VERFWINKEL.NL DAGDEAL! Vandaag verzenden we je bestelling gratis*

  • Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

VERFWINKEL GROEIT
En groei jij met ons mee? 

VERFMENGERS
Ben je een ervaren verfmenger of een verfmenger in opleiding? Bij Verfwinkel.nl ga jij heel vrolijk worden! Want bij Verfwinkel.nl is het niet wachten op die ene klant. De aantallen zijn groot en het tempo ligt lekker hoog. Onze verfmengers werken met de beste producten en de nieuwste machines. Een team van ervaren verfmengers heet jou van harte welkom!
Lees de vacature

KLANTENSERVICE
Telefoon, mail, reviews, chat....de klantenservice is er maar druk mee. Kun jij het team versterken? Voor deze functie zoeken we medewerkers die een flinke dosis kennis van verf meebrengen. Want Verfwinkel.nl wil haar klanten een goed verfadvies kunnen geven. Heb je klantenservice ervaring maar (nog) niet zoveel verstand van verf. Geen probleem! Want natuurlijk blijft het niet alleen bij verfadvies! Deze functie is uitdagend en leuk vanwege zijn veelzijdigheid en het kunnen schakelen tussen alle communicatie-kanalen. Dus kun je goed samenwerken, ben je klantvriendelijk, oplossingsgericht en heb je een prettige telefoonstem? Dan zoeken we jou.

INPAKKERS
Heb jij nog geen ervaring binnen de verfbranche? Geen probleem! Wij zijn altijd op zoek naar inpakkers. Vind jij het leuk om met een jong en gezellig team ervoor te zorgen dat iedere dag de pakketjes weer zorgvuldig ingepakt de deur uitgaan? Als jij iedere dag weer fit en fruitig het stapeltje bestellingen kunt wegwerken, dan is onze waardering groot en jouw vakantie snel bij elkaar gespaard :)    

SOLLICITEREN?
Stuur je motivatie naar werkenbij@verfwinkel.nl

Top