• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Radiatorkwasten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Copenhagen Pro Flex - Radiator Kwast
  Copenhagen Pro Flex - Radiator Kwast
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf
 2. ProGold Radiatorkwast - Serie 6350
  ProGold Radiatorkwast - Serie 6350
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf
 3. Staalmeester Radiatorkwast - Serie 2010
  Staalmeester Radiatorkwast - Serie 2010
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Staalmeester Radiatorkwast - Serie 0136
  Staalmeester Radiatorkwast - Serie 0136
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Outlet
  Staalmeester Facade Kwast - Serie 2210
  Staalmeester Facade Kwast - Serie 2210
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Goudhaantje Radiatorkwast Futura - Serie 480
  Goudhaantje Radiatorkwast Futura - Serie 480
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Copenhagen Pro S - Radiator Kwast
  Copenhagen Pro S - Radiator Kwast
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf
Van hoog naar laag sorteren

Radiatorkwast

Radiatorkwast kopen bij Verfwinkel.nl

Radiatorkwasten zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar bij Verfwinkel.nl. De radiatorkwast is van origine uitgevonden voor het schilderen van radiatoren. Hiermee bedoelen we niet het verven van de radiator zelf, maar het schilderen achter de radiator. Hier is nauwelijks ruimte, waardoor een standaard kwast met rechte steel niet volstaat. Een radiatorkwast heeft een knik aan de bovenzijde waardoor moeilijke plekken makkelijker bereikt kunnen worden. Hierdoor is de radiatorkwast niet alleen interessant voor het verven achter de radiator, maar kan deze kwast ook gebruikt worden voor andere moeilijke plekken. Om de volgende redenen bestel je jouw radiatorkwast bij Verfwinkel.nl:

 • Verschillende radiatorkwasten verkrijgbaar.
 • Altijd een radiatorkwast van een hoge kwaliteit
 • Radiatorkwasten van bekende merken zoals ProGold, Staalmeester, Copenhagen en Goudhaantje.
 • Radiatorkwast voor iedere toepassing.
 • Koop jouw kwasten tegen de beste prijzen van dit moment.
 • Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Voor 12:30 uur besteld = vandaag in huis. Ga meteen aan de slag met jouw radiatorkwast.
 • Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending vanaf €50.
 • De beste radiatorkwast aanbiedingen.

Radiatorkwasten in verschillende varianten

De juiste radiatorkwast voor jouw klus is te vinden binnen ons aanbod. Er zijn diverse varianten van deze soort kwast verkrijgbaar. Gebruik de filters aan de linkerzijde van deze categoriepagina om snel te vinden wat je zoekt. Ten eerste kunnen kwasten verschillende soorten haren hebben. Populair zijn kwasten met varkenshaar. Dit is dik en sterk, maar ook elastisch. Verf wordt goed vastgehouden en geleidelijk afgegeven. Maar je kunt ook kiezen voor een synthetische kwast met kunstvezel. Deze kwast neemt veel verf op en geeft het gecontroleerd af. De kans op strepen in het eindresultaat wordt verkleind.

Radiatorkwasten voor allerlei toepassingen

De meeste verfsoorten zijn op basis van water of terpentine. Binnen ons assortiment zijn zowel radiatorkwasten te vinden die geschikt zijn voor producten op waterbasis als kwasten die geschikt zijn voor producten op terpentinebasis. Sommige kwasten zijn voor beide productsoorten geschikt. Een andere eigenschap waar je op kunt filteren is de toepassing. Een radiatorkwast kun je gebruiken om de ruimte achter de radiator te verven, maar hij kan ook gebruikt worden voor andere moeilijk bereikbare plekken. Je kunt hiermee zowel muurverf als lakverf aanbrengen. Daarnaast is een radiatorkwast ook geschikt om beitsen op lastige plekken aan te brengen.

Radiator kwast van bekende merken zoals ProGold, Copenhagen, Goudhaantje en Staalmeester

Meerdere bekende merken hebben een radiatorkwast van een hoge kwaliteit ontwikkeld. Natuurlijk mogen deze gerenommeerde merken niet ontbreken binnen het riante aanbod van Verfwinkel.nl. Deze kwasten kunnen allemaal gebruikt worden voor het schilderen van de ruimte achter de radiator, maar natuurlijk ook voor andere lastig te bereiken plekken. Een populair merk is ProGold. Een andere veelgebruikte optie is Staalmeester. Dit merk beschikt over meerdere series van kwasten met unieke eigenschappen. Daarnaast zijn de radiatorkwasten van Copenhagen en Goudhaantje aanraders.

Welke radiatorkwast aanbieding kies je?

Op zoek naar radiatorkwast korting? Bij Verfwinkel.nl ontdek je altijd de beste aanbiedingen van dit moment. Onze prijzen kunnen tot maar liefst 60% goedkoper zijn in vergelijking met andere aanbieders. Ook voor schildersbenodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Onze verfspecialisten hebben hieronder een aantal van de beste radiatorkwasten van dit moment voor je op een rij gezet:

ProGold Radiatorkwast – Serie 6350 is een enorm praktisch schildershulpmiddel van een zeer hoge kwaliteit. Dit product is in meerdere maten verkrijgbaar. Deze kwast heeft een lange ongelakte steel en is voorzien van wit varkenshaar.

Staalmeester Radiatorkwast – Serie 0136 is een comfortabel te gebruiken radiatorkwast van een hoge kwaliteit die zorgt voor een goede verdeling van de verf en geschikt is voor hergebruik. Dankzij de speciale polyestermix is deze kwast bij uitstek geschikt voor het aanbrengen van synthetische verf.

Staalmeester Radiatorkwast – Serie 2010 is een comfortabel te gebruiken en gebruiksklare radiatorkwast die in verschillende maten verkrijgbaar is. Dit product is van een hoge kwaliteit en geschikt voor hergebruik. Deze kwast kan universeel ingezet worden en zorgt voor een goede verdeling van de verf.

Copenhagen Pro S – Radiator Kwast is een comfortabel te gebruiken radiatorkwast die een steel heeft die gemaakt is van gewaxt beukenhout. De bus is van RVS en de haren zijn een combinatie van gemodificeerde en flexibele polyester vezels. Dit product van een hoge kwaliteit kan gebruikt worden voor stugge verfsoorten.

Goudhaantje Radiatorkwast Futura – Serie 480 is een flexibele kwast met een houten gelakte steel, een RVS bus en haren van gemodificeerde polyester vezels. Dit flexibele product is ideaal voor lastig te bereiken plekken. De radiatorkwast is geschikt voor alle lakken en kan opnieuw gebruikt worden.

Wat is een radiatorkwast?

Een radiatorkwast is een type kwast die gekenmerkt wordt door een knik aan de bovenkant. Hij is van origine ontwikkeld om het schilderen achter de radiator mogelijk te maken. Een radiatorkwast wordt ook vaak gebruikt voor het schilderen van vergelijkbare moeilijk te bereiken plekken.

Kun je met een radiatorkwast muurverf aanbrengen?

Ja, zowel muurverf als lakverf kun je met behulp van een radiatorkwast toepassen.