• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Wegwerpkwasten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Anza Wegwerpkwast - Plat
  Anza Wegwerpkwast - Plat
  4.1 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf
 2. Anza Wegwerpkwast - Rond
  Anza Wegwerpkwast - Rond
  4.4 out of five star rating on Trustpilot
  16 reviews
  Vanaf
 3. ProGold Ronde Kwast - Serie 6080
  ProGold Ronde Kwast - Serie 6080
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  15 reviews
  Vanaf
 4. ProGold Platte Kwast - Serie 6300
  ProGold Platte Kwast - Serie 6300
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  10 reviews
  Vanaf
 5. ProGold Wegwerpkwast Rond - Serie 6400
  ProGold Wegwerpkwast Rond - Serie 6400
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf
 6. ProGold Wegwerpkwast Plat - Serie 6410
  ProGold Wegwerpkwast Plat - Serie 6410
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf
 7. SAM Voordeel Blokkwast
  SAM Voordeel Blokkwast
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf
Van hoog naar laag sorteren

Wegwerpkwasten

Wegwerpkwasten kopen bij Verfwinkel.nl

Met wegwerpkwasten worden kwasten bedoeld die geschikt zijn voor eenmalig gebruik. Je kunt deze wegwerpkwasten voor allerlei schilderklussen inzetten. Een wegwerpkwast is vooral geschikt voor klussen met producten die normale kwasten zouden ruïneren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld oliën of vetten. Dat is zonde van je kwast natuurlijk, voor zulke klussen zijn wegwerp kwasten een uitkomst. Bij Verfwinkel.nl zijn allerlei varianten wegwerpkwasten verkrijgbaar. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende maten, zodat er voor iedere schilderklus een passende kwast te vinden is. Deze wegwerpkwasten bestel je bij onze webwinkel voor de scherpste prijzen van dit moment. De goedkoopste wegwerpkwasten ontdek je hier.

Verschillende soorten wegwerpkwasten

Goedkope wegwerpkwasten zijn in allerlei varianten verkrijgbaar via onze webshop. Wellicht heb je al ervaring met wegwerpkwasten, maar anders is het goed om te weten dat voor allerlei klussen passende kwasten te vinden zijn. Zo kun je kiezen voor een wegwerpkwast die plat is. Deze kwast is ideaal voor diverse verfklussen, bijvoorbeeld afbijten en het aanbrengen van teerproducten. Een goed voorbeeld hiervan is deze Anza Kwast Wegwerpkwast – Plat. Deze kwast is geschikt voor het verven van grotere oppervlakken. Ook een ronde wegwerpkwast behoort tot de mogelijkheden. Deze kwast is perfect voor kleinere oppervlakken.

Wegwerpkwasten van bekende merken

Bij Verfwinkel.nl zit je niet alleen goed voor wegwerpkwasten voor een lage prijs, maar binnen ons assortiment ontdek je ook de beste merken van dit moment. Deze populaire merken staan garant voor producten van een hoge kwaliteit. Zo ook als het gaat om wegwerpkwasten. Binnen ons aanbod zijn meerdere wegwerpkwasten van Anza te vinden. Dit is één van de bekendste merken van dit moment op het gebied van kwasten in het algemeen. Hetzelfde geldt voor ProGold, nog zo’n geliefd merk op het gebied van kwasten. Ook voor wegwerpkwasten ben je bij deze merken aan het juiste adres.

Van welke wegwerpkwasten aanbieding maak jij gebruik?

Op zoek naar wegwerpkwasten die je met een mooie korting kunt bestellen? Kijk dan eens rond binnen ons uitgebreide assortiment laaggeprijsde wegwerpkwasten. Weet je nog niet voor welke kwast je gaat kiezen? Bekijk dan de aanraders van onze verfspecialisten:

Deze platte Anza Wegwerpkwast is in verschillende maten verkrijgbaar, van maat 20 tot maat 80. Deze gebruiksklare kwast met kunststof steel en wit varkenshaar is ideaal voor eenmalig gebruik, voor verschillende vuile schilderklussen.

Deze ronde Anza Wegwerpkwast is comfortabel te gebruiken en in verschillende maten te bestellen. Deze kwast is gebruiksklaar en eenmalig te gebruiken voor diverse schilderkarweien. Door zijn ronde vorm is deze kwast geschikt voor het verven van kleinere oppervlakken.

ProGold Platte Kwast – Serie 6300 behoort tot de platte wegwerpkwasten. Deze universeel toepasbare kwast heeft een kunststof steel en zwart varkenshaar. Geschikt voor grote oppervlakken en verkrijgbaar in meerdere maten.

ProGold Ronde Kwast – Serie 6080 is een ronde wegwerpkwast die universeel toepasbaar is en geschikt is voor kleinere oppervlakken. Deze praktische kwast is in verschillende maten te bestellen.