• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Trae-Lyx Kleurbeits 500 ml

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Trae-Lyx Kleurbeits 500 ml productinformatie

  • Accentueert de nerftekening
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Houtstructuur blijft zichtbaar
  • Optimaal inkleurend
  • Voor binnen

Trae-Lyx Kleurbeits 500 ml omschrijving

Trae-Lyx Kleurbeits is een gebruiksklare, lichtechte, eenvoudig te verwerken en goed poriënvullende waterbeits voor het beitsen van zachte en harde houtsoorten binnen. De karakteristieke tekening van het hout blijft hierbij bewaard. Trae-Lyx kleurbeits geeft nieuwe, onbehandelde of kaal geschuurde houten vloeren en meubelen een fraaie natuurlijke uitstraling. Trae-Lyx Kleurbeits is na droging met iedere watergedragen, transparante lak overschilderbaar (kan ook overschilderd worden met een oplosmiddelhoudende lak).


Trae-Lyx Kleurbeits:
- Aanbrengen: met een niet pluizende doek of platte kwast
- Overschilderbaar: na ca. 8 uur
- Verbruik: ca. 10-15 m2 (afhankelijk van het houtsoort)
- Kleuren: kleurloos en diverse andere houtkleuren
  De kleuren zijn onderling mengbaar. Voor lichtere kleuren, mengen met kleurloos (2520)

Gebruiksaanwijzing: De fles voor gebruik goed schudden tot eventueel bezinksel geheel is opgelost om kleurverschillen te voorkomen. Hierna de inhoud in een plastic of porseleinen bakje gieten. Trae-Lyx Kleurbeits met een platte kwast, eerst gelijkmatig met de houtnerf mee en daarna dwars op de houtnerf, aanbrengen. Bij verticale delen van onder naar boven aanbrengen. Indien mogelijk plank voor plank beitsen om kleurverschillen door aanzetting of overlappingen te voorkomen. Na 1- 2 minuten met een schone kwast of dot de overtollige beits verwijderen. Hierna de beits laten drogen. Indien nodig deze handeling enige malen herhalen tot het gewenste effect/kleur bereikt is.


LET OP: De inhoudstoffen van sommige houtsoorten (o.a. eiken, grenen en vuren) kunnen in combinatie met de witte Trae-Lyx Kleurbeits (nr. 2537) gele verkleuringen geven. Bij gebruik van de witte kleurbeits is het raadzaam eerst een proefvlak op te zetten.

Tip van de schilder: Als de inhoud van één fles niet genoeg is voor het te schilderen oppervlak, adviseren we om de verschillende flessen altijd na het schudden bij elkaar voegen ter voorkoming van kleurverschillen voordat de Trae-Lyx Kleurbeits verwerkt wordt.

Trae-Lyx Kleurbeits met jouw kleurkeuze
Staat je kleur hier niet bij? Selecteer dan de optie mijn kleur staat er niet bij en vermeld dan kun je in de Checkout bij OPMERKINGEN de juiste kleur noteren. 

Extra informatie over Trae-Lyx Kleurbeits 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trae-Lyx Kleurbeits bestellen bij Verfwinkel.nl
Trae-Lyx Kleurbeits bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis
Ondergrond Hout
Soort Kleuring
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 15 m2 per liter
Merk Trae-Lyx
Levertijd Op voorraad

Trae-Lyx Kleurbeits 500 ml bestand(en) downloaden

Top