10% extra korting op alle Top 10's
bij besteding van €150

10% extra korting op alle Top 10's bij besteding van €150

  • Grootste assortiment van Nederland
  • Koop online tot 50% goedkoper
  • Snelle levering!
  • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang wordt vaak gebruikt wanneer een muur niet helemaal recht is of deze kleine scheuren bevat. Behangen met glasvezel is een alternatief voor het opnieuw stuken van de muren. Bij Verfwinkel.nl bieden we jou een scherp geprijsd assortiment behang van glasvlies. Je kiest uit diverse soorten én je profiteert ook nog eens van diverse voordelen. Na het behangen van je muren ziet je interieur er weer als nieuw uit! Koop daarom het juiste soort glasvezelbehang op onze site.

Wat is glasvezelbehang?

Glasvezelbehang is een verzamelnaam van glasweefsel, glasvlies en renovlies. Het zorgt niet alleen voor een strak resultaat, het brengt nog veel meer voordelen met zich mee. Het is stootvast en slijt daardoor niet snel. Het behang is gemakkelijk aan te brengen en dankzij de structuur eenvoudig te snijden/knippen. Juist ook voor oudere muren komt dit behang goed van pas. Wanneer glasvliesbehang voorgeschilderd is hoef je hier bijna niets meer mee te doen. Eén verflaag is dan voldoende. 

Glasvezelbehang lijm

Glasvezelbehang breng je egaal aan met een speciale glasvezelbehanglijm. Kies uit een lijm-product dat goed aansluit op het behang dat je aanschaft. Voor advies neem je contact op met onze professionals. Wij helpen je graag op weg. 

Glasvezelbehang aanbrengen

Glasvezelbehang aanbrengen kan iedere doe-het-zelver. Uiteraard doe je dit graag op een goede manier en daarom voorzien we jou graag van een praktisch stappenplan. 

Hierom bestel je glasvezelbehang bij Verfwinkel.nl

Zowel de aankoop van glasvezelbehang, glasvliesbehang en lijm bij Verfwinkel.nl levert je allerlei voordelen op. Dit is waarom je bestelt op onze site: 

- Wij bieden je een aantrekkelijk geprijsd en veelzijdig assortiment glasvezelbehang & lijm. 
- Regelmatig is er een glasvezelbehang aanbieding of glasweefselbehang aanbieding waardoor je nog eens extra profiteert van onze voordelige prijzen. 
- Dankzij onze snelle levering van glasweefsel heb je je aankoop altijd snel in huis. 
- Wij geven je graag advies omtrent glasvliesbehang aanbrengen op muren en wanden.