• Particulier
 • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma S2U Allure Primer

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
RAL9010 RAL
RAL9001 - Crèmewit RAL
RAL9016 - Verkeerswit RAL
E8.35.65 Okergeel Sikkens Authentieke Kleuren
RAL3005 - Wijnrood RAL
U4.15.10 Gelders Blauw Sikkens Authentieke Kleuren
RAL5004 - Zwartblauw RAL
RAL6009 - Dennengroen RAL
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
RAL7016 - Antracietgrijs RAL
RAL7021 - Zwartgrijs RAL
RAL9004 - Signaalzwart RAL
RAL7024 - Grafietgrijs RAL
RAL9005 - Gitzwart RAL

Sigma S2U Allure Primer productinformatie

 • Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
 • Goede kantendekking
 • Goede vloeiing
 • Hoge duurzaamheid
 • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
 • Professionele schilderskwaliteit
 • Uitstekende weervastheid en duurzaamheid
 • Vochtregulerend
 • Voor buiten
 • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Sigma S2U Allure Primer omschrijving

Sigma S2U Allure Primer is een grondlak voor buiten. Sigma Allure Primer is geschikt voor het gronden en overgronden van hout buiten. Denk hierbij aan geveltimmerwerk, deuren en kozijnen. Daarnaast is de Sigma S2U Allure Primer ook geschikt voor het overgronden van staal en non-ferrometalen die zijn voorzien van een geschikt primersysteem.


Deze S2U Allure grondverf is uiterst geschikt als 4 seizoenen grondverf. Deze Sigma Allure Primer is toe te passen bij temperaturen van 0°C tot 30°C. In combinatie met de Sigma S2U Allure Gloss of Allure Satin kan je een onderhoudstermijn voor je buitenschilderwerk creëren tot wel 10 jaar onderhoudsvrij. 


Sigma S2U Allure Primer:
- Aanbrengen: met kwast en roller
- Stofdroog: na ca. 1-3 uur 
- Kleefvrij: na ca. 3-5 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 16-24 uur
- Verbruik: ca. 16 m2 /liter


Sigma S2U Allure Primer Grondverf
Naast dat de Sigma Allure Primer vrijwel heel het jaar inzetbaar is, kan deze ook een jaar overstaan. Deze Allure Primer kan dus je houtwerk tot een jaar beschermen zonder dat er een eindlaag aangebracht hoeft te worden. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld nog net op het einde van het seizoen je houtwerk kunt beschermen tegen de komende winter. In het voorjaar pak je het schilderwerk weer op. Sigma S2U Allure primer is ontwikkeld met DGS-technologie. Dit staat voor het Dual Guard Systeem, om de basis te leggen voor een goede bescherming.


Aanbevolen kwasten en rollers voor de Sigma S2U Allure Primer
Goede kwasten en rollers zijn belangrijk om een mooi eindresultaat te krijgen. Deze Sigma S2U Allure breng je het beste aan met een Progold Serie 7000 – Ronde Kwast. De grote vlakken kun je schilderen met een viltroller. Gebruik voor strakke verflijnen een ronde kwast in combinatie met gele schilderstape.


Sigma S2U Allure Primer aanbieding:
Bij Verfwinkel.nl vind je altijd de beste S2U Allure aanbieding. Ontdek het gemak van online verf kopen en bestel je verf en verfbenodigdheden voordelig bij Verfwinkel.nl. Naast dat je vanuit je luie stoel aan je klus begint door verf te bestellen, vind je bij verfwinkel.nl ook nog eens de beste prijzen, snelle levering en goed verfadvies. Hierdoor koop je je Sigma Allure goedkoop en heb je hem snel in huis in je favoriete kleur. Of je nu op zoek bent naar de Sigma Allure Primer of de aflak zoals Allure Gloss of Allure Satin of een andere Sigma verf. De Sigma S2U Allure prijs is altijd scherp bij Verfwinkel.nl ongeacht of je 0,5 liter Allure of 1 liter Allure in je favoriete kleur koopt.
Daarnaast vind je bij Verfwinkel.nl ook alle andere spullen die je nodig hebt voor je schildersklus zoals kwasten, rollers, plamuur, schuurpapier en afplaktape.
Bestel je verf en benodigdheden op het moment dat voor jou het beste uitkomt en laat deze bij je thuis of op de klus bezorgen.


Prijs Sigma S2U Allure Primer
Naast dat je Sigma S2U Allure snel in huis hebt als je deze bij Verfwinkel.nl besteld is de Sigma S2U Allure prijs altijd scherp en concurrerend bij Verfwinkel.nl. Zo koop je je Sigma S2U Allure Primer goedkoop. Bij verfwinkel.nl leveren we 0,5 liter Sigma S2U Allure Primer, 1 liter en 2,5 liter Sigma Allure uit voorraad.


Sigma S2U Allure Primer in verschillende volumes:
Ben je op zoek naar een goede grondverf voor buiten zodat je een goed verfsysteem kunt aanbrengen met een duurzaam resultaat. Dan is de S2U Allure Primer van Sigma zeker een geschikt product.  Zo heb je de Sigma S2U Allure Primer 2,5 liter voor de grote verfklus. Hiermee kun je eenvoudig het buitenschilderwerk van je huis doen. Voor de tussentijdse onderhoudsklusjes of de kleinere projecten zoals bijvoorbeeld het schilderen van je voordeur in een andere kleur dan de rest van je huis kun je kiezen voor Sigma S2U Allure Primer 0,5 liter. Daarnaast is de Sigma S2U Allure Primer verkrijgbaar in 1 liter. Goed voor ongeveer 16 m2. Verreweg het meest gebruikte volume verf. Met Sigma S2U Allure kies je voor duurzame verf en ben je voor jaren klaar. Daarom vind je altijd een  Sigma S2U Allure aanbieding bij verfwinkel.nl. Zo betaal je nooit teveel voor je klus. Klaar met de klus en een restje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt


Sigma S2U Allure Primer met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 

Sigma S2U Allure Primer op kleur gemengd
Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.


Sigma S2U Allure Primer met DUBOkeur
Deze Sigma grondverf voor buiten is gecertificeerd met DUBOkeur. Dat wil zeggen dat deze Allure Primer milieuvriendelijker is dan vergelijkbare producten. DUBOkeur wil laten zien dat een product met dit label tot de milieuvriendelijkste producten in zijn soort behoort. Het keurmerk stelt geen eisen aan het productieproces, maar laat zien dat  het betreffende product  – over de gehele keten bekeken - minder milieubelasting teweegbrengt dan andere soortgelijke producten (met eenzelfde functie).

Extra informatie over Sigma S2U Allure Primer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigma S2U Allure Primer bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma S2U Allure Primer bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Basis Terpentinebasis
Ondergrond Hout
Soort Grondverf
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 16 m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad

Sigma S2U Allure Primer bestand(en) downloaden

Top