• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Tegelverf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Wit
  Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Wit
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  46 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen
  Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen
  2 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Ral 9010
  Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Ral 9010
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Wandtegels - Zijdeglans
  Histor Perfect Finish Wandtegels - Zijdeglans
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  46 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Tegelverf

Tegelverf voor binnen en buiten

Tegelverf heb je nodig als je ineens zin hebt om de badkamer, het toilet of de keuken een nieuwe uitstraling te geven. Bijvoorbeeld wanneer je uitgekeken bent op de gekleurde tegels in de badkamer. Gelukkig is er tegelverf ook nog eens in verschillende kleuren. Hiermee kun je vloertegels verven, maar ook de badkamertegels schilderen. Met deze tegelverf heb je veel nieuwe mogelijkheden.

Wat is Tegelverf?

Tegelverf heeft een uitstekende hechting en is geschikt voor alle wandtegels verven. Je kunt bijvoorbeeld de keuken tegels verven, de wc-tegels verven, vloertegels verven of de badkamertegels schilderen. Ook voor vloertegels verven is er speciale tegelverf. De 2 componenten tegelverf heeft een uitstekende hechting en is kras- en stootvast. In ons assortiment vind je tegelverf van een goede kwaliteit, zoals Histor tegelverf. Het is kant-en-klaar te kopen in een aantal basis tegelverf kleuren, zoals tegelverf zwart en tegelverf grijs.

Waarvoor gebruik je tegelverf?

De Histor tegelverf gebruik je voor wandtegels verven, je kunt zelfs de voegen verven als je dat wilt. Met de tegellak kun je bijvoorbeeld de badkamertegels schilderen in een andere kleur of de keuken tegels verven in dezelfde kleur om ze een opfrisbeurt te geven. Wc-tegels verven behoort ook tot de mogelijkheden. Vloertegels verven kan ook, maar vraagt een andere aanpak.

Hoe werkt het?

Voor het aanbrengen van de tegelverf moet je eerst de tegels ontvetten. Een beetje opschuren en dan drogen, kapotte tegels vervangen en afdekken wat je niet wilt verven. Zorg bij het gebruik van tegelverf voor ventilatie, maar vermijd tocht. Als je begint met de tegels verven, begin eerst met de voegen en de randen. Breng daarna de tegellak royaal aan en verf eerst verticaal, daarna horizontale banen. Werk van boven naar beneden. Wacht altijd minimaal 24 uur voor het aanbrengen van de volgende laag tegelverf en schuur vooraf eerst licht op.

Welke tegelverf kleuren zijn er?

Op zoek naar gekleurde tegelverf of zwarte tegelverf? Histor tegelverf is er in verschillende kleuren, waaronder tegelverf zwart, tegelverf antraciet en tegelverf grijs. Bijvoorbeeld voor de badkamer. Voor wandtegels verven of voegen verven, kun je een kleur kiezen die je het meeste aanspreekt. De 2 componenten tegelverf zorgt na de tegels ontvetten voor een goede dekking, het maakt niet uit of de bestaande tegels gekleurde tegels zijn of witte tegels.

Het leuke aan tegelverf bestellen bij Verfwinkel.nl is dat je het zo kleurrijk kunt maken als je zelf wil. Tegelverf kleuren zijn er in allerlei soorten en maten. Zwarte tegelverf behoort tot de populairste opties, samen met tegelverf in het antraciet, tegelverf in het grijs en tegelverf in het wit. Maar je kunt ook voor een wat kleurrijkere en avontuurlijkere tegelverf kleur gaan. Zo zijn er een hoop mensen die kiezen voor tegelverf in het groen, terwijl ook tegelverf in het blauw en roze tegelverf tot de mogelijkheden behoren. Ontdek binnen ons aanbod in welke kleuren je jouw tegelverf kunt laten mengen.

Bij Verfwinkel.nl kun je goedkope tegelverf in uiteenlopende kleuren laten mengen door onze verfspecialisten. Je kunt eenvoudig zelf de kleur online uitkiezen. Dit doe je door naar de pagina te gaan van het product dat je wilt bestellen. Hier selecteer je een hoeveelheid, waarna je naar de online kleurenwaaier op de pagina gaat. De waaier is te vinden onder ‘kies je kleur’. Bekijk de mogelijkheden, selecteer een kleur en bestel vervolgens jouw verf. Onze verfspecialisten zorgen ervoor dat jouw kleur perfect uit de (tegel)verf komt.

