• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Ontvetter

Van hoog naar laag sorteren
 1. St. Marc Verfreiniger - 1 liter
  St. Marc Verfreiniger - 1 liter
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Universol Ammoniakvervanger
  Universol Ammoniakvervanger
  3.6 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Alabastine Verfreiniger - 500 ml
  Alabastine Verfreiniger - 500 ml
  3.7 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 4. ProGold Allesreiniger
  ProGold Allesreiniger
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Alabastine Universele Ontvetter
  Alabastine Universele Ontvetter
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Polyfilla Pro S600 - Universeel Reinigingsmiddel
  Polyfilla Pro S600 - Universeel Reinigingsmiddel
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Histor Perfect Finish Ontvetter
  Histor Perfect Finish Ontvetter
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 8. Rambo Ontvetter
  Rambo Ontvetter
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 9. Vista Viamond 704
  Vista Viamond 704
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 10. Outlet
  ProGold Allesreiniger - Doekjes
  ProGold Allesreiniger - Doekjes
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 11. ProGold Cleaner
  ProGold Cleaner
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 12. Den Braven Zwaluw Cleaner - 1 liter
  Den Braven Zwaluw Cleaner - 1 liter
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
 13. Rust-Oleum 2901 EpoxyShield Reiniger / Ontvetter
  Rust-Oleum 2901 EpoxyShield Reiniger / Ontvetter
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Ontvetter

Op zoek naar een ontvetter van een hoge kwaliteit? In deze categorie vind je alles wat je nodig hebt om ontvetten en reinigen mogelijk te maken. Schoonmaken is een vaste stap ter voorbereiding op het schilderen van een ondergrond. Ontvetten mag hierbij niet vergeten worden. Een ontvetter voor verf pas je toe omdat je op deze wijze de hechting van de verf significant verbetert. Tegelijkertijd doet een goede ontvetter meer dan alleen maar vet verwijderen. Je haalt er ook allerlei andere soorten vuil mee weg, en het kan daarnaast ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld het verwijderen van olie. Er zijn meerdere soorten ontvetters verkrijgbaar, die qua eigenschappen van elkaar kunnen verschillen.

Wat is een ontvetter?

Een ontvetter is een reinigingsproduct. Het is krachtiger in vergelijking met standaard schoonmaakmiddelen. Een verf ontvetter kan ingezet worden voor het verwijderen en oplossen van diverse soorten verontreinigingen. Goede voorbeelden hiervan zijn onder meer vet, vuil en olie. Binnen ons assortiment zijn er verschillende varianten te vinden. Hierbij kun je onder meer denken aan een ontvetter voor hout, een ontvetter als je verf op de muur wilt toepassen en ontvetters op waterbasis. Deze laatste varianten dienen ter vervanging van een ontvetter van ammoniak. Zelfs universele ontvetters zoals deze Alabastine Universele Ontvetter zijn bij ons verkrijgbaar.

Hoe werkt een verf ontvetter?

Je gebruikt een ontvetter voordat je verf op een ondergrond gaat toepassen. Met dit product doe je meer dan alleen maar een oppervlak schoonmaken. De vetten worden namelijk compleet opgelost. Dit zal de hechting van de verf aan het oppervlak verbeteren. Over het algemeen zijn dit soort producten op waterbasis, alhoewel er ook uitzonderingen op deze regel zijn. De moleculen in dit product bestaan uit een staart en een kop. De staart trekt vetten en olie aan, terwijl de kop ervoor zorgt dat bijvoorbeeld oliedeeltjes uit het water los worden gemaakt. Ontvetten op hout voer je uit voordat je gaat schuren, om te voorkomen dat je vet en vuil in de ondergrond schuurt. Ook pas je een ontvetter voor het schilderen toe.

Wat is de beste ontvetter?

Als je op zoek bent naar de beste ontvetter voor verf, ben je bij Verfwinkel.nl aan het juiste adres. Bij ons tref je ontvetters in allerlei soorten en maten aan. Hierbij gaat het om producten van de beste merken van dit moment. Zoals je van ons gewend bent, tref je hier de scherpste prijzen van nu aan.

Ook kun je geregeld profiteren van een ontvetter aanbieding. De beste ontvetter als je verf op een ondergrond wilt aanbrengen kan per verfklus verschillen. Lees daarom altijd goed de eigenschappen van het product door. Hieronder zetten we een aantal van de beste ontvetters van dit moment, speciaal gekozen door onze verfspecialisten, voor je op een rij:

St. Marc Ontvetter is de gouden standaard op het gebied van ontvetters. Deze vloeibare allesreiniger maakt een ondergrond schoon en vetvrij. Voorzien van een lichte dennengeur.

Vista Viamond 704 is een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel dat vrij is van ammoniak. Het kan ingezet worden om sterk vervuilde en reeds behandelde oppervlakken mee te ontvetten.

ProGold Allesreiniger is geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Dit product ontvet de ondergrond en maakt het oppervlak antistatisch. Dit product is biologisch afbreekbaar, fosfaatvrij en schuimt niet.

Pro Gold Allesreiniger – Doekjes is een allesreiniger in doekjesvorm. Dit product is eenvoudig om te gebruiken, sterk geconcentreerd en ook geschikt voor het schoonmaken van de handen.

Rust-Oleum 2901 Expoyshield Reiniger / Ontvetter is een product dat geschikt is voor binnen en buiten. Het is geurarm en heeft een grondige werking.

Ontvetter verf nodig? Bestel het bij Verfwinkel.nl

Er zijn een aantal vaste voorbereidingen die je uit moet voeren als je een oppervlak van verf wilt voorzien. Of je nu verf gaat aanbrengen op een muur, op hout of op metaal, het ontvetten van het oppervlak is een essentiële stap die je beter niet kunt overslaan. Ontvetten is meer dan alleen maar een ondergrond schoonmaken. Vetten worden opgelost, de ondergrond wordt antistatisch gemaakt en ook olie wordt verwijderd. Hierdoor zal de hechting van de verf optimaal zijn, wat leidt tot een mooier eindresultaat. Bij Verfwinkel.nl heb je de keuze uit een ruim assortiment waarbij de prijzen aangenaam zijn. Bestel daarom jouw ontvetter of verfreiniger in onze webwinkel.