• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Zwaluw Montagefix-W - 310 ml

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Den Braven Zwaluw Montagefix-W - 310 ml productinformatie

  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Krachtige formule
  • Nauwkeurig doseerbaar
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken

Den Braven Zwaluw Montagefix-W - 310 ml omschrijving

Den Braven Zwaluw Montagefix-W is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van houten dorpels, deurstijlen, schroten, profielen, lambriseringen, sierlijsten en panelen. Den Braven Zwaluw Montagefix-W is ook geschikt voor het verlijmen van spaanplaat, hardboard en hard PVC op metselwerk, steen of beton. Ook geschikt voor polystyreenschuim en het verlijmen van ornamenten en sierlijsten. 
Den Braven Zwaluw Montagefix-W is een veelzijdige lijm op basis van acrylaatdispersie. De lijm hardt uit door verdamping van water en vormt zo een sterke en duurzame verbinding.Den Braven Zwaluw Montagefix-W is oplosmiddelvrij en alleen geschikt voor binnen. Doordat Den Braven Zwaluw Montagefix-W vrijwel reukloos en makkleijk aan te brengen is, is deze lijm een ideaal product voor veel klussen binnenshuis. Den Braven Zwaluw Montagefix-W is niet corrosief t.o.v. metalen en geschikt voor EPS en XPS.


Den Braven Zwaluw Montagefix-W hecht zonder primer op de meeste ondergronden en is overschilderbaar met watergedragen en synthetische verven.
Extra informatie over Zwaluw Montagefix-W 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Zwaluw Montagefix-W bestellen bij Verfwinkel.nl 
Zwaluw Montagefix-W bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Montagefix of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Acrylaatdispersie
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Kit
Toepassing Voor binnen
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd Op voorraad

Den Braven Zwaluw Montagefix-W - 310 ml bestand(en) downloaden

Top