• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Zwaluw Silicone NO & Sanitair - Grijs 310 ml

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Den Braven Zwaluw Silicone NO & Sanitair - Grijs 310 ml productinformatie

  • 1-Component
  • Goede hechting
  • Neutrale geur
  • Niet overschilderbaar
  • Siliconenkit
  • Snelle levering
  • Uitstekende weerstand tegen UV-stralen en alle weersinvloeden

Den Braven Zwaluw Silicone NO & Sanitair - Grijs 310 ml omschrijving

Zwaluw Silicone-NO is een veelzijdige neutrale siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Zwaluw Silicone-NO is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van aansluit- en dilatatievoegen in beton, metselwerk, vliesgevelconstructies, beglazingssystemen(1), keukens, badkamers en douches en voor industriële toepassingen. 

LET OP: Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in. Voor poreuze ondergronden zoals steen, beton is een primer aan te bevelen. 

LET OP: Beperkingen: Zwaluw Silicone-NO is NIET overschilderbaar. Aanbevolen wordt de randen van de voeg te bedekken met afplakband om te voorkomen dat oppervlakken die nog moeten worden geverfd worden verontreinigd met siliconen. Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Verkleuring kan optreden op donkere plaatsen en door contact met chemicaliën.  

Extra informatie over Zwaluw Silicone-NO Grijs
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Zwaluw Silicone-NO Grijs bestellen bij Verfwinkel.nl 
Zwaluw Silicone-NO Grijs bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Kit
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd Op voorraad
Top