• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigmapearl Clean Matt

G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
RAL9010 RAL
RAL9001 - Crèmewit RAL
RAL9016 - Verkeerswit RAL
E8.35.65 Okergeel Sikkens Authentieke Kleuren
RAL3005 - Wijnrood RAL
U4.15.10 Gelders Blauw Sikkens Authentieke Kleuren
RAL5004 - Zwartblauw RAL
RAL6009 - Dennengroen RAL
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
RAL7016 - Antracietgrijs RAL
RAL7021 - Zwartgrijs RAL
RAL9004 - Signaalzwart RAL
RAL7024 - Grafietgrijs RAL
RAL9005 - Gitzwart RAL
Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigmapearl Clean Matt productinformatie

  • Gebruiksklaar
  • Gecertificeerd: Dubokeur
  • Glanst niet op na reinigen
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Schrobvast klasse 1

Sigmapearl Clean Matt omschrijving

Sigmapearl Clean Matt Muurverf is een uitstekend reinigbare en desinfecteerbare muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. Door de Easy Clean Technologie is deze muurverf uitstekend schoon te maken en bestand tegen het intrekken van vlekken. Sigmapearl Clean Matt Muurverf  glanst na het reinigen niet op en blijft mat. 
Sigmapearl Clean Matt Muurverf is geschikt voor het afwerken van wanden die regelmatig gereinigd worden, zoals woonkamer, keukens, gangen en badkamers, maar ook wanden in ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven en horecagelegenheden. Sigmapearl Clean Matt Muurverf kan aangebracht worden op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters.


Sigmapearl Clean Matt Muurverf:
- Aanbrengen met: roller, kwast of verfspuit.
- Stofdroog: na ca. 2 uur
- Overschilderbaar: na ca. 6 uur
- Doorgehard: na ca. 1 week
- Volledig belastbaar en te reinigen: na 1 maand


LET OP: 
Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund). 
De meeste verontreinigingen kunnen verwijderd worden met lauw water en een zachte doek. Hardnekkige verontreinigingen, zoals van wijn, ketchup en koffie, adviseren wen zo spoedig mogelijk te verwijderen met Sigmapearl Cleaner. Sigmapearl Cleaner is getest op het verwijderen van een groot aantal verontreinigingen, met een succesvol resultaat. Het kan echter mogelijk zijn dat bepaalde zeer hardnekkige verontreinigingen zich moeilijk laten verwijderen en enigszins zichtbaar blijven, zoals bekrassing met ballpoint (mechanische puntbelasting)


TIP: Gebruik om Sigmapearl Clean Matt Muurverf te reinigen geen microvezel doek in verband met de schurende werking van dit materiaal.


Sigmapearl Clean Matt met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 


Sigmapearl Clean Matt op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sigmapearl Clean Matt 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 


Sigmapearl Clean Matt bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigmapearl Clean Matt bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8-10 m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad

Sigmapearl Clean Matt bestand(en) downloaden

Top