• Grootste assortiment van Nederland
 • Koop online tot 50% goedkoper
 • Snelle levering!
 • Gratis verzending vanaf €50,- (binnen Nederland)

Veiligheidsbril

Van hoog naar laag sorteren
 1. Climax Beschermbril - 569
  Climax Beschermbril - 569
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. 3M Ruimzichtbril 4800
  3M Ruimzichtbril 4800
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. 3M SecurFit Veiligheidsbril 400 - Zonnebril
  3M SecurFit Veiligheidsbril 400 - Zonnebril
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Vanaf Adviesprijs
Van hoog naar laag sorteren

Veiligheidsbril

Er zijn heel wat beroepen waarbij het dragen van een veiligheidsbril verplichte kost is. Desondanks is het zo dat er nog altijd heel wat mensen bij hun eigen klusjes, en zelfs professionals tijdens het werk, uitgaan van het idee dat onheil hen niet zal overkomen. Een gevaarlijk idee dat elke dag opnieuw leidt tot oogletsels die voorkomen hadden kunnen worden. Renovatieprojecten, verbouwingen, nieuwbouwwoningen en zelfs een nieuw likje verf aanbrengen is zonder een veiligheidsbril een tikkende tijdbom. Het oog is een van de meest kwetsbare organen van ons lichaam en dient dan ook beschermd te worden.

Kies voor kwaliteit

Op de markt van de veiligheidsbrillen zijn een aantal betrouwbare leveranciers actief met een jarenlange ervaring in veiligheid. Het is dan ook een goed idee om bij de aankoop van een veiligheidsbril te kiezen voor kwaliteit en optimale bescherming. Gezondheid en het voorkomen van letsels is immers geen topic waarop besparen een goed idee is. Merken zoals Bolle en Climax zijn niet voor niets marktleiders en ook terug te vinden in ons assortiment. Zo tik je een Climax beschermbril of een Bolle veiligheidsbril voor een goede prijs op de kop in onze webshop.

Waarop moet je letten?

De ene veiligheidsbril is de andere niet. Desondanks zien alle veiligheidsbrillen er op het eerste zicht quasi hetzelfde uit. Het spreekt voor zich dat dit absoluut niet het geval is. Welke factoren spelen een rol in het bepalen van de kwaliteit van een veiligheidsbril? Eerst en vooral kan er een groot verschil qua montuur zijn. Verstelbaren oorveren maken het verschil tussen een comfortabel gevoel en een werkdag vol ongemak.

De neusbrug dient voorzien te zijn van slipbestendig materiaal zodat de bril niet plots naar beneden valt. Wat de coating betreft zoek je bij voorkeur naar een anti-kras laag en een anti-damp coating. Bovendien vraag je best ook even na tegen welke risico's jouw veiligheidsbril bescherming biedt. Er zijn immers chemische risico's, mechanische risico's en stralingsrisico's. Afhankelijk van het karwei wordt je blootgesteld aan ander gevaar.

Veiligheidsbril op maat

Een veiligheidsbril is geen overbodige luxe. Maar wat doe je wanneer je in het dagelijkse leven reeds een bril moet dragen? In dat geval is een veiligheidsbril met correctie en op maat de goede oplossing. De glazen van jouw veiligheidsbril worden dan op sterkte gemaakt zodat je tijdens het gevaarlijk werk perfect zicht hebt. Logischerwijze kan goed kunnen zien dan ook het verschil maken tussen een gevaarlijke situatie en een correct ingrijpen. Sowieso is het geen slecht idee om te kiezen voor een veiligheidsbril op maat. Eentje perfect aangepast aan jouw gezichtsvorm zorgt voor extra werkcomfort.

Ons assortiment

Op zoek naar optimale bescherming tijdens de werkuren of klusjes thuis? Dan mag een veiligheidsbril niet ontbreken. In ons assortiment vind je veiligheidsbrillen van topmerken als Bolle en Climax terug. Snel een bolle veiligheidsbril of een Climax beschermbril nodig? Weet dan dat je meteen aan de slag kan. Bij verfwinkel.nl zijn we trots op onze razendsnelle levertijden. Vandaag een bestelling geplaatst is ook vandaag jouw aankoop in handen krijgen!