5% extra korting met code: VERF-5 (bij besteding vanaf €100,-)

5% extra korting met code: VERF-5 / Geldig bij besteding vanaf €100,- (code toepassen in winkelwagen)

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering*
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Tegelverf

Van hoog naar laag sorteren
 1. Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Wit
  Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Wit
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  27 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen
  Flexa Mooi Makkelijk Vloeren & Trappen
  out of five star rating on Trustpilot
  reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Ral 9010
  Histor Perfect Finish Wandtegels Zijdeglans - Ral 9010
  5 out of five star rating on Trustpilot
  1 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Wandtegels - Zijdeglans
  Histor Perfect Finish Wandtegels - Zijdeglans
  5 out of five star rating on Trustpilot
  4 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Tegelverf

Tegelverf voor binnen en buiten

Tegelverf heb je nodig als je ineens zin hebt om de badkamer, het toilet of de keuken een nieuwe uitstraling te geven. Bijvoorbeeld wanneer je uitgekeken bent op de gekleurde tegels in de badkamer. Gelukkig is er tegelverf ook nog eens in verschillende kleuren. Hiermee kun je vloertegels verven, maar ook de badkamertegels schilderen. Met deze tegelverf heb je veel nieuwe mogelijkheden.

Wat is Tegelverf?

Tegelverf heeft een uitstekende hechting en is geschikt voor alle wandtegels verven. Je kunt bijvoorbeeld de keuken tegels verven, de wc-tegels verven, vloertegels verven of de badkamertegels schilderen. Ook voor vloertegels verven is er speciale tegelverf. De 2 componenten tegelverf heeft een uitstekende hechting en is kras- en stootvast. In ons assortiment vind je tegelverf van een goede kwaliteit, zoals Histor tegelverf. Het is kant-en-klaar te kopen in een aantal basis tegelverf kleuren, zoals tegelverf zwart en tegelverf grijs.

Waarvoor gebruik je tegelverf?

De Histor tegelverf gebruik je voor wandtegels verven, je kunt zelfs de voegen verven als je dat wilt. Met de tegellak kun je bijvoorbeeld de badkamertegels schilderen in een andere kleur of de keuken tegels verven in dezelfde kleur om ze een opfrisbeurt te geven. Wc-tegels verven behoort ook tot de mogelijkheden. Vloertegels verven kan ook, maar vraagt een andere aanpak.

Hoe werkt het?

Voor het aanbrengen van de tegelverf moet je eerst de tegels ontvetten. Een beetje opschuren en dan drogen, kapotte tegels vervangen en afdekken wat je niet wilt verven. Zorg bij het gebruik van tegelverf voor ventilatie, maar vermijd tocht. Als je begint met de tegels verven, begin eerst met de voegen en de randen. Breng daarna de tegellak royaal aan en verf eerst verticaal, daarna horizontale banen. Werk van boven naar beneden. Wacht altijd minimaal 24 uur voor het aanbrengen van de volgende laag tegelverf en schuur vooraf eerst licht op.

Welke tegelverf kleuren zijn er?

Op zoek naar gekleurde tegelverf of zwarte tegelverf? Histor tegelverf is er in verschillende kleuren, waaronder tegelverf zwart, tegelverf antraciet en tegelverf grijs. Bijvoorbeeld voor de badkamer. Voor wandtegels verven of voegen verven, kun je een kleur kiezen die je het meeste aanspreekt. De 2 componenten tegelverf zorgt na de tegels ontvetten voor een goede dekking, het maakt niet uit of de bestaande tegels gekleurde tegels zijn of witte tegels.

Tegelverf bestellen bij Verfwinkel.nl

Tegelverf bestellen? Tuintegels verven, vloertegels verven met betonverf, tegelverf keuken of tegelverf vloer, we hebben het allemaal. In onze overzichtelijke webshop kun je de verschillende soorten verf, zoals tegelverf vloer of wand, voor binnen of buiten vinden. Brantho Korrux 3-in-1 - Zijdeglans is een echte alleskunner en ook geschikt voor het verven van tegels. Dit geldt ook voor de Hoogglans variant van deze Brantho Korrux 3-in-1. Aan de naam Histor Perfect Wandtegels - Zijdeglans wordt al meteen duidelijk waar deze lak geschikt voor is. Ook Flexa heeft met Flexa Mooi Makkelijk vloeren & trappen een product dat ideaal is voor tegelvloeren.

