• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Buitenverf top 10

Van hoog naar laag sorteren
 1. Superdeal
  Ga erop uit met Sikkens! Tot 70% korting op pretparken, dierentuinen en meer!
  Sikkens Rubbol XD High Gloss
  Sikkens Rubbol XD High Gloss
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  802 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Meest gekozen
  Sigma S2U Allure Gloss
  Sigma S2U Allure Gloss
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  730 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sikkens Rubbol SB
  Sikkens Rubbol SB
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  476 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sigma Kleurgarantie
  Sigma S2U Gloss
  Sigma S2U Gloss
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  391 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 5. Sigma S2U Allure Satin
  Sigma S2U Allure Satin
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  55 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 6. 12 jaar onderhoudsvrij
  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  147 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 7. Ga erop uit met Sikkens! Tot 70% korting op pretparken, dierentuinen en meer!
  Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss
  Sikkens Rubbol XD Semi-Gloss
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  123 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 8. Sikkens Rubbol EPS
  Sikkens Rubbol EPS
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  253 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 9. Sigma Schakelverf Semi Gloss
  Sigma Schakelverf Semi Gloss
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  200 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 10. Aanbieding
  Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak
  Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  207 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Buitenverf top 10

Buitenverf top 10

Zoek je de beste buitenverf? Buitenverven zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar binnen het aanbod van Verfwinkel.nl. Omdat er zo’n ruime keuze is, hebben we hierboven voor jou speciaal een top 10 samengesteld van de beste buitenverf van dit moment. Deze verf voor buiten draagt niet alleen bij aan een mooie kleur, maar de beste verf voor buiten draagt ook bij aan een duurzame bescherming van je buitenwerk. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld kozijnen, deuren en geveltimmerwerk. Alhoewel deze producten verf voor hout buiten zijn, kunnen ze vaak op andere ondergronden worden toegepast. De beste buitenlak koop je bij Verfwinkel.nl:

 • Top 10 beste buiten verf, waaronder de beste buitenverf van dit jaar en meer.
 • Hoge kwaliteit buitenverf tegen scherpe prijzen.
 • Houtverf voor buiten dat op meerdere materialen toegepast kan worden, waaronder kunststof en (non-ferro) metaal.
 • Verf buiten in allerlei kleuren.
 • Verschillende varianten van buitenverf verkrijgbaar, onder meer buiten verf hout, dekkende verf voor buiten, de beste buitenverf met zijdeglans uitstraling en de beste buitenverf voor kozijnen.
 • De beste buitenverf van de beste merken: Sikkens, Sigma en Wijzonol.
 • Voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. De beste buitenlak heb je meteen in huis.
 • Binnen Nederland gratis verzending bij bestellingen van €50 of meer.
 • Profiteer bij Verfwinkel.nl van buitenverf voor de beste prijzen.

Wat is de beste buitenverf?

Geregeld wordt aan onze specialisten gevraagd wat de beste buitenverf voor hout is. Hierbij kun je naar meerdere eigenschappen kijken. Je kunt kijken wat de best geteste buitenverf is, maar ook persoonlijke voorkeuren spelen een rol bij wat de beste buitenlak voor hout is voor jouw verfklus. Binnen deze categorie hebben we een top 10 gemaakt van wat we op dit moment de beste buitenverf vinden. Deze producten zijn allemaal professionele verf voor buiten van een hoge kwaliteit. Dit is niet zomaar goede buitenverf, maar de top van de top van dit moment.

Ga je buiten met de beste buitenverf voor hout aan de slag, dan zoek je een product dat tegen de omstandigheden buiten bestand is. Daarom is verf voor buiten op hout altijd op basis van terpentine. In tegenstelling tegen producten op waterbasis zorgt dit er voor dat er buiten een duurzaam resultaat ontstaat waar je lang van kunt genieten. Zo is buitenverf voor hout bestand tegen alle weersomstandigheden, van neerslag tot de felle zon. De buitenduurzaamheid van deze producten is fenomenaal.

