Saliegroen van Flexa: Natuurlijk groen uit de kruidentuin

Saliegroen is één van de mooiste kleuren waarin je jouw verf kunt laten mengen. Deze strakke kleur heeft een aangename, natuurlijke uitstraling. Dit voegt kalmte toe binnen een ruimte. Saliegroen is een Flexa kleur, waarbij het onderdeel uitmaakt van de Strak in een Ruimte collectie. Bij Verfwinkel.nl kun je verschillende producten Flexa Saliegroen als kleur geven, waaronder Saliegroen muurverf of een Salie Groen lak.

In deze kleurenblog vertellen we je alles wat je moet weten over Saliegroen. We laten je zien met behulp van welke kleurcode je Saliegroen verf snel kunt vinden en tot welke kleurenwaaier deze tint behoort. Ook gaan we in op de kleurencombinaties die je met Salie Groen van Flexa kunt maken, waar je Salie groene verf kunt toepassen en welke producten je in het Sali Groen kunt laten mengen door onze verfspecialisten.

Saliegroen kleurcode

Alle kleuren van Flexa hebben een eigen kleurcode. Zo ook Flexa Salie Groen. Dit maakt het catalogiseren van de kleuren gemakkelijker voor producenten, maar het zorgt er ook voor dat consumenten eenvoudiger online deze kleur kunnen vinden. Dit is ook het geval als je deze kleur zoekt via onze online kleurenwaaier. De kleur Salie Groen heeft de code 8006. Via onze online kleurenwaaier kun je deze code gebruiken om sneller deze tint te vinden, maar je kunt ook de volledige naam intypen. Wij maken het je gemakkelijk.

Saliegroen Flexa kleurenwaaier

Deze Flexa Salie kleur maakt onderdeel uit van twee kleurencollecties: Flexa Strak in de Ruimte en Flexa Easycare. Met behulp van de kleurenwaaiers van deze respectievelijke collecties kun je deze tinten zo natuurgetrouw mogelijk bekijken. Wil je zien hoe Saligroen op de muur er uit komt te zien, dan kun je gebruik maken van deze Flexa Strak op de Muur Tester Saliegroen 30 ml. Alhoewel je de kleur van Salie Groen verf via een online kleurenwaaier kunt bekijken, raden we altijd fysieke opties zoals kleurenwaaiers, kleurenstalen en testers aan. Dat geeft je het beste beeld. Goed om te weten: er is geen Saliegroen RAL equivalent. RAL 6013 (Rietgroen) komt het dichtst in de buurt qua tint.

Saliegroen combineren met andere kleuren

Saliegroen is een olijfgroen verf van Flexa die met verschillende tinten te combineren valt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Saliegroen Flexa muurverf in combinatie met een witte tint. Naast 100% wit kun je kiezen voor RAL 9010 (zuiver wit) en RAL 9001 (crème wit). Ook gaat deze kleur goed samen met grijstinten. Voor een ton sur ton combinatie kun je gebruik maken van andere groentinten en olijftinten. Daarnaast zijn we te spreken over de combinatie van Flexa Muurverf Saliegroen met zachtroze en zwarte tinten. Ontdek zelf de mogelijkheden en bekijk ons aanbod aan kleuren. Saliegroen van Flexa combineren met andere tinten doe je op jouw manier.

Waar gebruik je deze Salie kleur?

Met muurverf met een Salie kleur kun je allerlei kanten op. Zo kun je Saliegroen Flexa in de woonkamer toepassen. De natuurlijke uitstraling van deze kleur zorgt voor een aangenaam rustpunt binnen dit vertrek. Bovendien zijn allerlei combinaties met andere kleuren mogelijk. Daarnaast past deze kleur goed bij allerlei materialen, van hout tot aan kunststof en metalen. Saliegroen Flexa op de muur van je slaapkamer is ook een optie. Deze zachte tint zorgt voor ontspanning binnen een vertrek waar dit essentieel is. Saliegroen is daarnaast een aanrader voor in de eetkamer, hal, badkamer, keuken, werkkamer, kinderkamer, zolderkamer en meer.

Muurverf Saliegroen en meer: verf in het Saliegroen laten mengen

Saliegroen laat je mengen door ons. Het is een goede optie als muurverf kleur. Hoewel je ervoor kunt kiezen om producten van andere merken in deze kleur te laten mengen (bijvoorbeeld Histor Saliegroen), blijkt in de praktijk dat producten van Flexa deze kleur het beste tot zijn recht laten komen. Aangezien dit een kleur uit de Easycare kleurencollectie is, is het niet meer dan logisch om te kiezen voor Flexa Easycare in het Saliegroen. Kies bijvoorbeeld voor deze Flexa Easycare Muurverf Mat – Muren, deze Flexa Easycare Muurverf Mat – Badkamer of deze Flexa Easycare Muurverf Mat – Keuken. Je kunt ook kiezen uit muurverf uit een andere productlijn, bijvoorbeeld deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat.

Naast muurverf kun je ook lakverf in Saliegroen laten mengen door onze specialisten. Er zijn diverse Flexa lakken die je in het Saliegroen kunt bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een product uit de Flexa Strak in de Lak lijn. Goede opties zijn bijvoorbeeld deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Hoogglans of deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans. Maar ook een lak voor buiten kun je Saliegroen als kleur geven, bijvoorbeeld deze Flexa Strak in de Lak Buitenlak Hoogglans of deze Flexa Strak in de Lak Buitenlak Zijdeglans. Zo zijn er nog veel meer opties als je jouw verf door ons laat mengen. Bestel nu jouw Saliegroene verf bij ons.

 1. Flexa Easycare Muurverf Mat - Muren
  Flexa Easycare Muurverf Mat - Muren
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  24 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer
  Flexa Easycare Muurverf Mat - Badkamer
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  9 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Easycare Muurverf Mat - Keuken
  Flexa Easycare Muurverf Mat - Keuken
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  22 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  95 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: