• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma Spackverf Semi-Matt - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigma Spackverf Semi-Matt - Lichte Kleuren productinformatie

  • Lange open-tijd
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Schrobbaar
  • Voor binnen
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's
  • Zeer hoge dekkracht

Sigma Spackverf Semi-Matt - Lichte Kleuren omschrijving

Sigma Spackverf Semi-Matt is een watergedragen wand- en plafondverf die zeer geschikt is voor de behandeling van spuitpleister. De verf is weinig vullend, zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft. Dankzij de lange open tijd is de overlap bij de verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar. Het resultaat is een fraaie, eiglanzende toplaag.Door het zuigende karakter van spuitpleister is voorstrijken met Sigmafix Universal essentieel.

Sigma Spackverf Semi-Matt met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren. 

Sigma Spackverf Semi-Matt op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.


Extra informatie over Sigma Spackverf Semi-Matt
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigma Spackverf Semi-Mat bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma Spackverf Semi-Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Glansgraad Zijdemat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6 m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Sigma Spackverf Semi-Matt - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top