Trae-Lyx Hardwax Pro Blank Mat

-30%

* Verplichte velden

Levertijd: 2-5 Werkdagen

Trae-Lyx Hardwax Pro Blank Mat omschrijving

Trae-Lyx Hardwax Pro is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling en natuurlijke kleuren. Deze hardwax is zeer mat en glanst niet op. Het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur. Bij Trae-Lyx Hardwax Pro Naturel Wit wordt dit effect nog versterkt door de toevoeging van wit pigment. Beide producten dienen tevens als afwerklaag voor vloeren die behandeld zijn met Trae-Lyx Hardwax Pro Color en Trae-Lyx Rustieke Loogbeits.

Extra informatie over Trae-Lyx Hardwax Pro
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trae-Lyx Hardwax Pro bestellen bij Verfwinkel.nl
Trae-Lyx Hardwax Pro bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Vloeren
Glansgraad Mat
Toepassing Binnen
Merk Trae-Lyx

Trae-Lyx Hardwax Pro Blank Mat specificaties

is een gemodificeerde hardwax olie met een uitstekende slijtvastheid, goede vulling, natuurlijke kleur en een uitstekende chemische en mechanische weerstand. Deze hardwax is zeer mat en glanst niet op. Het hout kleurt nauwelijks op en behoudt zijn natuurlijke kleur.TRAE LYX HARDWAX PRO MAT is uitermate geschikt voor het afwerken van parket of houten vloeren .

Het geeft parket of de houten vloer een rustiek uiterlijk en is eenvoudig in onderhoud.