• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Verfrollers

€ 2,52

€ 2,12

€ 5,20

€ 4,37

€ 2,92

€ 1,46

€ 2,95

€ 2,48

€ 2,05

€ 1,72

€ 2,55

€ 2,14

€ 9,95

€ 8,86

€ 1,95

€ 1,74

€ 2,05

€ 1,82

€ 2,95

€ 2,63

€ 2,11

€ 1,88

€ 2,95

€ 2,48

€ 1,75

€ 1,47

€ 2,95

€ 2,48

Verfrollers

Verfroller: voor elke verfklus de juiste roller

Loop je rond met het idee om je huis nieuw leven in te blazen of de muren eens grondig onder handen te nemen? Dan komt een goede verfroller natuurlijk goed van pas. De rollers zijn er in allerlei soorten en maten en daarom wordt elke verfklus met succes uitgevoerd. Bij Verfwinkel.nl ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van verfrollers. Daarnaast bieden wij je ook de nodige artikelen om verfrollers schoon te maken en om muren en plafonds voor te behandelen. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel gemakkelijk online. 

Wanneer gebruik je een verfroller?

Een verfroller gebruik je bij het verven van muren, wanden en plafonds. Hiermee heb je het juiste gerei in handen om verf aan te brengen op een bepaald oppervlak. Dankzij een simpele beweging ga je voor een verrassend schilderresultaat en creëer je een prachtig droominterieur. Onze experts staan uiteraard klaar om jou te adviseren bij je eerstvolgende schilderklus. 

Verschillende rollers voor verschillende verfklussen

Verfrollers zijn er in allerlei soorten en maten. Welke roller je koopt, is afhankelijk van de ondergrond die je gaat schilderen. Muurverfrollers zijn er om muren en wanden te schilderen, terwijl je met een plafondroller het plafond van een likje verf voorziet. Een structuurverfroller is ideaal voor verf op waterbasis. Een nylonverfroller daarentegen is beter voor verf op terpentinebasis. Vergeet niet om ook een verfbakje, emmer en rooster aan te schaffen, zodat je alles in huis hebt voor een mooi resultaat. Je vind alles online bij Verfwinkel.nl.

Welke verfroller voor gladde muren?

Een gladde muur heeft geen structuur en daarom stem je de aankoop van je verfroller daarop af. Meestal kun je hiervoor het beste een roller aanschaffen voorzien van microvezels. Daardoor ben je verzekerd van een superglad resultaat. Dit type roller laat namelijk geen structuur achter op een muur of wand. Schroom niet om advies in te winnen bij onze verfprofessionals. Zij weten als geen ander welke verfroller het meest geschikt is voor jouw verfklus. 

Waarom je een aankoop doet bij Verfwinkel.nl

De aankoop van een verf roller in onze webshop levert je altijd voordelen op. Welke voordelen dat zijn? 

- Je profiteert van grootste verfaanbod inclusief verfrollers van Nederland. 
- Je geniet van een uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en een razendsnelle levering. 
- Je kunt altijd een beroep doen op onze professionals voor verftechnisch advies. 
- Dankzij de topkwaliteit verf en verfrollers kun je de komende jaren weer prima vooruit. 

Haal meer plezier uit je verfwerkzaamheden en bestel voordelig online de juiste verf rollers bij Verfwinkel.nl.

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top