• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Afwasbare muurverf

€ 29,25

€ 17,26

€ 19,99

€ 14,99

€ 38,01

€ 38,00

€ 174,50

€ 113,43

€ 29,99

€ 18,74

De beste afwasbare muurverf uit ons assortiment

Afwasbare muurverf is een aanrader voor verschillende ruimtes binnen je woning. Afwasbare verf staat ook wel bekend als schrobvaste verf. Dit houdt in dat deze verf niet alleen goed schoongemaakt kan worden in het geval van vlekken, maar dat het voor deze vlekken ook vrijwel onmogelijk is om in de verf te trekken. Dit is helemaal het geval als je afwasbare muurverf koopt met de beste schrobklasse: schrobklasse 1. Deze verf maak je het eenvoudigst schoon. Muurverf met schrobklasse 1 is daardoor een aanrader voor ruimtes waar je sneller vlekken op de muur krijgt, zoals je keuken. Als je geheel zorgeloos wilt kunnen koken, is afwasbare muurverf het product voor jou. Inspiratie nodig? Hieronder zetten we een aantal varianten voor je op een rij.

De voordelen van afwasbare muurverf

De keuken is voor veel mensen het grootste probleemgebied als het gaat om vlekken op de muren. Je roert bijvoorbeeld iets te hard door de tomatensaus en per ongeluk spat je het op de muur. Een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Dankzij afwasbare verf hoef je jezelf nooit zorgen meer te maken over de muren in je keuken. Ook voor de gang of de badkamer is deze verfsoort meer dan geschikt. Je kunt afwasbare verf eenvoudig overschilderen en daarnaast is deze verfsoort in vele varianten verkrijgbaar. Een goed voorbeeld hiervan is afwasbare matte muurverf. Een aantal van onze favorieten uit ons assortiment sommen we hieronder voor je op.

Sigmapearl Clean Matt

Als je op zoek bent naar een afwasbare matte muurverf is deze Sigmapearl Clean Matt iets voor jou. Deze verf is in vrijwel alle kleuren bij ons verkrijgbaar. De verf is van een professionele schilderskwaliteit en glanst niet op na het reinigen. Dit is een muurverf met schrobklasse 1. Je weet dus zeker dat je deze verf goed schoon kunt maken en dat vlekken niet in de verf kunnen trekken. Zo wordt je muur perfect beschermd.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Ook deze Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een uitstekend alternatief om voor te kiezen binnen ons assortiment. In alle gevallen is de kwaliteit van Sikkens als producent van hoog niveau. Zij leveren al jaren verf van een hoge kwaliteit. Als je op zoek bent naar afwasbare muurverf voor binnen, is deze variant een uitstekende keuze. Ook dit is een muurverf met schrobklasse 1. Deze verf is zeer mat en biedt een uitstekende dekking.

Wijzonol Muurverf Extra Mat

Als je al vaker verf van Wijzonol gebruikt hebt, weet je dat dit een merk is waar je op kunt bouwen. Zo ook wanneer je op zoek bent naar afwasbare muurverf. Van beton tot aan plaatmateriaal, met deze verf kun je diverse oppervlakken voorzien van deze goed reinigbare verf. Door minimaal twee lagen aan te brengen, beschik je over een uitstekend dekkende muurverf met schrobklasse 1.

Sikkens Alphatex IQ Mat

Denk je aan afwasbare muurverf, dan denk je waarschijnlijk aan verf die je voor binnen kunt gebruiken. Wist je dat er ook afwasbare verf is die je voor muren buiten kunt gebruiken? In dat geval kun je voor deze Sikkens Alphatex IQ Mat kiezen. Deze buitenmuurverf met schrobklasse 1 geeft je een goede dekking en een mooie matte afwerking. Bovendien kun je het gebruiken voor diverse ondergronden: winddroog beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en meer. In alle gevallen zullen deze ondergronden beschermd worden tegen de weersomstandigheden buiten. Direct aan de slag? Bestel vandaag nog jouw producten via Verfwinkel.nl!

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top