• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml omschrijving

Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is een speciaal ontwikkelde duurzaam elastisch blijvende, universele beglazingskit. Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is geschikt voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom kozijnen. Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is universeel overschilderbaar met zowel synthetische- als watergedragen verven. Voor gladde ondergronden is in de regel geen primer noodzakelijk. Leverbaar in diverse kleuren (grijs, wit, zwart en bruin). 


Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is weer-, UV-, water- en schimmelbestendig, dat maakt deze kit uiterst fijn in gebruik en voor veel projecten inzetbaar.

LET OP: Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS is niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet geschikt voor natuursteen en spiegels. Niet geschikt in combinatie met chloor (zwembaden). 

Extra informatie over Zwaluw Hybriseal-2PS Wit 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Zwaluw Hybriseal-2PS Wit bestellen bij Verfwinkel.nl 
Zwaluw Hybriseal-2PS Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kit of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Hybride
Ondergrond Glas
Soort Kit
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd Op voorraad

Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml bestand(en) downloaden

Top