Tegelvloeren schilderen

Een bestaande tegelvloer met tegelverf schilderen, is weer wat anders dan de keuken tegels verven. Voor bijvoorbeeld de badkamer vloertegels verven of de douchevloer verven heb je eerst een warmwaterbestendige 2 componenten tegelverf als grondverf nodig. Badkamer vloertegels verven of een douchevloer verven vraagt nu eenmaal meer bescherming dan wand wc-tegels verven. Dit kan over de gekleurde tegels heen. Net zoals bij de tegelverf voor keuken wanden moet je eerst de tegels ontvetten.

Verder heeft een bestaande tegelvloer schilderen dezelfde behandelwijze als voor de badkamer of keuken. De verf voor vloeren is er in fraaie tegelverf kleuren. Je kunt ook de voegen van de bestaande tegelvloer schilderen.

Tegelverf in de badkamer en keuken

Er zijn twee vertrekken binnen je woning waar tegelverf voornamelijk wordt toegepast: tegelverf in de badkamer en tegelverf in de keuken. Pas je op een badkamer tegel verf toe, dan is het aan te raden om rekening te houden met de omstandigheden binnen een badkamer. Deze ruimte is vochtiger in vergelijking met andere vertrekken. Dit komt niet alleen door het water van het bad en/of de douche, maar ook door de condens die gepaard gaat met douchen of in bad gaan. Daarom zul je in deze ruimte altijd eerst een warmwaterbestendige 2 componenten tegelverf als grondverf aan moeten brengen, specifiek als het gaat om de tegelvloer.

Tegelverf voor de badkamer kun je in allerlei kleuren laten mengen bij Verfwinkel.nl. Grijze tegelverf voor de badkamer is een populaire optie. Naast badkamer tegelverf in het grijs zijn er nog verschillende andere kleuren waarin je jouw badkamer tegelverf kunt laten mengen. Van zwart tot wit, van groen tot blauw en van geel tot roze, het kan allemaal bij Verfwinkel.nl. Hetzelfde geldt als je tegelverf in de keuken wilt toepassen. Wederom heb je de keuze uit verschillende kleuren om je verf in te laten mengen door onze specialisten. Onze verfkleuren zullen je versteld doen staan.

Tegelverf wordt ook geregeld in de keuken toegepast. In de keuken bevinden de tegels zich over het algemeen niet op de vloer, zoals dat in de badkamer vaak wel het geval is. In de keuken is er meestal sprake van wandtegels, waarbij de tegels zich achter het aanrecht of achter de kookplaat bevinden. Met behulp van tegelverf kun je een nieuwe verflaag aanbrengen en de keuken een geheel nieuwe uitstraling geven.

Welke tegelverf kleuren zijn er?

Het leuke aan tegelverf bestellen bij Verfwinkel.nl is dat je het zo kleurrijk kunt maken als je zelf wil. Tegelverf kleuren zijn er in allerlei soorten en maten. Zwarte tegelverf behoort tot de populairste opties, samen met tegelverf in het antraciet, tegelverf in het grijs en tegelverf in het wit. Maar je kunt ook voor een wat kleurrijkere en avontuurlijkere tegelverf kleur gaan. Zo zijn er een hoop mensen die kiezen voor tegelverf in het groen, terwijl ook tegelverf in het blauw en roze tegelverf tot de mogelijkheden behoren. Ontdek binnen ons aanbod in welke kleuren je jouw tegelverf kunt laten mengen.

Bij Verfwinkel.nl kun je goedkope tegelverf in uiteenlopende kleuren laten mengen door onze verfspecialisten. Je kunt eenvoudig zelf de kleur online uitkiezen. Dit doe je door naar de pagina te gaan van het product dat je wilt bestellen. Hier selecteer je een hoeveelheid, waarna je naar de online kleurenwaaier op de pagina gaat. De waaier is te vinden onder ‘kies je kleur’. Bekijk de mogelijkheden, selecteer een kleur en bestel vervolgens jouw verf. Onze verfspecialisten zorgen ervoor dat jouw kleur perfect uit de (tegel)verf komt.