• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Vragen of advies nodig? Bel Verfwinkel.nl

Bereikbaarheid
Onze klantenservice is van maandag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Telefoonnummer: 085-7823439.
Voor vragen of opmerkingen verwijzen we naar ons contactformulier


Klachtafhandeling
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over een geleverd produkt of over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Wij vragen je vriendelijk om jouw klacht via e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen je  binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij jou hiervan op de hoogte stellen. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar VERFWINKEL.nl bij is aangesloten. 

 Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Top