5% extra korting met code: VERF-5 (bij besteding vanaf €100,-)

5% extra korting met code: VERF-5 / Geldig bij besteding vanaf €100,- (code toepassen in winkelwagen)

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering*
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Wegenverf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Vista Wegenverf 752 - 2,5 Liter
  Vista Wegenverf 752 - 2,5 Liter
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Heron Universele Wegenverf Wit & Geel
  Heron Universele Wegenverf Wit & Geel
  4.5 out of five star rating on Trustpilot
  8 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Vista 2K PU Wegenverf - 3,5 Kilo Set
  Vista 2K PU Wegenverf - 3,5 Kilo Set
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Avis Wegenverf - Geel
  Avis Wegenverf - Geel
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Avis Lijnmarkering Spray - 750 ml
  Avis Lijnmarkering Spray - 750 ml
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. Vista Wegenverf 752 - 750 ml
  Vista Wegenverf 752 - 750 ml
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Wegenverf

Als je de openbare weg neemt valt het meteen op dat er quasi overal wegmarkeringen zijn aangebracht op de wegen zelf. Denk maar aan zebrapaden, fietspaden, markeringen voor parkeerplaatsen en ga zo maar door. Deze markeringen zijn stuk voor stuk aangebracht met speciale wegenverf. Een product dat niet alleen nuttig is voor de overheid, maar ook bijvoorbeeld voor grote bedrijven op de bedrijfsterreinen.

Wat is wegenverf?

Wegenverf is een professionele verf die over bepaalde eigenschappen beschikt die de verf geschikt maakt voor het aanbrengen van markeringen. Eerst en vooral is het een verf die op diverse ondergronden probleemloos kan aangebracht worden. Tevens is het een kwalitatief hoogstaand mengsel dat vrij slijtvast is, waterafstotend is en zelfs de meest barre weersomstandigheden de baas kan. Het is een verf met een goede hechting op ondergronden zoals asfalt. De vaakst gebruikte toepassing van wegenverf is ongetwijfeld het belijnen van parkings en wegen. De verf is echter ook van een grote meerwaarden op werven en bedrijfsterreinen. Het aanbrengen kan machinaal gebeuren, maar ook handmatig.

Wegenverf kleuren

Wil je wegenverf kopen? Weet dan dat er slechts een beperkt aantal kleuren beschikbaar zijn. Veruit de populairste kleur is witte wegenverf. Witte wegenverf gebruikt men niet enkel voor het aanbrengen van markeringen, maar ook voor het verdoezelen van plekken roet en vocht. Naast wit kan je ook nog verkeersgeel, verkeersrood en verkeersblauw op de kop tikken. Deze kleuren zijn voornamelijk bedoeld om te wijzen op speciale situaties of gevaar.

Wegenverf kopen en aanbrengen

Wegenverf kan gekocht worden als echte verf of als een spray. Dat is bijvoorbeeld het geval bij de kwalitatieve Vista wegenverf spray. Heb je wegenverf gekocht en twijfel je een beetje over de beste manier van het aan te brengen? Weet dan dat je bij een gladde ondergrond sowieso begint met het op te ruwen van het beton om een goede hechting te verzekeren. Wegenverf kan aangebracht worden met behulp van een verfroller, een pistool of machinaal. Van heel wat van de meest gewoonlijke figuren zijn overigens sjablonen verkrijgbaar die ervoor moeten zorgen dat je niet buiten de lijntjes kleur.

Ons assortiment

Wegenwerf kopen? Dan zit je bij verfwinkel.nl aan het juiste adres. Wij bieden verschillende wegenverf kleuren in ons assortiment aan en ook toppers zoals Vista wegenverf spray. De populairste kleuren zijn wit en geel en er is voor elk budget wel een oplossing voorzien. Een toepassing voor wegenverf in gedachten, maar niet zeker hoe eraan te beginnen? Aarzel niet om ons te contacteren voor verftechnisch advies of andere vragen.