Verschillende verfsoorten voor buiten

Zoek je een buitenverf, dan doe je dit waarschijnlijk omdat je buiten op hout verf wilt aanbrengen. Dit kan ter decoratie zijn, maar buitenverf is ook een uitstekende manier om een houten ondergrond buiten van bescherming te voorzien. Wil je voor buiten verf kopen, dan is de keuze ruim bij Verfwinkel.nl. Zo ook binnen deze top 10 buitenverven. Natuurlijk is er voor hout buitenverf te vinden, maar ook voor andere ondergronden zoals (non-ferro) metaal, kunststof, staal en diverse andere ondergronden mits het juist voorbehandeld is. Je kunt de filters aan de linkerkant van deze pagina gebruiken om sneller de beste buitenverf voor jouw klus te vinden. Over het algemeen heeft buitenverf de glansgraad hoogglans.

Diverse buitenverf kleuren

Ga je buiten op hout verf aanbrengen? Dan zul je ook na moeten denken over de kleur waarin je jouw verf laat mengen. Buitenverf heeft immers ook een decoratieve functie. Bij Verfwinkel.nl kun je jouw verf door onze specialisten laten mengen in de kleur die jij voor ogen hebt. Wij bieden je een ruim aanbod op het gebied van verfkleuren. Zo ook voor de producten uit deze buitenverf top 10. Ga naar de pagina van het product dat je wilt kopen. Kies een hoeveelheid, waarna je via de online kleurenwaaier jouw kleur kunt selecteren. Bestel jouw buitenverf, waarna wij de kleur voor je mengen. Buitenverven zijn leverbaar in vrijwel alle kleuren.

Buitenverf voor allerlei toepassingen

Buitenverf kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Hierboven lieten we je al zien dat buitenverf op meerdere materialen toegepast kan worden, hoewel het voornamelijk voor hout gebruikt wordt. Hierdoor zijn ook meerdere toepassingen mogelijk. Ten eerste zijn er allerlei houten ondergronden waarop buitenverf toegepast kan worden, zoals geveltimmerwerk. Buitenverf wordt ook vaak op deuren en kozijnen toegepast, waarbij het zowel voor houten als kunststof kozijnen gebruikt kan worden. Zelfs op boeiboorden kan buitenverf toegepast worden. Je kunt op toepassingen filteren via deze pagina.

Welke buitenverf top 10 aanbieding kies je?

Hierboven vind je onze buitenverf top 10. Dit zijn de tien beste buitenverf producten van dit moment, speciaal gekozen door onze specialisten. De volgende productlijnen zijn vaak terug te vinden binnen deze buitenverf top 10:

Sikkens Rubbol is één van de bekendste productlijnen op het gebied van buitenverf. Deze producten staan bekend om hun uitstekende buitenduurzaamheid. Bekende producten uit deze lijn zijn onder meer Sikkens Rubbol XD High Gloss, Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Rubbol SB.

Sigma S2U is nog een goed voorbeeld van een productlijn die vrijwel altijd in onze top 10 buitenverf staat. De buitenduurzaamheid is van een hoog niveau. Bovendien heb je de keuze uit allerlei glansgraden. Bekende producten uit deze lijn zijn onder meer Sigma S2U Gloss en Sigma S2U Allure Gloss.

Wijzonol LBH is al jaren een populairen en veelgebruikte productlijn. Verwonderlijk is dit niet, want de kwaliteit van deze Wijzonol buitenverf is zo goed dat producten uit deze lijn geregeld een plekje krijgen in onze buitenverf top 10.

Buitenverf van bekende merken zoals Sikkens, Sigma en Wijzonol

Verfmerken dienen een product van een uitzonderlijk hoge kwaliteit af te leveren, willen ze in onze buitenverf top 10 komen te staan. Daarom zijn het niet zomaar merken die in onze buitenverf top 10 staan, maar een aantal van de beste merken van dit moment. Zoek je de beste buitenverf van een hoge kwaliteit, dan kies je al snel voor Sikkens verf. Al jaren is dit één van de meest gekozen verfmerken, zowel onder consumenten als professionele schilders. Hetzelfde geldt voor Sigma verf. Daarom is dit merk geregeld terug te vinden binnen top 10 lijstjes zoals deze. Ook Wijzonol doet het al jaren goed onder onze klanten.

Beste verf voor buiten

Wat is de beste buitenverf? Er is geen specifiek beste merk buitenverf. Wel zijn er een aantal merken die er bovenuit springen als het gaat om buitenverf voor hout. Bij Sikkens ben je altijd aan het juiste adres voor een goede buitenverf. Zo behoort de Rubbol productlijn tot de beste zijdeglans verf voor buiten (alhoewel ook lakken met andere glansgraden tot deze lijn behoren). Je kunt bij dit verfmerk terecht voor professionele buitenverf.

