Tot 10% extra kassakorting op alles!
v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10% 

Tot 10% extra kassakorting op alles! | v.a. €50 = 5% | v.a. €100 = 7,5% | v.a. €150 = 10%

 • Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Sigma S2U Allure Gloss

4.8 out of five star rating on Trustpilot
747 reviews
Aanbieding
Sigma Cashback zomeractie!
Nog %1 beschikbaar
Vanaf Adviesprijs
69,50 43,10
Maak je keuze
Adviesprijs
Kortingsprijs
Loading...

Meest besteld

RAL 9001 Crèmewit RAL
Ral 9010 Reinweiss RAL
RAL 9002 - Grijswit RAL
RAL 7021 Zwartgrijs RAL
RAL 7016 Antracietgrijs RAL
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
U4.15.10 Gelders Blauw Sikkens Authentieke Kleuren
RAL 5004 Zwartblauw RAL
RAL 6009 - Dennegroen RAL
RAL 7024 Grafietgrijs RAL
RAL 7035 Lichtgrijs RAL
RAL 7039 Kwartsgrijs RAL
RAL 9011 Grafietzwart RAL

Bijna alle kleurcollecties zijn te mengen op onze verfmerken. Wij kunnen bijvoorbeeld Flexa kleuren op Sikkens verf mengen en omgekeerd. Open de kleurenwaaier en kies jouw kleur.

Dit product is in bijna alle kleuren te mengen. Open hieronder de kleurenwaaier en kies jouw kleur.
Kies je kleur
Open colourselector
Op voorraad
 • Grootste assortiment van Nederland
 • Gratis bezorging vanaf €50,-
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!

Tot wel €200 Cashback op alle Sigma buitenlakken (Allure, S2U, Torno, Schakelverf en Rapid), met uitzondering van primers. 

* Actievoorwaarden van toepassing. 

i Actieperiode van 15 juli t/m 18 augustus 2024.

Sigma S2U Allure Gloss productinformatie

 • Geschikt voor 4-seizoenen onderhoud
 • Hoge dekkracht
 • Prettig te verwerken
 • Uitstekend Glansbehoud
 • Uitstekend Kleurbehoud
Sigma S2U Allure Gloss is een superieure lakverf voor buiten die het hele jaar door soepel verwerkbaar is. Sigma S2U Allure Gloss is geschikt voor het duurzaam voor- en aflakken van geveltimmerwerk, buitendeuren en kozijnen. Na het aanbrengen van een geschikte primer en overgrondverf op kunststof, staal en non-ferrometalen kan ook hier de Sigma S2U Allure Gloss als afwerklaag op aangebracht worden.

Vanwege de goede koudedroging is de Sigma S2U Allure Gloss is bij uitstek geschikt voor een 4-seizoenen onderhoud. Deze hoogglanslak voor buiten is namelijk gemakkelijk te verwerken bij temperaturen van 0°C tot 30°C. Door de minimale blaarvormig op grofnervige houtsoorten en de soepele verwerking is het met de Sigma Allure Gloss eenvoudig om de juiste laagdikte aan te brengen. Hierdoor ontstaat er een prachtige bolle glans die uitstekend bestand is tegen weersinvloeden, zelfs in de kustgebieden.

Sigma S2U Allure Gloss
- Aanbrengen: met kwast en roller.
- Stofdroog: na ca. 2-3 uur
- Kleefvrij: na 3-5 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 16-20 uur
- Verbruik: ca. 16 m²/l 
- Onderhoudscyclus van doorgaans 8-10 jaar

Let op! Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Sigma S2U Allure Gloss = vier seizoenenverf

Sigma S2U Allure is een vier-seizoenenverf. Dat wil zeggen dat deze al vroeg in het seizoen buiten gebruikt kan worden, maar ook later in het seizoen is deze verf nog prima te verwerken om de klus af te maken. De S2u Allure van Sigma is inzetbaar van 0˚C tot 30˚C. Ook in het voor- en naseizoen is deze hoogglanslak van Sigma uitstekend UV-bestendig en behoudt hij glans en kleur.

