• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trae-Lyx Naturel FINISH Ultra-Mat 2K Incl. Verharder - Acryl

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Trae-Lyx Naturel FINISH Ultra-Mat 2K Incl. Verharder - Acryl productinformatie

  • 2-Componenten
  • Kleurloos
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Uitermate mat
  • Voor binnen
  • Watergedragen verf

Trae-Lyx Naturel FINISH Ultra-Mat 2K Incl. Verharder - Acryl omschrijving

Trae-Lyx Naturel Finish is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten toplaag op polyurethaanbasis. Het is geschikt voor wanden, die zijn afgewerkt met latex, stucwerk, spack, enz. Trae-Lyx Naturel Finish is ook te gebruiken als afwerklaag voor vloeren en wanden in een donkere kleur.

LET OP: Inhoud van pot + verharder is samen 750 ml of 2,5 Liter. 


LET OP:  Trae-Lyx Naturel Finish is gebruiksklaar. Niet verdunnen, omdat dan de nauwkeurig afgestemde balans van eigenschappen nadelig beïnvloed wordt.
Verharder voor gebruik goed schudden (verharder moet dun vloeibaar zijn). Voeg de verharder toe aan de Trae-Lyx Naturel Finish basis. Meng direct goed door.
Wacht circa 10 minuten en roer nogmaals goed door alvorens te verwerken. Door het melkachtige uiterlijk van Trae-Lyx Naturel Finish ontstaan tijdens het rollen wittige waasplekken, die tijdens het drogen geheel verdwijnen.
Verwerkingstijd is 2 – 3 uur bij 20° Celsius.

LET OP: Na 6 uur droging is de verf pas overschilderbaar.


Bij een lagere temperatuur en/ of hogere RLV vertraagt de droogtijd. Altijd pas een volgende laag aanbrengen als de vorige laag volledig droog is.
Maak nooit meer aan dan in de verwerkingstijd verwerkt kan worden. Niet verwerken bij (vloer/wand) temperatuur lager dan 10°C en/ of een relatieve luchtvochtigheid hoger dan 80% RLV. Zorg voor voldoende ventilatie (géén tocht!!)


Extra informatie over Trae-lyx Naturel Finish
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Trae-Lyx Naturel Finish bestellen bij Verfwinkel.nl
Trae-lyx naturel finish bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Transparante lak
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 10-12m2 per liter
Merk Trae-Lyx
Levertijd Op voorraad

Trae-Lyx Naturel FINISH Ultra-Mat 2K Incl. Verharder - Acryl bestand(en) downloaden

Top