• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Store & Go Gelsysteem voor Kwasten

 

Store & Go Gelsysteem voor Kwasten productinformatie

  • Eenvoudig te reiningen
  • Professioneel schildersgereedschap
  • Reukarm
  • Zeer praktisch schildershulpmiddel

Store & Go Gelsysteem voor Kwasten omschrijving

Store and Go Gelsysteem om je kwasten in te bewaren in een natuurlijke watergedragen gel en voorkom dat je kwasten hard worden. Kwasten van verschillende kleuren kun je bij elkaar in de geurloze gel bewaren zonder dat de kleuren overlopen. Store and Go houdt alle kwasten in topconditie en klaar voor gebruik. Ben je klaar met schilderen, dan strijk je overtollig verf uit je kwast en stop je de kwast in de gel. Als je de kwast weer wilt gaan gebruiken strijk je de gel van de kwast af, terug in de Store and Go pot en spoel je de overige gel van je kwast af onder de kraan. Nog even droog wrijven met een doekje en je bent weer klaar om te gaan schilderen. De gel is ook verkrijgbaar in navulemmers.

Extra informatie over Store and Go Gelsysteem
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Store and Go Gelsysteem bestellen bij Verfwinkel.nl
Store and Go Gelsysteem bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over dit systeem of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Soort Schildersbenodigdheden
Merk Go Paint
Levertijd 1 Werkdag
Top