Aanbevolen kwasten en rollers voor de Sigma S2U Allure Gloss

Goede kwasten en rollers zijn belangrijk om een mooi eindresultaat te krijgen. Deze Sigma buitenlak breng je het beste aan met een Progold Serie 7000 – Ronde Kwast. De grote vlakken kun je schilderen met een viltroller. Gebruik voor strakke verflijnen een ronde kwast in combinatie met gele schilderstape.

Sigma S2U Allure Gloss RAL 7016 en talloze andere kleuren:

Sigma S2U Allure Gloss RAL 9010 is veruit de meest bestelde kleur. Maar dat wil niet zeggen dat S2U Allure Gloss 9010 een standaardkleur is. RAL 9010 wordt veel gebruikt voor het schilderwerk buiten omdat het een neutrale witte tint is die warm aanvoelt en toch wit lijkt. Ook omdat er veel hekwerken, rolluiken en kunststof kozijnen in RAL 9010 geleverd worden, wordt er RAL 9010 gekozen voor het overige schilderwerk. Bijna iedereen heeft wel ergens in huis RAL 9010 gebruikt, mede ook omdat het echt de favoriete wittint van de schilder is. 

Een andere populaire optie uit ons assortiment is Sigma S2U Allure Gloss 9001. 9001 is de RAL kleurcode voor de kleur crèmewit. Sigma S2U Allure Gloss RAL 9001 is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een witte tint met een eigen twist. Want zo durven wij RAL 9001 wel te typeren. Nog een geliefde optie uit ons kleurenassortiment is Sigma S2U Allure Gloss 7021. RAL 7021 heeft een zwartgrijze kleur.

Naast RAL 9010 en Sigma Allure Gloss RAL 9001 wordt de Sigma S2U Allure Gloss RAL 7016 veel gebruikt. Onze mengexperts mengen voor jou deze Sigma S2U Allure Gloss in talloze andere kleuren. We kunnen deze duurzame hoogglanslak voor buiten in bijna elke gewenste kleur mengen, dus ook in jouw favoriete kleur. Of je nu kiest voor RAL 9010, Monumentengroen, Sigma S2U Allure Gloss 7016 of een hele andere kleur, Verfwinkel.nl heeft het.
Hou er rekening mee dat de kleuren uit de online kleurenwaaier ter indicatie zijn en door de beeldscherminstellingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. We adviseren je om te allen tijde een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurwaaier of middels een testpotje. Kleurinspiratie nodig? Bekijk en bestel dan de kleurenstalen van Histor.

Sigma S2U Allure Gloss met jouw kleurkeuze

Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. 

Sigma S2U Allure Gloss op kleur gemengd

Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld RAL 9010 en RAL 9016.
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Kies voor de maximale bescherming van je hout met S2U Allure Gloss

Sigma S2U Allure Gloss beschermt tot wel 10 jaar! Maar natuurlijk niet zonder goed verfsysteem. Daarom raden we aan om op hout eerst een laag Sigma S2U Allure Primer aan te brengen. Deze zijdeglanzende grondverf zorgt ervoor dat de Sigma Allure Gloss nog beter tegen weersinvloeden bestand is. Ook blijft de glans langer mooi. Wil je kunststof, metaal, ijzer of een andere ondergrond schilderen met de Sigma S2U Allure Gloss? Voorzie deze dan eerst van een geschikte primer zoals bv Sigma Multiprimer Rapid en de Südwest Allgrund voordat je de S2U Allure Primer aanbrengt.