Populaire tegel verf kleuren

Of je nu kiest voor tegelverf in de badkamer of tegelverf in de keuken, de keuze is ruim als het gaat om tegel verf kleuren. Tegelverf zwart is op dit moment helemaal in. Tegelverf in het zwart ziet er strak en neutraal uit, waardoor het goed gecombineerd kan worden met andere kleuren. Hierbij heb je de keuze uit allerlei glansgraden, waaronder tegelverf mat zwart of tegellak in het zwart met hoogglans uitstraling. Je kunt deze kleur op verschillende plekken toepassen, bijvoorbeeld tegelverf badkamer zwart. Je voorziet met deze kleur de tegels van een moderne, stijlvolle en chique look. Bovendien is zwart, bijvoorbeeld tegelverf badkamer zwart, perfect voor het verbergen van oneffenheden.

Naast tegelverf zwart mat zijn er nog diverse andere tegelverf badkamer kleuren waar je uit kunt kiezen. Zo is op dit moment tegelverf antraciet helemaal in. Tegelverf in het antraciet ziet er modern uit en kan gemakkelijk gecombineerd worden met andere tinten. Hetzelfde geldt voor witte tegelverf, met als grote verschil dat witte tegelverf een ruimte optisch groter laat lijken en wit een frissere uitstraling heeft. Daarom is tegelverf in het wit voor veel mensen een aantrekkelijke optie. Wil je een luxe look aan je tegels geven, dan kies je voor tegelverf in het goud. Wij kunnen tegelverf goud als kleur geven.

Bij ons bestel je warmwaterbestendige tegelverf, die je dan ook kunt bestellen in een warmwaterbestendige tegelverf kleur. Naast de hierboven genoemde opties is tegelverf in het groen een populaire optie. Met deze kleur haal je een beetje natuur naar binnen. Maar er zijn nog veel meer kleuren waar je uit kunt kiezen: tegelverf badkamer grijs, bruin, beige, crème, taupe, blauw, rood, paars en diverse andere tinten. Neem gerust eens een kijkje binnen ons kleuraanbod en ontdek zelf de ideale kleur voor jouw tegeltjes verf.

Tegelverf in verschillende glansgraden

Tegelverf is in diverse glansgraden verkrijgbaar, zodat je zelf de keuze hebt qua uitstraling. Tegelverf mat is de optie die de minste glans bevat. Tegelverf mat reflecteert het minst licht en kan het beste oneffenheden verhullen. Dit maakt matte tegelverf tot een interessante optie. Wil je liever wat meer glans, dan kies je voor zijdeglans tegelsverf. Kijk gerust eens rond binnen ons aanbod om te zien wat de ideale glansgraad is voor jouw tegellak.

Op welke plekken kun je tegelverf toepassen?

Voornamelijk wordt tegelverf in de badkamer en tegelverf in de keuken toegepast. Tegelverf in de badkamer kan, binnen deze ruimte, op diverse plekken worden aangebracht. Zo kan tegelverf op de vloer worden toegepast, mits je een tegelvloer hebt natuurlijk. Een tegelverf voor de vloer moet kras- en slijtvast zijn, aangezien mensen hier overheen lopen. Daarnaast dient vloertegel verf een waterbestendige tegelverf te zijn. Bij ons kun je tegelverf voor de badkamervloer in allerlei kleuren laten mengen, zodat je zelf de uitstraling kunt bepalen.

Een andere plek waar je tegelverf in de badkamer kunt toepassen is tegelverf in de douche. Ook in de douche dient tegelverf waterbestendig te zijn, aangezien het hier te maken krijgt met zowel het water uit de douche zelf als het condens dat tijdens het douchen vrijkomt. Wandtegel verf voor in de douche wordt blootgesteld aan veel vocht en water en hier kunnen wij op dit moment geen geschikte tegelverf voor aanraden.  Daarnaast kan het zijn dat je tegelverf rondom de WC gaat toepassen. Ga je met tegelverf rondom de WC aan de slag? Let er dan op dat je voorzichtig schildert rondom de drukknop en lichtknoppen. Eventueel kun je deze onderdelen van het toilet met afplaktape bedekken.

Is er tegelverf voor buiten?

Geregeld horen we van mensen dat ze op zoek zijn naar verf voor tegels buiten. Je kunt hier geen badkamer tegel verf toepassen, aangezien verf voor buiten tegen andere omstandigheden bestand moet zijn dan tegelverf voor binnen. Zo krijgt verf in de buitenlucht te maken met neerslag, wind, allerlei soorten vuil en de Uv-straling van de zon. Een standaard tegelverf is over het algemeen niet voldoende. Een tegelverf met betonlook heeft bijvoorbeeld de juiste uitstraling, maar niet de juiste eigenschappen om beton te beschermen. Wegenverf is over het algemeen je beste optie. Meer weten? Lees dan onze blog over je tuintegels verven.

