De beste vervangers voor Veveo producten

Veveo is een verfmerk dat onderdeel uitmaakt van PPG, één van de grootste wereldwijde leveranciers op het gebied van onder meer verven en coatings. PPG Industries is een naam die je wellicht niets zegt, maar de merken die tot hun assortiment behoren zullen wel bekend bij je zijn. Goede voorbeelden hiervan zijn Sigma, Histor, Rambo, Boonstoppel en Brander. Dit zijn grote en populaire merken die in grote getalen vertegenwoordigd zijn binnen ons assortiment. Veveo verf is niet bij ons verkrijgbaar, maar dat betekent niet dat er geen producten bij ons te bestellen zijn die één op één uitstekende vervangers zijn als je Veveo verf wilt kopen. We vertellen je er hieronder meer over.

Veveo AC Plus

Veveo AC Plus is een muurverf die je zowel binnen als buiten in kan zetten. Hierbij is het buiten wel van belang dat het gaat om beschut buitenwerk. Dit is dus een flexibel inzetbare Veveo muurverf. Hetzelfde geldt voor varianten uit dezelfde lijn zoals Veveo AC Plus S1 en Veveo Collix AC Plus S1. Dit verfproduct heeft een matte uitstraling.

Ben je op zoek naar een alternatief van een hoge kwaliteit, dan is deze Sigmatex Superlatex Matt een aanrader. Ook dit is een veelzijdige muurverf die je op verschillende ondergronden binnen en buiten kunt toepassen. Dit is een verf met schrobklasse 1 die dampdoorlatend is. Sigma behoort, net als Veveo, tot PPG Industries. Dit merk staat garant voor kwaliteit. Sigmatex Superlatex Matt is ook een goede vervanger voor een product zoals Veveo Multitex.

Veveo Aqua Titanium

Veveo Aqua Titanium is een watergedragen aflak voor binnen. Deze lijn is in meerdere glansgraden verkrijgbaar: Veveo verf in hoogglans, zijdeglans en mat bijvoorbeeld. Deze ‘housepaint’ van Veveo gaat lang mee, onder meer omdat het product kras-, slijt- en stootvast is. Daarnaast behoudt dit product lang zijn kleur en zal het niet gaan vergelen. Deze Veveo lakverf op waterbasis is bestand tegen huidvetten.

Zoek je een goed alternatief voor deze Veveo lijn, dan raden wij de Sigma S2U Nova lijn aan. Ook bij deze lijn heb je de keuze uit producten met uiteenlopende glansgraden, bijvoorbeeld Sigma S2U Nova Satin of Sigma S2U Nova Matt.

Veveo Platina SB

Veveo Platina SB kun je gebruiken voor het aflakken van houten en metalen ondergronden. Dit is een vier seizoenen lakverf voor buiten. Omdat het hier een vier seizoenen verf betreft, weet je zeker dat het oppervlak te allen tijde optimaal beschermd wordt tegen de elementen buiten. De weersbestendigheid is dan ook van een hoog niveau. De glans wordt lang behouden en dankzij de elasticiteit van deze verf wordt er goed gereageerd op temperatuurverschillen. Zo behaal je een duurzaam eindresultaat. Deze Sikkens Rubbol SB verf is een perfecte vervanger waarmee je hetzelfde goede eindresultaat kunt behalen.

Veveo verf vervangers kopen bij Verfwinkel.nl

Alhoewel de producten van Veveo (nog) niet tot ons assortiment behoren, zijn er genoeg vervangers binnen ons aanbod verkrijgbaar die kwalitatief net zo’n goed resultaat opleveren. Hierbij hebben we gekozen voor vervangende producten die, net als Veveo, tot het assortiment van PPG Industries behoren. Deze merken hebben dus dezelfde leverancier. Ook voor producten zoals Veveo Pro Finish, Veveo Aqua Mur, Veveo Duocoat, Veveo Urethancoat, Veveo Edelbeits en Veveo Titanium Spray zijn goede alternatieven te vinden binnen ons assortiment. Ontdek het zelf en bestel jouw verfproduct bij ons.

 1. Sigma Sigmatex Superlatex Matt - Muurverf
  Sigma Sigmatex Superlatex Matt - Muurverf
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  150 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Gratis lakset
  Sigma S2U Nova Satin
  Sigma S2U Nova Satin
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  640 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Gratis lakset
  Sigma S2U Nova Matt
  Sigma S2U Nova Matt
  4.9 out of five star rating on Trustpilot
  100 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Sikkens Rubbol SB
  Sikkens Rubbol SB
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  73 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: