Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10%

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Muurverf top 10

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  204 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sigma Sigmatex Superlatex Matt
  Sigma Sigmatex Superlatex Matt
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  197 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
  Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  234 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sigma Sigmatin DGL Matt - Muurverf
  Sigma Sigmatin DGL Matt - Muurverf
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  107 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Sigma Perfect Matt - Muurverf
  Sigma Perfect Matt - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  125 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  95 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Wijzonol Muurverf Mat
  Wijzonol Muurverf Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  43 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 8. Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean Muurverf
  Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean Muurverf
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  19 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 9. Sikkens Alphatex SF Mat - Muurverf
  Sikkens Alphatex SF Mat - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  81 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 10. Histor Monodek Revolution - Wit
  Histor Monodek Revolution - Wit
  5 out of five star rating on Trustpilot
  16 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Muurverf top 10

Binnen deze Muurverf Top 10 ontdek je de beste muurverf van dit moment. Goede muurverf is van groot belang als je met een verfklus aan de slag gaat. Je zoekt producten die garant staan voor een goed eindresultaat. Je kunt het best muurverf kopen van een hoge kwaliteit. Zowel voor muren als voor plafonds ontdek je de beste muurverf voor binnen bij ons. Welke muurverf je ook kiest uit deze top 10, je zult een eindresultaat behalen waar je tevreden over zult zijn. Welke muurverf is het beste? Je ontdekt het binnen de top 10 van Verfwinkel.nl.

Welke muurverf is het beste?

Het is een vraag die regelmatig aan onze verfspecialisten gesteld wordt: welke muurverf is het beste? Niet iedereen zal het eens zijn over het beste merk muurverf. Iedereen heeft immers zijn of haar eigen voorkeuren. Wat in ieder geval vaststaat, is dat de kwaliteit van de muurverf een enorme impact heeft op het eindresultaat dat je behaalt. Niet iedereen zal dezelfde nummer één kiezen, maar over de kwaliteit van muurverf voor binnen zal iedere specialist het eens zijn. Een goed product is een goed product, zo simpel is het. Wij hebben het voor je samengevat in deze Verfwinkel.nl Muurverf Top 10.

Wat is het verschil tussen latex en muurverf?

In de volksmond en op verpakkingen worden latex, muurverf en muursaus nogal eens gebruikt. In principe gaat het in alle gevallen om dezelfde producten. Hoewel latex en muurverf tegenwoordig synoniemen van elkaar zijn, was dat vroeger wel anders. Toen was latex een vloeibaar rubber dat gebruikt werd als bestanddeel voor muurverf. Dit bestanddeel zorgde ervoor dat latex een muurverf van een hogere kwaliteit was. De beste muurverf van vroeger was dus een latex. Tegenwoordig is muurverf zo doorontwikkeld dat er geen latex gebruikt wordt in de verf. Latex wordt voornamelijk als ander woord voor muurverf gebruikt. Het zegt niets over de kwaliteit of de ingrediënten van de verf.

Wat is de beste muurverf en welke eigenschappen bepalen dit?

Je kunt op een aantal factoren letten als je op zoek bent naar de muurverf die het beste is. Ten eerste worden veel schilders, professioneel of niet, blij van een goed dekkende muurverf voor hun schilderklus. Het liefst beschikken ze over een product dat in één keer dekt. De beste binnenmuurverf voldoet aan deze eis. Deze producten beschikken over meer pigment en meer bindmiddel, wat de dekking ten goede komt. Je bespaart jezelf veel tijd en moeite doordat je maar één laag verf hoeft aan te brengen. Goede muurverf merken zijn hierdoor efficiënter in vergelijking met verf van een lage kwaliteit. De beste muurverf heeft een prijs-kwaliteitverhouding waar je u tegen zegt.

Naast een goede dekking is de reinigbaarheid van een muurverf nog een element waar je op kunt letten. Met een afschrobbare muurverf bedoelen we producten die je gemakkelijk schoon kunt maken zonder dat de verflaag wordt aangetast. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld in de keuken. Spat je tomatensaus plotseling? Dankzij een goed reinigbare muurverf is dit geen probleem. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om de tegels in je keuken te vervangen door een muurverf van een hoge kwaliteit. Bovendien kun je deze producten in allerlei kleuren laten mengen. Zo bepaal je zelf de uitstraling.

Sikkens of Sigma muurverf?

Bekijk je lijstjes van de beste muurverf van 2023, of voorgaande jaren zoals de beste muurverf van 2021, dan zijn Sikkens en Sigma twee merken die steevast in dit soort lijsten terug te vinden zijn. Dit zijn niet zomaar goede muurverf merken. Deze twee verfmerken behoren al decennialang tot de beste en meest populaire verfmerken, zowel onder consumenten als onder professionele schilders. Maar er zijn ook andere verfmerken die geregeld binnen onze Top 10 terug te vinden zijn. Muurverf van Wijzonol, Flexa en Histor is ook populair bij onze klanten.

Muurverf Top 10 online bestellen bij Verfwinkel.nl

Welke muurverf is de beste? Met de producten uit onze Top 10 haal je altijd verf van een hoge kwaliteit in huis. Bij ons bestel je muurverf eenvoudig en snel. De muurverven uit onze Top 10 worden uit de voorraad en in vrijwel elke kleur geleverd. Daardoor heb je snel de meest geschikte muurverf in huis. Weet je niet goed hoe je jouw schilderklus moet aanpakken? Je kunt bij ons terecht voor advies, of lees één van onze Blogs voor meer info. We vertellen je onder meer hoe je jouw muren streeploos kunt schilderen, maar ook voor muurverf inspiratie ben je bij ons aan het juiste adres.

Op de hoogte blijven van de Muurverf Top 10 van dit moment en andere interessante nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We voorzien je van informatie over onder andere muurverf, we geven je schildertips en we houden je op de hoogte van onze acties en aanbiedingen. Meteen aan de slag met de beste muurverf van dit moment? Bestel dan jouw product via deze pagina en profiteer van onze scherpe prijzen.