Tegelverf van de beste merken

Of je nu tegelverf in de keuken of in de badkamer wilt gaan toepassen, bij Verfwinkel.nl bestel je de populairste verfmerken van nu tegen de laagste prijzen. Een populaire optie is Sikkens tegelverf. Tegelverf van Sikkens staat garant voor een hoge kwaliteit, zoals je gewend bent van dit verfmerk. Sikkens tegelverf kun je in allerlei kleuren laten mengen door onze verfspecialisten. Sigma tegelverf is een andere populaire optie. Ook Sigma tegelverf is van een hoge kwaliteit en zal duurzame bescherming bieden aan je tegels. Daarnaast doet Histor het goed op dit moment, onder meer dankzij producten zoals deze Histor Perfect Finish Wandtegels – Zijdeglans. Bestel nu de beste merken bij Verfwinkel.nl.  

Tegelvloeren schilderen

Een bestaande tegelvloer met tegelverf schilderen, is weer wat anders dan de keuken tegels verven. Voor bijvoorbeeld de badkamer vloertegels verven of de douchevloer verven heb je eerst een warmwaterbestendige 2 componenten tegelverf als grondverf nodig. Badkamer vloertegels verven of een douchevloer verven vraagt nu eenmaal meer bescherming dan wand wc-tegels verven. Dit kan over de gekleurde tegels heen. Net zoals bij de tegelverf voor keuken wanden moet je eerst de tegels ontvetten.

Verder heeft een bestaande tegelvloer schilderen dezelfde behandelwijze als voor de badkamer of keuken. De verf voor vloeren is er in fraaie tegelverf kleuren. Je kunt ook de voegen van de bestaande tegelvloer schilderen.

Tegelverf in de badkamer en keuken

Er zijn twee vertrekken binnen je woning waar tegelverf voornamelijk wordt toegepast: tegelverf in de badkamer en tegelverf in de keuken. Pas je op een badkamer tegel verf toe, dan is het aan te raden om rekening te houden met de omstandigheden binnen een badkamer. Deze ruimte is vochtiger in vergelijking met andere vertrekken. Dit komt niet alleen door het water van het bad en/of de douche, maar ook door de condens die gepaard gaat met douchen of in bad gaan. Daarom zul je in deze ruimte altijd eerst een warmwaterbestendige 2 componenten tegelverf als grondverf aan moeten brengen, specifiek als het gaat om de tegelvloer.

Tegelverf voor de badkamer kun je in allerlei kleuren laten mengen bij Verfwinkel.nl. Grijze tegelverf voor de badkamer is een populaire optie. Naast badkamer tegelverf in het grijs zijn er nog verschillende andere kleuren waarin je jouw badkamer tegelverf kunt laten mengen. Van zwart tot wit, van groen tot blauw en van geel tot roze, het kan allemaal bij Verfwinkel.nl. Hetzelfde geldt als je tegelverf in de keuken wilt toepassen. Wederom heb je de keuze uit verschillende kleuren om je verf in te laten mengen door onze specialisten. Onze verfkleuren zullen je versteld doen staan.

Tegelverf wordt ook geregeld in de keuken toegepast. In de keuken bevinden de tegels zich over het algemeen niet op de vloer, zoals dat in de badkamer vaak wel het geval is. In de keuken is er meestal sprake van wandtegels, waarbij de tegels zich achter het aanrecht of achter de kookplaat bevinden. Met behulp van tegelverf kun je een nieuwe verflaag aanbrengen en de keuken een geheel nieuwe uitstraling geven.

Tegelverf bestellen bij Verfwinkel.nl

Tegelverf bestellen? Tuintegels verven, vloertegels verven met betonverf, tegelverf keuken of tegelverf vloer, we hebben het allemaal. In onze overzichtelijke webshop kun je de verschillende soorten verf, zoals tegelverf vloer of wand, voor binnen of buiten vinden. Brantho Korrux 3-in-1 - Zijdeglans is een echte alleskunner en ook geschikt voor het verven van tegels. Dit geldt ook voor de Hoogglans variant van deze Brantho Korrux 3-in-1. Aan de naam Histor Perfect Wandtegels - Zijdeglans wordt al meteen duidelijk waar deze lak geschikt voor is. Ook Flexa heeft met Flexa Mooi Makkelijk vloeren & trappen een product dat ideaal is voor tegelvloeren.