Afneembare muurverf voor in de keuken: Sigma Pearl Clean Matt

Ben je toe aan een nieuwe frisse look in je keuken, maar is je keuken verder nog in goede staat? Geef je keukenmuren een andere uitstraling met een likje muurverf! De Sigma Pearl Clean Matt is een ideale binnenmuurverf om aan te brengen in de keuken. Waarom? We vertellen het je graag.

Goede afneembare muurverf

Sigma Pearl Clean Matt heeft goede reinigbare eigenschappen en heeft een basis van 100% acrylaatdispersie. Een acrylaatdispersieverf heeft als voordeel dat het minimaal vergeelt. Daarbij is de Easy Clean Technology verwerkt in de Sigma Pearl Clean Matt. Dit maakt deze muurverf perfect voor in de keuken, omdat dit een plek in huis is waar het afnemen van een muur wel handig is. Bovendien heeft de Sigma Pearl Clean Matt schrobklasse 1 volgens NEN-EN133000. Een muurverf met deze schrobklasse is van zichzelf goed bestand tegen vlekken, maar is dus ook makkelijk schoon te maken. Goed om te weten: de Sigma Pearl Clean Matt reinig je met de meest voorkomende (professionele) reinigingsmiddelen.

Water en vet afstotend

De Easy Clean Technology zorgt ervoor dat de verf water en vettigheid afstoot. Omdat deze technologie verwerkt zit in de Sigma Pearl Clean Matt is de verf, zelfs na meerdere malen grondig reinigen, ongevoelig voor opglanzen.

Verschillen tussen Sigma Pearl Clean Matt en Sigma Pearl Clean Satin

De Sigma Pearl Clean Matt en Pearl Clean Satin hebben dezelfde reinig- en schrobbare elementen. Beide verven zijn geschikt als muurverf rondom het kookgedeelte in huis en andere plaatsen waar muren sneller vies worden. Het verschil in de twee versies is de afwerking. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de Sigma Pearl Clean Matt een egale en matte afwerking.

De Sigma Pearl Clean Satin geeft een zijdezachte, glanzende uitstraling. Voor welke kleur ga jij? Bestel een Sigma kleurentester in elke gewenste kleur om het zelf te ervaren. 

 1. Aanbieding xxx
  Gratis Cleaner Spray
  Sigma Sigmapearl Clean Matt - Muurverf
  Sigma Sigmapearl Clean Matt - Muurverf
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  177 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Sigma Sigmapearl Cleaner Spray - 250 ml
  Sigma Sigmapearl Cleaner Spray - 250 ml
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Sigma Sigmapearl Clean Satin - Muurverf
  Sigma Sigmapearl Clean Satin - Muurverf
  5 out of five star rating on Trustpilot
  5 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: