• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Universal Primer (vervanger Primer B1)

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Den Braven Universal Primer (vervanger Primer B1) omschrijving

Den Braven Zwaluw Universal Primer is als vervanger op de markt gekomen voor de  Zwaluw Primer S-300 en de Zwaluw Primer B1.

Universal Primer is een transparante, kant en klare primer voor het verbeteren van de hechting van hybride-, PU- & siliconenkit op vele poreuze en niet-poreuze ondergronden. Deze primer is gevoelig voor vocht uit de lucht, daarom de verpakking tussentijds goed afsluiten.

Voor een goed functionerende kitvoeg is het van essentieel belang dat de kit een goede verbinding vormt met de ondergrond waarop hij wordt aangebracht. Immers als de hechting verloren gaat is de functie van de afdichting deels verloren. Om een optimale hechting met de poreuze en niet-poreuze ondergronden te verkrijgen worden primers gebruikt. Daarnaast zorgen bepaalde primers ook voor een betere hechting met hoge waterbelasting, het vastzetten van losse delen op poreuze ondergronden en het voorkomen van vlekvorming door migratie vanuit kitten.

Voor welke ondergronden is de Universal Primer te gebruiken?


Ondergronden zoals:


    • Dilatatievoegen in gevels

    • Dilatatievoegen in vloeren

    • Kunstoffen (sanitair)

    • Snijkanten tegels (sanitair)Bij waterbelasting adviseren wij Zwaluw Primer U12. Onder waterbelasting wordt verstaan onder het maaiveld, bij zwembaden, etc..

Extra informatie over Den Braven Zwaluw Universal Primer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Den Braven Zwaluw Universal Primer bestellen bij Verfwinkel.nl
Den Braven Zwaluw Universal Primer bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze primer of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl


Soort Voorstrijken & Voorlijmen
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Den Braven
Levertijd Op voorraad

Den Braven Universal Primer (vervanger Primer B1) bestand(en) downloaden

Top