• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Histor Muurverf

€ 20,49

€ 16,39

€ 20,49

€ 16,39

€ 5,99

€ 4,61

€ 22,99

€ 19,54

€ 29,95

€ 20,97

€ 20,49

€ 14,34

€ 29,49

€ 23,59

€ 6,99

€ 5,59

€ 25,99

€ 20,79

Histor Muurverf

Histor is absoluut één van de bekendste en populairste merken verf in Nederland. Het bedrijf werd opgericht in 1947 en is sindsdien uitgegroeid tot een speler van formaat op de particuliere markt. De core business van Histor is muurverf voor de doe-het-zelver. Het veelzijdig aanbod, het innovatieve karakter en de scherpe prijzen zijn stuk voor stuk belangrijke redenen om voor Histor muurverf te kiezen. 

Histor monodek en meer

Histor is een merk dat zich voornamelijk richt op gebruiksgemak en een breed aanbod aan kleuren. Histor monodek is een typevoorbeeld van dat gebruiksgemak. Trek je in een nieuwe woning in of heb je gewoon zin in een nieuw kleurtje? Dan dekt deze muurverf in één keer. Een clean afgewerkte look? Dan is de bekende Histor Clean muurverf wat je zoekt en dan hebben we het natuurlijk nog niet gehad over Histor witte muurverf. Deze klassieke witte verf is al sinds jaar en dag de best verkopende op de markt. 

Histor muurverf kleuren

Histor is een merk voor de echte klusser. De kwaliteit is net wat minder dan professionele muurverf, maar je betaalt stukken minder en het aanbod aan kleuren is opvallend groot. Die ruime hoeveelheid kleuren is dan ook wat heel wat particulieren over de streep trekt. Of je nu een grote fan bent van fuchsia, vermiljoen of het toch basic wilt houden met Histor witte muurverf: het kan allemaal. Leuk om te weten is dat Histor elk jaar uitpakt met trendkleuren en ook altijd op zoek is naar nieuwe nuances en kleurschakeringen. In de bouwmarkt even langs de gang Histor muurverf passeren is nog maar het tipje van de sluier wat de veelzijdigheid betreft. 

Ons assortiment

In de webshop van verfwinkel.nl vind je geregeld een Histor muurverf aanbieding terug en kan je zo goed als alle Histor muurverf kleuren op de kop tikken. Niet toevallig maakt onze online shop zich sterk het grootste aanbod van Nederland voor elkaar te krijgen. In ons breed assortiment Histor muurverven bieden wij Histor Monodek, Histor witte muurverf, Histor Clean muurverf en meer aan. Kortom: alles wat je nodig hebt om van jouw huis een echte thuis te maken en nog leuker als het via een Histor muurverf aanbieding is. Omdat wachten voor niemand leuk is kan je er bovendien op rekenen dat jouw bestelling nog diezelfde dag voor de deur staat. Nog wat goed advies nodig? Aarzel niet om ons te contacteren voor verftechnisch advies op maat. 

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top