• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner - 1 Liter

 

Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner - 1 Liter bestand(en) downloaden

Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner - 1 Liter omschrijving

Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner is volledig biologisch afbreekbaar. Het wordt gebruikt voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. Het heeft een aangenaam frisse geur.

Extra informatie over Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner bestellen bij Verfwinkel.nl
Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Ondergrond Hout
Soort Reinigingsproduct
Toepassing Voor binnen
Rendement 50ml toevoegen aan 5 liter water
Merk Trae-Lyx
Levertijd 3-5 Werkdagen

Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner - 1 Liter specificaties

Omschrijving 
TRAE LYX OLIE EN WAX FLOOR CLEANER is een volledig biologisch afbreekbare oppervlaktereiniger voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn. Trae-Lyx Reiniger is krachtig, huidvriendelijk, zuinig in gebruik en heeft een aangename frisse geur.

Toepassing
Geschikt voor oppervlakken die met olie of was behandeld zijn.

Verbruik
1 liter is voldoende voor 15 tot 30 behandelingen.

Gebruiksaanwijzing
Goed schudden. Ondergrond stofvrij maken. Voeg ¼ tot ½ kopje (30 – 60 ml) toe aan 5 liter warm water. Oppervlak behandelen met een in dit mengsel uitgewrongen dweil of vloermop. Schrobben of dweilen naargelang de mate van vervuiling en het type materiaal. Voor hardnekkig vuil of vetvlekken onverdund gebruiken: op doek of spons gieten, eventueel licht schuren met een scotch-brite-sponsje. Nadweilen met een in schoon water uitgewrongen dweil of vloermop om resten vuil te verwijderen. Niet verwerken bij een temperatuur lager dan 0°C.

Opslag
koel, maar vorstvrij bewaren in goed gesloten verpakking en in geventileerde ruimte.

Top