• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigmafloor Aqua 2K EP Satin

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sigmafloor Aqua 2K EP Satin productinformatie

  • 2-Componenten
  • Bestand tegen mechanische belasting
  • Bij contact met autobanden kan verkleuring optreden
  • Geschikt voor de voedingsindustrie
  • Geurarm

Sigmafloor Aqua 2K EP Satin omschrijving

Sigmafloor Aqua 2K EP Satin is een watergedragen, tweecomponenten coating voor buiten en binnen op basis van epoxy. Sigmafloor Aqua 2K EP Satin is geschikt voor het schilderen van vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Hierdoor is de Sigmafloor Aqua 2K EP Satin uitermate geschikt voor galerijvloeren, balkonvloeren, showroom- vloeren, magazijnvloeren, vloeren van verkoopruimten, garageboxen en wanden.
Sigmafloor Aqua 2K EP Satin breng je met een roller aan op bestaande, intacte, niet flexibele coatinglagen op basis van epoxy, polyurethaan, watergedragen acrylaat of alkydhars.

Deze zijdeglanzende, reukarme lak is goed reinigbaar en bestand tegen mechanische belasting. Bij contact met autobanden kan er verkleuring ontstaan en verder heeft deze lak een goede chemicaliënbestandheid en geschikt voor toepassing in vloeistofdichte voorzieningen en voor de voedingsindustrie conform HACCP voorschrift.
Bij gebruik van lichte kleuren in deze lak kan er bij binnengebruik donkervergeling optreden. Wil je meer hier over weten. Lees dan ons blog.


Sigmafloor Aqua 2K EP Satin:
- Mengverhouding: 70:30 (volumedelen)
- Aanbrengen: met kwast en nylonroller
- Stofdroog: na ca. 2 uur 
- Kleefvrij: na ca. 4 uur 
- Beloopbaar: na ca. 5 uur
- Overschilderbaar: na ca. 5 uur maar binnen 3 weken
- Belastbaar met water: na ca. 48 uur. Eerder belasten met water kan leiden tot uitbloedingen of vlekvorming
- Volledig uitgehard: na ca. 7 dagen
- Verbruik: ca. 6-7 m2 /liter
- Aantal lagen: Op een garagevloer adviseren we 3  lagen. (zie kenmerkenblad voor de laagopbouw)

Tip van de schilder: Pas de ondergrondkleur zoveel als mogelijk aan, aan de afwerkkleur. Kies voor rode afwerkingen een grijze ondergrond.


Sigmafloor Aqua 2K EP Satin afwerken met blanke toplaag
Vanwege de duurzaamheid dient de Sigmafloor Aqua 2K EP Satin, afhankelijk van de gekozen ralkleur al dan niet afgewerkt te worden met Sigmafloor Clear Finish PU Matt. Bekijk het onderstaande kenmerkenblad om te zien of de door jouw gekozen ralkleur deze blanke afwerklaag nodig heeft.
Op vloeren waaraan hoge esthetische eisen worden gesteld, adviseren we om altijd een blanke toplaag aan te bevelen. Op wanden is een blanke toplaag alleen vereist wanneer er sprake is van een hoge mechanische belasting of wanneer een hoge reinigbaarheid wordt verlangd.


Sigmafloor Aqua 2K EP Satin in combinatie met een antislipmiddel
Deze twee-componenten vloercoating is in combinatie met de Sigma Anti Skid ook als anti-slip vloercoating te gebruiken. De werkwijze en mengverhouding vind je in het onderstaande kenmerkenblad.


Sigmafloor Aqua 2K EP Satin met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 

Sigmafloor Aqua 2K EP Satin op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 

Extra informatie over Sigmafloor Aqua 2K EP Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigmafloor Aqua 2K EP Satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigmafloor Aqua 2K EP Satin bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort 2 Componenten
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 6-7m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Sigmafloor Aqua 2K EP Satin bestand(en) downloaden

Top