• Grootste assortiment van Nederland
  • Koop online tot 50% goedkoper
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Kleurentester

Van hoog naar laag sorteren
  1. Sigma Colour Tester
    Sigma Colour Tester
    Vanaf Normale prijs
Van hoog naar laag sorteren

Kleurentester

Een kleurentester is de beste manier om te bekijken of een specifieke kleur de beste keuze is voor jouw muur. Deze kleine verpakkingen bevatten verf in de kleur die jij aan het overwegen bent. Hierbij kan het gaan om verf van een specifiek merk, bijvoorbeeld een Flexa kleurentester of een Histor kleurentester. Je kunt meerdere kleurentesters tegelijk bestellen, zodat je kleuren kunt vergelijken en contrasteren. Een dergelijke kleurentest maakt het gemakkelijker om de ideale kleurentint te ontdekken. Hierbij kun je kleuren testen die ver uit elkaar liggen, maar ook voor het bekijken van vergelijkbare kleuren zijn deze testers geschikt. Zo weet je zeker dat de kleur die je in gedachten had voor je muur ook zo goed uitpakt in het echt. Een kleurentester bestellen doe je hier.

Waarom kies je voor een kleurentester?

Het belang van de juiste kleurentint moet niet onderschat worden. Kleuren hebben een grote invloed op ons. Zo zijn er kleuren die ons helpen ontspannen, terwijl andere kleuren ons juist activeren en energie geven. Maar er zijn ook kleuren die een ruimte groter of kleiner kunnen laten lijken. Bovendien wil je er zeker van zijn dat er een goede afstemming is tussen kleuren onderling. Zo creëer je het mooiste effect. Kleurentesters helpen je om de juiste kleur te vinden. Doordat je de verf aan kan brengen op de muur, krijg je een beter beeld van het eindresultaat. Je kunt meerdere kleuren in vakken op de muur aanbrengen. Zo kun je de tinten met elkaar vergelijken, om zo te ontdekken welke kleur je prefereert.

Flexa kleuren tester en andere bekende merken

De consument van tegenwoordig is kritischer dan ooit. Klanten hebben een steeds beter beeld van wat ze willen voor interieur en welke tinten hiervoor in aanmerking komen. Daarom zijn er steeds meer grote merken waarvan je een kleurentester kan kopen

Een goed voorbeeld hiervan is de Flexa kleurentester. Een Flexa kleur tester is een kleine verpakking die voorzien is van een muurverfroller. Hiermee kun je een vlakje maken op de muur. Zo zie je meteen hoe de tint eruit ziet in het echt en of het goed past bij de andere kleuren van je interieur. Flexa kleurentesters zijn bij ons verkrijgbaar voor een goede prijs.

Er zijn andere opties binnen ons assortiment verkrijgbaar. Een goed voorbeeld hiervan is deze Histor Color Tester. Een Histor kleurentester geeft je het beste beeld van hoe een tint van dit merk tot zijn recht komt op jouw muur. In het geval van dit product gaat het niet om verf maar om een zelfklevende kleurstaal. Daarnaast kun je kiezen voor de Sigma Colour Tester. Deze muurverf tester kun je in vrijwel iedere kleur laten mengen die jij voor ogen hebt.

Kleurentester kopen bij Verfwinkel.nl

Een kleurtester is het ideale hulpmiddel voor het visualiseren van de juiste tint voor jouw muur. Zo weet je zeker dat de kleur die jij voor ogen hebt ook in het echt er zo goed uitziet als gedacht. Bovendien voorkom je hiermee dat je een blik verf voor niks koopt, mocht toch blijken dat de kleur niet correct is. Dat bespaart je een hoop geld. Het mooie aan een kleurentester bestellen via onze website is dat je de verf van deze tester in veel kleuren kunt laten mengen voor een lage prijs. Ontdek de mogelijkheden bij Verfwinkel.nl.