Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10%

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Stucloper

Van hoog naar laag sorteren
 1. ProGold Stucloper
  ProGold Stucloper
  4.3 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf
 2. PrimaCover Basic (0,65m x 50m)
  PrimaCover Basic (0,65m x 50m)
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. PrimaCover Evapo (1m x 25m)
  PrimaCover Evapo (1m x 25m)
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 4. PrimaCover Lite (1m x 25m)
  PrimaCover Lite (1m x 25m)
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 5. PrimaCover Combi, absorberend (0,98m x 50m)
  PrimaCover Combi, absorberend (0,98m x 50m)
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 6. PrimaCover Basic (1m x 25m)
  PrimaCover Basic (1m x 25m)
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Stucloper

Stucloper is onmisbaar wanneer je van plan bent om thuis een kamer te schilderen. Wat je wilt voorkomen tijdens die klus is verfspatters op de vloer. Gelukkig is er heel wat afdekmateriaal op de markt om dit te voorkomen. Een van de populairste toepassingen hiervoor is het gebruik van stucloper.

Wat is stucloper?

Stucloper is een handig hulpmiddel tijdens het schilderen en is in essentie een stukje karton dat aan beide zijden voorzien is van een PE coating. Deze coating zorgt ervoor dat het karton waterdicht wordt. Dat betekent ook dat de kwaliteit van de bescherming niet wordt aangetast tijdens het werken met vochtige middelen. Stucloper wordt ook wel eens protectiekarton of afdekkarton genoemd en is een van de meest praktische protectiemiddelen op de markt. Dat gezegd zijnde is er ook wel heel wat kwaliteitsverschil tussen stuclopers onderling. Let goed op de dikte van het materiaal bij de aanschaf van stucloper en vermijdt bedrukte exemplaren. Een bedrukte stucloper kan afgeven op de grond en dit valt ontzettend moeilijk te verwijderen.

Stucloper tegenover afdekplastic

Zowel afdekplastic als stucloper biedt bescherming tegen verfvlekken. Desondanks zijn er wel een aantal redenen om stucloper te verkiezen boven afdekfolie. Zo dien je bij het gebruik van afdekfolie op voorhand de afmetingen te kennen voor volledige bescherming. Een stucloper rol je gewoon uit over de oppervlakte en met een stanleymes snij je de overbodige oppervlakte ervan. Dat hoeft overigens niet over een perfect egale oppervlakte te gaan. Een is stucloper voor de trap op de markt en bovendien is een stucloper goedkoop.

Waar je op moet letten

Of je nu kiest voor stucloper goedkoop of een stucloper voor trap: er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden tijdens het gebruik. Zo is het geen goed idee om een stucloper op pas gelegde vloeren te leggen. Ook valt het niet aan te raden dit product te gebruiken in vochtige ruimtes of om stucloper langdurig nat te maken. Ook al is het zo dat de stucloper gecoat is en dus de nodige bescherming biedt tegen vochtig: het is en blijft karton. Waarom is het geen goed idee om stucloper te plaatsen op pas gelegde vloeren? Dat heeft alles te maken met het feit dat stucloper geen ademend afdekmateriaal is.

Stucloper kopen bij Verfwinkel.nl

Op zoek naar een stucloper aanbieding of benieuwd waar stucloper goedkoop is? Dan heeft Verfwinkel.nl exact wat je nodig hebt. In ons assortiment vind je goedkope, maar kwalitatief hoogwaardige stucloper van ProGold terug. Wil je snel aan de slag? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven garantie op een snelle levering van stucloper.