Sigma S2U Allure Gloss in verschillende volumes:

Wil je Sigma Coatings voor buiten dan kun je kiezen voor de duurzame Allure Gloss of de Sigma S2U Gloss. Deze zijn verkrijgbaar in drie verschillende volumes. Hierdoor is voor elke klus de perfecte hoeveelheid te verkrijgen. Zo schilder je met 500 ml Sigma S2U Allure ongeveer 7 m2, dat wil dus zeggen dat je 1 deur prima met 500 ml kunt voorzien van 1 laag verf. Perfect dus voor als je alleen die beschadigde deur wil schilderen. Of de voordeur in een andere kleur wilt dan de rest van je huis. Daarnaast is de Sigma S2U Allure verkrijgbaar in 1 liter. Goed voor 16 m2. Sigma Allure Gloss 1 liter is verreweg het meest gebruikte volume verf. Met een liter kun je een groot gedeelte van je buitenklus klaren en voor de echt grote klussen bestel je eenvoudig 2,5 liter Sigma S2U Allure Gloss aanbieding van verfwinkel.nl. Zo betaal je nooit teveel voor je klus. Klaar met de klus en een restje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt.

Sigma S2U Allure Gloss 2,5 liter

Door de bolle glans en uiterst goede onderhoudstermijn kun je de Sigma S2U Allure Gloss kopen voor bijna elke verfklus buiten. Of je nu de buitendeuren, de kozijnen, de boeiboorden en daklijsten of de poort wil schilderen. Met Sigma S2U Allure weet je zeker dat je voor lange tijd de ondergrond beschermd tegen alle weersinvloeden. Door te kiezen voor S2U Gloss Allure kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom is een Sigma S2U Allure Gloss 2,5 Liter fijn om in huis te hebben. Klaar met de klus en nog een beetje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt. Vergeet niet het kleurnummer te noteren voor een volgend nieuw blik. Is 2,5 liter teveel voor je schilderklus bestel dan de Sigma S2U Allure Gloss 1 liter.

Sigma S2U Allure Gloss productinformatieblad

Op de productpagina van deze Sigma S2U Allure Gloss hoogglansverf kun je een Sigma S2U Allure Gloss kenmerkenblad downloaden. Hierin staat allerlei essentiële info over dit Sigma S2U Gloss Allure product. Zo kun je hier onder meer de belangrijkste kenmerken van deze lakverf voor buiten vinden, bijvoorbeeld of deze Sigma S2U Allure Gloss overschilderbaar is of niet (het antwoord is: ja). Ook kun je hierin lezen dat deze Sigma S2U Allure Gloss een alkyd product is. Dit is dus een lakverf op terpentinebasis. Zoek je een Sigma S2U Allure zijdeglans variant, dan kies je voor deze Sigma S2U Allure Satin.

De droogtijd van deze Sigma verf S2U Allure Gloss

Deze Sigma Allure S2U lakverf voor buiten is na circa 3 uur stofvrij. Vervolgens is deze Sigma verf S2U Allure na circa 5 uur kleefvrij. Gemiddeld duurt het 20 uur voordat deze Sigma S2U Allure Gloss overschilderbaar is. Let hierbij op dat als je kiest voor een donkerdere kleur, dat de droogtijden langer kunnen zijn. Een lichte kleur zoals de Sigma S2U Allure Gloss 9010 droogt dus sneller. Ook van invloed op de droogtijden van deze lakverf is de laagdikte (hoe dikker, hoe langer de verf moet drogen) en de temperatuur (hoe lager, hoe langer de lak moet drogen).

Sigma en bio-based verf

De ontwikkeling van verf staat niet stil en ook verffabrikanten vinden het steeds belangrijker dat verf duurzaam geproduceerd wordt zonder dat de kwaliteit van de verf achteruit gaat. De Sigma S2U Allure Gloss is door BETA op percentage biobased getest en gecertificeerd alszijnde  51% biobased product conform ASTM D6866. De Sigma Allure Gloss scoort de beste score op het gebruik van grondstoffen en energie, impact op het milieu en effect van afval (gemeten d.m.v. LCA) maar ook de technische performance zoals levensduur, schrobvastheid en reinigbaarheid halen de beste score in deze duurzaamheidstest.

