• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Menie

€ 12,95

€ 9,07

€ 14,95

€ 10,47

€ 12,95

€ 9,07

Menie

Menie: verf bereid met kleurstoffen

Menie is een soort rot- en roestwerende grondverf in een oranje of roodbruine kleur. Het wordt onder meer toegepast op (grond)hout, ijzer, lood en staal. Het gaat zowel rot als roest tegen en is daarom een aanwinst voor structureel onderhoud. Verfwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment aan menie-verfproducten en stelt jou daarom in staat snel aan de slag te gaan. Bekijk het volledige aanbod op onze site en doe je aankoop eenvoudig online.

IJzermenie: ga corrosie te lijf

IJzermenie is een grondverf waarmee je corrosie te lijf gaat. Het wordt onder meer gebruikt voor staalconstructies en kan zowel particulier als bedrijfsmatig worden toegepast. 

Loodmenie: hét optimale beschermmiddel tegen roest

Loodmenie is een aanwinst om roest op lood tegen te gaan. Deze grondlaag is gemaakt op basis van onder meer pigmenten en alkydhars en biedt een perfecte bescherming tegen roest. 

Houtmenie: bescherm slecht bereikbaar hout

Houtmenie is een fantastisch product om hout te beschermen tegen houtrot. Het is een ideaal beschermproduct voor houtwerk dat slecht bereikbaar is en waar je niet heel gemakkelijk bij kunt. Dit product wordt zowel binnen als buiten gebruikt. 

Menie staal: voor stalen ondergronden

Menie staal is een onderhoudsproduct dat wordt toegepast op stalen ondergronden. Het gaat roest tegen, maar wel is het belangrijk om het al aanwezige roest eerst te verwijderen. Vervolgens kun je met menie staal aan de slag voor optimale bescherming en onderhoud. 

Menieverf: voor structureel onderhoud van diverse ondergronden

Voor zowel menieverf als andere menie producten ben je bij ons aan het goede adres. Met de sneldrogende corrosiewerende grondverf uit onze webshop weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Uiteraard staan wij altijd klaar om jou te voorzien van passend advies omtrent een aankoop op onze site. 

Bekijk ons assortiment en bestel online

Je bestelt dit product gemakkelijk in onze webshop. Dit levert je bovendien een aantal aantrekkelijke voordelen op. Wij zetten ze graag voor je uiteen: 

- Je doet je aankoop bij een webshop met het grootste verfaanbod van Nederland. 
- Je profiteert altijd van aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. 
- Vanwege de topkwaliteit heb je de komende jaren nergens geen omkijken naar. 
- Onze professionals staan altijd voor je klaar met verftechnisch advies. 

Bestel de benodigde verfproducten eenvoudig online bij Verfwinkel.nl en haal meer voldoening uit al je schilderwerk.

Altijd op de hoogte blijven?

Top