• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs - 310 ml

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Den Braven Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs - 310 ml productinformatie

  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken
  • Snelle levering
  • Voor binnen en buiten
  • Zo goed als reukloos

Den Braven Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs - 310 ml omschrijving

Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs is een, vrijwel reukloze, hoogwaardige ééncomponent acryllaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs is niet corrosief t.o.v. metalen en geschikt voor binnen en buiten. Na doorharding vormt Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs een watervast plastisch-elastisch rubber.
Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van ±12,5%. Omdat de afdichtingskit na aanbrengen snel regenbestendig is, zijn er minder beperkingen in verband met de weersomstandigheden. 


Verder heeft Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs een hoge rek bij breuken een hoge toelaatbare vervorming. Zwaluw Acryl Exterior+ is zonder primer gemakkelijk aan te brengen op vrijwel alle ondergronden. Na droging is Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven.

LET OP: Zwaluw Acryl Exterior+ is niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Hoewel het product snel regenbestendig, zal het niet bestand zijn tegen zware slagregen en hagel tijdens de huidvorming. 


Extra informatie over Zwaluw Acryl Exterior+ 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs bestellen bij Verfwinkel.nl 
Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Acryl Exterior+ of één van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Kit
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd Op voorraad

Den Braven Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs - 310 ml bestand(en) downloaden

Top