Afneembare muurverf voor in de keuken: Sigma Pearl Clean Matt & Semi-Matt

Ben je toe aan een nieuwe frisse look in je keuken, maar is je keuken verder nog in goede staat? Geef je keukenmuren een andere uitstraling met een likje muurverf! De Sigma Pearl Clean Matt en Sigma Pearl Clean Semi-Matt zijn de ideale binnenmuurverven om aan te brengen in de keuken. Waarom? We vertellen het je graag.

Goede afneembare muurverf

Sigma Pearl Clean Matt en Sigma Pearl Clean Semi-Matt hebben goede reinigbare eigenschappen en hebben een basis van 100% acrylaatdispersie. Een acrylaatdispersieverf heeft als voordeel dat het minimaal vergeelt. Daarbij is de Easy Clean Technology verwerkt in de Sigma Pearl Clean Matt en Sigma Pearl Clean Semi-Matt. Dit maakt deze muurverven perfect voor in de keuken, omdat dit een plek in huis is waar het afnemen van een muur wel handig is. Bovendien heeft de verf schrobklasse 1 volgens NEN-EN133000. Een muurverf met deze schrobklasse is van zichzelf goed bestand tegen vlekken, maar is dus ook makkelijk schoon te maken. Goed om te weten: de Sigma Pearl Clean Matt en Sigma Pearl Clean Semi-Matt reinig je met de meest voorkomende (professionele) reinigingsmiddelen.

Water en vet afstotend

De Easy Clean Technology zorgt ervoor dat de verf water en vettigheid afstoot. Omdat deze technologie verwerkt zit in de Sigma Pearl Clean Matt en Sigma Pearl Clean Semi-Matt is de verf, zelfs na meerdere malen grondig reinigen, ongevoelig voor opglanzen.

Easy Clean

Verschillen tussen Sigma Pearl Clean Matt en Sigma Pearl Clean Semi-Matt

De Sigma Pearl Clean Matt en Sigma Pearl Clean Semi-Matt hebben dezelfde reinig- en schrobbare elementen. Beide verven zijn geschikt als muurverf rondom het kookgedeelte in huis en andere plaatsen waar muren sneller vies worden. Het verschil in de twee versies is de afwerking. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de Sigma Pearl Clean Matt een egale en matte afwerking.

De Sigma Pearl Clean Semi-Matt geeft een zijdematte uitstraling. Dit product is de nieuwe variant van de Sigmapearl Clean Satin en wijkt iets af van de oude variant, doordat deze iets matter is.  Voor welke kleur ga jij? Bestel een Sigma kleurentester in elke gewenste kleur om het zelf te ervaren.

Sigma Kleurgarantie

Sigma Kleurgarantie

Heb je toch nét niet de juiste kleur muurverf gekozen? Met Sigma Kleurgarantie kies je gratis een nieuwe Sigma kleur om de oorspronkelijke kleur te vervangen. Vul online het Sigma Kleurgarantieformulier in en verzend dit met een foto van je schilderwerk en je twee aankoopbonnen. Je krijgt dan het geld van de nieuwe verfkleur op je rekening teruggestort. 

 1. Sigma Kleurgarantie
  Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
  Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  232 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sigma Kleurgarantie
  Sigma Pearl Clean Semi-Matt - Afwasbare muurverf
  Sigma Pearl Clean Semi-Matt - Afwasbare muurverf
  5 out of five star rating on Trustpilot
  3 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sigma Cleaner Spray - 250 ml
  Sigma Cleaner Spray - 250 ml
  3.5 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs

Lees ook: