermadix TOFF teakolie.


Om Hermadix Teakcleaner goed te gebruiken verdun je deze met water in een verhouding van 1:3. De hoeveelheid van de verdunning bepaald ook de reinigingskracht. Met de bijgeleverde schuurspons verwijder je eenvoudig het vuil. Na de behandeling was je het gereedschap en je handen goed met water.


Hermadix Teak Cleaner bestellen bij Verfwinkel.nl 
Hermadix Teak Cleaner bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze olie of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Toepassing Voor buiten
Merk Hermadix
Levertijd Op voorraad

Recent bekeken producten

€ 24,95

€ 21,21

Top