• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Trae-Lyx Projectlak - Hoogglans 2K Incl. Verharder

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Trae-Lyx Projectlak - Hoogglans 2K Incl. Verharder productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit

Trae-Lyx Projectlak - Hoogglans 2K Incl. Verharder omschrijving

Trae-Lyx Projectlak is een extreem slijtvaste, 2 componentenlak op basis van polyurethaan. Trae-Lyx Projectlak heeft een zeer hoge slijt- en krasvastheid, ismakkelijk te verwerken, reukarm, niet vergelend en snel droog. Geschikt voor de afwerking van vloeren en trappen die zeer intensief belast worden. Trae-Lyx Projectlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat en geschikt voor lichte, donkere en gekleurde vloeren.

LET OP: Pot + verharder is samen 750 ml of 2,5 Liter. 

Waar is Trae Lyx Projectlak toe te passen?
Trae-Lyx Projectlak is door zijn extreme slijt/ en krasvastheid ideaal voor hardhouten vloeren en trappen die zeer intensief gebruikt worden. Denk hierbij aan winkels, kantoren, sportruimtes en andere openbare ruimte.

Handige tips voor het verwerken van Trae Lyx Projectlak 
Voordat je Trae-Lyx Projectlak aanbrengt moet je er voor zorgen dat de hardhouten ondergrond droog, schoon was- en vetvrij is. Eventuele polishlagen verwijderen met Trae-Lyx Polishverwijderaar. Trae-Lyx Projectlak laat zich gemakkelijk verwerken met een kortharige Anza Lakroller en een kwast. Om een duurzame bescherming op te bouwen voor je parketvloer dien je minstens 3 lagen aan te brengen met een verbruik van 10 -12 m2 per liter. Na mengen van de componenten is verwerkingstijd 2 tot 3 uur.


Trae-Lyx Projectlak Hoogglans
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Trae-Lyx Projectlak Hoogglans Verfwinkel.nl
Trae-Lyx Projectlak Hoogglans bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nlBasis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Hout
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor binnen
Merk Trae-Lyx
Levertijd Op voorraad

Trae-Lyx Projectlak - Hoogglans 2K Incl. Verharder bestand(en) downloaden

Top