Tot 10% Extra Kassakorting op alles 
v.a. €100 = 5% • v.a. €150 = 7,5% • v.a. €200 = 10%

Tot 10% Extra Kassakorting op alles!| v.a. €100 = 5% • v.a. €150 = 7,5% • v.a. €200 = 10% 

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Sikkens Kleurenwaaiers

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sikkens Kleurenwaaier - 5051 Color Concept Waaier
  Sikkens Kleurenwaaier - 5051 Color Concept Waaier
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  7 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Sikkens Kleurenkaart: Authentieke Kleuren
  Sikkens Kleurenkaart: Authentieke Kleuren
  2 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Sikkens Kleurenkaart - Rijks Kleuren
  Sikkens Kleurenkaart - Rijks Kleuren
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Sikkens kleurenwaaier

Een Sikkens kleurenkaart bevat alle kleuren waarin je de verf van dit merk kunt laten mengen. Een kleurenwaaier van Sikkens is online te vinden, maar er is geen betere manier om zicht op de kleuren te krijgen door de echte Sikkens kleurstalen te bekijken. Sikkens behoort al decennialang tot de beste en meest populaire verfmerken. Dit merk staat garant voor kwaliteit. Niet voor niets zijn producten zoals de Sikkens Rubbol XD High Gloss of de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF zo geliefd onder onze klanten. Er zijn veel Sikkens verf kleuren om uit te kiezen, waaronder de Rijks kleuren van dit merk. Ontdek het zelf en schaf een Sikkens kleurenwaaier aan.

Sikkens kleurenwaaier gratis online bekijken

Online zijn er voorbeelden te vinden van de Sikkens kleuren die je in een waaier of een Sikkens kleurenkaart aantreft. Ook wij bieden je een online kleurenwaaier aan bij ieder Sikkens product. Dergelijke Sikkens kleurenwaaiers zijn gratis en bedoeld als indicatie van de kleur. Deze Sikkens kleurenwaaier online maakt het mogelijk om de kleur te kiezen waarin je jouw verf wilt laten mengen door ons. Tegelijkertijd waarschuwen wij altijd dat Sikkens kleurenwaaiers online als referentie bedoeld zijn en niet de meest accurate weergave geven van de kleuren van Sikkens. Dit geldt ook voor een Sikkens RAL kleurenwaaier online. Beeldschermen vervormen de kleuren. Zo kunnen Sikkens kleuren er per scherm anders uitzien door de instellingen. Een echte Sikkens kleurenwaaier geeft je de meest waarheidsgetrouwe weergave van de kleuren van dit merk.

Wat is een Sikkens kleurenkaart?

Een Sikkens kleurenkaart is net zoals een Sikkens kleurenwaaier gratis online te bekijken, maar ook te bestellen om bij je thuis de juiste Sikkens verf kleuren te kiezen. De Rijks kleuren zijn verzameld op een Sikkens kleurenkaart. Tot de Rijks kleuren behoren onder meer Rijks warm grijs, Rijks puur groen, Rijks zacht terra, Rijks oker, Rijks bruin en nog veel meer tinten. Ook de Sikkens kleurenkaart met Authentieke kleuren bevat populaire Sikkens kleuren.

Sikkens muurverf kleuren

Een van de Sikkens muurverf kleuren is Wild Wonder. Dit is de Sikkens kleur van het jaar 2023 en hier is ook een kleurenstaal van Sikkens van beschikbaar. Deze kleur werd door AkzoNobel uitgeroepen tot de kleur van het jaar. Wild Wonder is een trendy kleur die geïnspireerd is op de natuur. Wild Wonder kan uitstekend met andere tinten gecombineerd worden en de uitstraling van de kleur hangt af van het moment van de dag. Hierdoor is het een veelzijdige kleur die je op diverse manieren kunt inzetten. Kortom, een prima keuze als kleur van het jaar. Elke kleurenstaal van Sikkens geeft andere Sikkens muurverf kleuren weer.

Kleurenwaaier Sikkens

De meest complete verzameling van Sikkens kleuren is de Sikkens 5051 kleurenwaaier. Hierin ontdek je alle kleuren waarin je jouw Sikkens verf kunt laten mengen. Vind je het lastig om een kleur te kiezen van is een kleurenwaaier van Sikkens een uitkomst. Door de Sikkens waaier tegen de muur of je kozijnen te houden, zie je in een oogopslag of deze kleur past bij de omgeving. Een kleurwaaier van Sikkens maakt de keuze uit Sikkens verf kleuren een stuk eenvoudiger.

Sikkens kleurenwaaier bestellen bij Verfwinkel.nl

Via onze website kun je Sikkens waaiers bestellen. Deze waaiers bevatten de mooiste Sikkens muurverf kleuren van nu. Dit merk staat bekend om hun verven van hun professionele kwaliteit, maar ook de veelzijdigheid qua tinten is voor veel klanten een goede reden om de verven van dit merk aan te schaffen. Bovendien is het kiezen van de juiste kleur essentieel. Specifieke tinten met Sikkens kleurnummers vallen niet alleen bij je in de smaak, maar ze sluiten daarnaast uitstekend aan op de andere kleuren van je interieur. Binnen een Sikkens kleurenkaart of kleurwaaier van Sikkens ontdek je het.