• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Rijks Kleuren - Kleurenkaart

Meer afbeeldingen

 

Sikkens Rijks Kleuren - Kleurenkaart omschrijving

Sikkens Rijks Kleuren - Kleurenkaart is een vernieuwde kleruenkaart waarin de 23 kleuren die in het RIJKS museaum gebruikt zijn op handgeschilderde stalen zichtbaar zijn. 


Deze vernieuwde Sikkens RIJKS kleurenwaaier heeft 23 kleuren in het pallet, waarvan diverse grijstinten. De kleuren bestaan daarnaast uit diverse soorten groen, terra, oker, rood en bruin. De kleuren zijn ontwikkeld naar aanleiding van de renovatie van het RIJKS waarbij de originele kleuren die destijds, in 1885, door Pierre Cuijpers zijn gebruikt zijn terug gevonden. Dat was de basis van deze kleurencolelctie.


LET OP: Kleurenkaarten enKleurenwaaiers kunnen niet geretourneerd worden.


Extra informatie over Sikkens Rijks Kleuren - Kleurenkaart
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Sikkens Rijks Kleuren - Kleurenkaart bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Rijks Kleuren - Kleurenkaart bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Soort Kleurstaal & Kleurenwaaier
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad
Top