Als je buiten verf op hout wilt toepassen, is Sigma ook een goede keuze. Een productlijn op het gebied van houtverf voor buiten die hoog aangeschreven staat is Sigma S2U. Daarnaast is Wijzonol een goed merk op dit gebied, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar de beste buitenverf voor kozijnen.

Buitenverf voor hout

Wil je verf buiten op hout toepassen, dan zal deze verf aan een aantal eigenschappen moeten voldoen. Verf voor hout buiten moet ten eerste bestand zijn tegen de omstandigheden buiten, specifiek de weersomstandigheden. Weerbestendigheid is van groot belang, aangezien houten oppervlakken buiten te maken krijgen met neerslag, wind en de Uv-straling van de zon.

Daarnaast moet houtverf voor buiten flexibel zijn omdat het te maken krijgt met schommelingen qua temperatuur. Goede hechting is van essentieel belang voor een duurzame afwerklaag. Een professionele buitenverf behoudt kleur en glans uitstekend. Bijkomend voordeel is dat deze lakken snel drogen en eenvoudig aan te brengen zijn.

Buitenverf voor andere ondergronden

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment aan buitenverven voor hout, maar ook voor buitenverf voor diverse andere ondergronden ben je bij Verfwinkel.nl aan het juiste adres. Via onze webshop kun je bijvoorbeeld ook buitengevelverf bestellen. Zoals de naam al aangeeft, is deze verf ontwikkeld voor gevels. Dit hoeven niet per se gevels van hout te zijn, want bij Verfwinkel.nl bestel je bijvoorbeeld ook buitenverf voor pleisterwerk of bakstenen.

De meest gekozen buitenverf hout kleuren

Bij Verfwinkel.nl heb je de keuze uit een ruim assortiment aan buitenverf kleuren. Online je buitenverf laten mengen is een fluitje van een cent. Een klassieke optie voor buitenverf, waaronder buitengevelverf, is wit. Dit is een tijdloze keuze met een frisse en schone uitstraling. Daarnaast is grijze buitenverf populair, waaronder lichtgrijs en antraciet. Dit ziet er modern uit. Interessante aardse en neutrale tinten om voor te kiezen zijn bruin en beige. Ook rood, groen en zwart doen het goed op dit moment. Houd je van een wat meer gewaagde en energieke kleur, dan is geel iets voor jou.

Waar moet je op letten bij buitenverf?

Er zijn een aantal eigenschappen waar je naar kunt kijken als je de beste buitenverf voor jouw verfklus zoekt. Ten eerste is er de glansgraad. Hoogglans buitenverf is sterker en beter bestand tegen de zon. Hierdoor is de lak duurzamer. Zijdeglans buitenverf glanst minder, maar moet wel sneller onderhouden worden. Zorg er daarnaast voor dat je het oppervlak goed voorbereid. Dit komt de hechting en dekking van de buitenverf ten goede. Een primer of grondverf kan bijvoorbeeld nodig zijn. Natuurlijk kun je ook deze producten bestellen bij Verfwinkel.nl.

Hoeveel lagen schilderen buiten?

Het zal per verfklus afhangen hoeveel lagen buitenverf je precies aan zult moeten brengen. Gemiddeld kun je er vanuit gaan dat je minimaal twee lagen verf zult moeten toepassen, en soms zelfs drie lagen lak. Een aantal factoren zijn hierop van invloed. Zo kan een primer of grondverf bijdragen aan een betere hechting en dekking, terwijl zonder primer de kans groter is dat je meer lagen moet aanbrengen. Een donkere kleur kan soms een extra laag nodig hebben. Daarnaast is de conditie van het hout van invloed.

Wat is buitenverf?

Dit is verf voor buiten die voornamelijk voor hout bedoeld is. Deze verf is bestand tegen de omstandigheden buiten. Het is niet alleen decoratief, want de buitenverf uit deze top 10 biedt ook een uitstekende en langdurige bescherming.

Hoe kun je het beste buiten verf op hout aanbrengen?

Buiten hout verven is voor iedere doe-het-zelver goed te doen. Als je wilt weten hoe je onbehandeld hout moet verven, lees dan deze blog.