Sigma Coatings S2U Allure Gloss met DUBOkeur

Deze Sigma hoogglans lak voor buiten is gecertificeerd met DUBOkeur. Dat wil zeggen dat deze Sigma hoogglanslak milieuvriendelijker is dan vergelijkbare producten. DUBOkeur wil laten zien dat een product met dit label tot de milieuvriendelijkste producten in zijn soort behoort. Het keurmerk stelt geen eisen aan het productieproces, maar laat zien dat  het betreffende product  – over de gehele keten bekeken - minder milieubelasting teweegbrengt dan andere soortgelijke producten (met eenzelfde functie).

Sigma S2U vs S2U Allure en andere opties

Sigma S2U Gloss of Allure? Beide zijn uitstekende lakken op terpentinebasis voor buiten die geschikt zijn voor 4-seizoenen onderhoud. Het zijn minieme verschillen qua eigenschappen die het verschil voor je kunnen maken. Sigma S2U Gloss vs Allure eindigt dus in een gelijkspel. Hoe dan ook, bij ons weet je zeker dat je een product van topkwaliteit bestelt. Sikkens Rubbol XD of Sigma S2U Allure bestel je bij ons voor de beste prijzen van dit moment. De goedkoopste Sigma S2U Allure Gloss bestel je bij ons.

Sigma S2U Allure Gloss aanbieding:

Ontdek het gemak van online verf kopen en bestel je verf en verfbenodigdheden voordelig bij Verfwinkel.nl. Naast dat je vanuit je luie stoel aan je klus begint door verf te bestellen, vind je bij verfwinkel.nl ook nog eens de beste S2U Allure Gloss aanbieding. Hierdoor koop je je Sigma S2U Allure Gloss goedkoop en heb je hem snel in huis in je favoriete kleur. De Sigma S2U Allure prijs is dankzij een aanbieding van Sigma S2U Allure Gloss altijd scherp bij Verfwinkel.nl, ongeacht welke kleur je besteld. 
Daarnaast vind je bij Verfwinkel.nl ook alle andere spullen die je nodig hebt voor je schildersklus zoals kwasten, rollers, plamuur, schuurpapier en afplaktape.
Bestel je verf en benodigdheden op het moment dat voor jou het beste uitkomt en laat deze bij je thuis of op de klus bezorgen.

Prijs Sigma S2U Allure Gloss 

Naast dat je Sigma S2U Allure snel in huis hebt als je deze bij Verfwinkel.nl besteld is de Allure Gloss prijs altijd scherp en concurrerend bij Verfwinkel.nl. Zo koop je je Sigma S2U Allure Gloss goedkoop.

Extra informatie over Sigma S2U Allure Gloss

Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigma S2U Allure Gloss bestellen bij Verfwinkel.nl

Sigma S2U Allure Gloss bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl
Meer informatie
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad
Kwaliteit Professioneel
variant_image1 7/8/8/d/788df4137fad3c115c23dfc382c98d96ad652304_sigma_kleurgarantie_verfwinkel.jpg
Ondergrond Hout
Aanbrengen Kwast, Roller
Toepassing Deur & Kozijn
Verbruik per liter 16 Vierkante meter
Metallic Nee
Basis Terpentinebasis
Binnen of buiten Buiten
Geschikt voor verfspuit Nee
Glansgraad Hoogglans
Kleefvrij 4 Uur
Overschilderbaar 16 Uur
Stofdroog 2 Uur
Volledig uitgehard 1 Week
5 out of five star rating on Trustpilot
5 5 747 reviews

5 out of five star rating on Trustpilot Jan M Vaal 1 dag geleden Goede verf Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Jan M Vaal 1 dag geleden Prima verf Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot R. Bakker 3 dagen geleden Top kwaliteit verf die heel mooi glanst. Aanrader. Ook met korting gekocht. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Jack Vogelzang 5 dagen geleden prachtige kleur en perfecte dekking Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Cc 11 juli Prima verf,gebruik het al jaren,koop het tegenwoordig bij de verfwinkel omdat de lokale leverancier veel te duur is. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Anton van Beek 11 juli Perfecte dekking en mooi glad met de kwast. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Jan Joosen ED 6 juli Fijn om mee te werken. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Frans Kooren 3 juli Topverf!!! Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

