• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw Profstop Stopverf - 1 kg

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Zwaluw Profstop Stopverf - 1 kg productinformatie

  • Prettige verwerking
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Snelle levering
  • Uitstekend buitenduurzaam

Zwaluw Profstop Stopverf - 1 kg bestand(en) downloaden

Zwaluw Profstop Stopverf - 1 kg omschrijving

Zwaluw Profstop pot 1 kg is een universeel is een hoogwaardige, overschilderbare stoppasta op basis van lijnolie, kunsthars en vulstoffen. Zwaluw Profstop is toepasbaar voor het aanstoppen van enkel glas tot 0,6m2 in houten, stalen en betonnen sponningen. Glas in de sponning bevestigen met glaspennen of glasveren alvorens af te werken met Zwaluw Profstop. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher.

LET OP: Doorhardingstijd kan oplopen van enkele maanden tot een jaar. Niet geschikt voor dubbele beglazing Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Primer B1.

Extra informatie over Zwaluw Profstop
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Profstop bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Profstop bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Profstop of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Lijnolie
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Stopmiddel
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 1 Werkdag

Zwaluw Profstop Stopverf - 1 kg specificaties


Product Omschrijving
Zwaluw Profstop Universal is een hoogwaardig, overschilderbare stopverf op basis van lijnzaadolie, synthetische harsen en vulmiddelen.

Voordelen
- Geschikt voor hout, stalen en betonnen kozijnen
- Overschilderbaar

Applicaties
Zwaluw Profstop Universal is ontwikkeld voor het afdichten en aanstoppen van enkel glas tot 0,6m2 in houten, stalen en betonnen kozijnen.

LET OP: doorhardingstijd kan oplopen van enkele maanden tot een jaar. Voor toepassing waar snel overschilderd dient te worden raden wij Zwaluw Monustop aan.

Gebruiksaanwijzing
Het glas dient te worden vastgezet met metalen glaspennen of glasdriehoekjes. De minimale voegafmeting van Zwaluw Profstop Universal is 10 x 10mm. De maximale voegafmeting van Zwaluw Profstop Universal is 25 x 25mm.

Aanvullende informatie
Applicatie temperatuur; + 5°C to + 30° C
Consistentie Paste Dichtheid 2,1 g/ml
Huidvoming 2 - 4 months
Vorstbestendigheid gedurende transport Up to - 15°C
- Deze waarden zijn typische eigenschappen en kunnen variëren van +/- 3%

Beperkingen
- Not suitable for insulation or laminated glass

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: + 5°C tot + 30°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Profstop Universal hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Primer B1. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher. Sponningen 2 maal voorbehandelen met grondverf voor een optimale hechting.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Kleur
Natural

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen + 5°C en + 25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Gezondheid & Veiligheid
Het productveiligheidsblad dient te worden gelezen en begrepen voor gebruik.
Productveiligheidsbladen zijn beschikbaar op aanvraag en via de Den Braven websites. Waarborg & Garantie Den Braven garandeert dat haar product, binnen de houdbaarheidstijd, in overeenstemming is met de specificaties.

Top