1 out of five star rating on Trustpilot Jollie Jumper 3 juli Product op voorraad, besteld en de volgende dag verzonden? Nou tel daar maar 4 dagen bij op. Dat is niet de eerste keer. En als je dan mailt, hoor je gewoon he-le-maal niks. Waardeloze zaak, volgende keer bestel ik elders. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot A Vd doelen 1 juli Kwaliteit verf Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Gerard 29 juni Beste product op de markt. Duurzaam en makkelijk aan te brengen. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot Gjj. Kok 29 juni Goede verf werkt mooi. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Remco Van der Heijden 27 juni Besteld, snel geleverd, allemaal prima dus. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot D. J. Vlot 23 juni prima verf gebruik deze verf al jaren Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Erik Kamps 22 juni Mooi gemakkelijk verfje. Altijd goed resultaat. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Peter Brons 19 juni Opzetten, gladstrijken en niet meer aankomen is mijn advies. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot Ad Stokmans 18 juni Verf kon prima worden opgebracht. Komende jaren zullen uitwijzen in welke mate de verf dekkend en kleurhoudend blijft Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot A.F.W.Graven 15 juni LEKKERE VERF. SMEERT HEEL GOED UIT. PRACHTIGE GLANS Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Ron van der Molen 13 juni Gebruik deze verf altijd vloeit goed uitook bij lage temperaturen Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Pascal Springintveld 12 juni Het dekt heel goed en ben zeer tevreden over het resultaat Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Annoniem 11 juni Voor mij geen andere verf meer, super kwaliteit Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot Pamela van de Logt 10 juni Goed te verwerken, vlot droog, alleen garantie voor 10 jaar in de zon dat gaat niet lukken Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot mario van Boxtel 10 juni prima verf. makkelijk te verwerken. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Ria Meedendorp 7 juni Perfecte afwerking, mooie glans en een uitstekende dekking. Makkelijk te verwerken omdat het mooi vloeit. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Derk Reijnen 6 juni Smeert lekker en ziet er heel strak uit Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Hans Van Boxtel 6 juni Goed verwerkbaar en een langdurige bescherming. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot fa strik 31 mei Ja ook deze super goede buitenlak voor alle seisoen strijkt heerlijk uit. Met al de beste kwaliteit verf van Sigma en natuurlijk gesponsord door Verfwinkel Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Klant 30 mei prijzig maar zeer goed Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot jansteven menke 28 mei oude verf zit er 12 jaar op Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Klant 26 mei Gewoon goed Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Linda 24 mei Uitstekende verf. Dekt mooi in 1 x. Vloeit mooi uit. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot sandra kerstma 24 mei Prima verf Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Engbert 24 mei Super verf, hoge kwaliteit, strijkt makkelijk weg Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot C van den Bor 24 mei Top geregeld Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Vianen 22 mei Goed smeerbaar en dekt goed Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Klaas Reuvers 18 mei Uitstekende kwaliteit. Alleen jammer dat het nu al meerdere malen later is geleverd dan wordt beloofd bij het bestellen. Maar daar kan dit product niks aan doen natuurlijk. Verfwinkel.nl wel. Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot Chris van Loon 16 mei Zeer mooi eindresultaat Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot AJM Immerzeel 15 mei Hele fijne verf. Werkt lekker en vloeit heel mooi Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

5 out of five star rating on Trustpilot C 15 mei Gewoon hele goede verf Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

4 out of five star rating on Trustpilot Weijers 8 mei Nog niet gebruikt Geverifieerd — verzameld door Verfwinkel.nl

Laad meer reviews
Gevaar:
H226:Ontvlambare vloeistof en damp
H319:Veroorzaakt ernstige oogirritatie
Algemeen:
P101:Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden
P102:Buiten het bereik van kinderen houden
Preventie:
P210:Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken
P264:Na het werken met dit product grondig wassen
P280:Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen
Reactie:
P305+P351+P338:BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten: contactlenzen verwijderen, indien mogelijk: blijven spoelen
P337+P313:Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen

Anderen kochten ook