• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma S2U Nova Primer

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
RAL9010 RAL
RAL9001 - Crèmewit RAL
RAL9016 - Verkeerswit RAL
E8.35.65 Okergeel Sikkens Authentieke Kleuren
RAL3005 - Wijnrood RAL
U4.15.10 Gelders Blauw Sikkens Authentieke Kleuren
RAL5004 - Zwartblauw RAL
RAL6009 - Dennengroen RAL
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
RAL7016 - Antracietgrijs RAL
RAL7021 - Zwartgrijs RAL
RAL9004 - Signaalzwart RAL
RAL7024 - Grafietgrijs RAL
RAL9005 - Gitzwart RAL

Sigma S2U Nova Primer productinformatie

  • Gemakkelijk te verwerken
  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
  • Professionele schilderskwaliteit
  • Voor binnen
  • Watergedragen verf
  • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

Sigma S2U Nova Primer omschrijving

Sigma S2U Nova Primer is een sneldrogende, watergedragen, isolerende grondverf voor binnen. Sigma S2U Nova Primer is geschikt voor het gronden en overgronden van hout. Ook kun je met de Sigma S2U Nova Primer reeds geschilderde staal en non-ferro metalen, bestaande, intacte, geschuurde verflagen en diverse kunststoffen overgronden. Deze Sigma Nova Primer is geurarm en heeft een uitstekende dekking en hechting. Deze Sigma Primer Interieur laat zich, ook door de minder geoefende schilder, prima verwerken met een ronde kwast of viltroller

Ideale Sigma grondverf voor binnen:
Er zijn houtsoorten die vanwege hun inhoudsstoffen bekend staan om hun doorbloedend karakter. Denk hierbij aan houtsoorten zoals: Merbau, Dark Red Meranti, Western Red Cedar, Eiken en Afzelia. In Grenen en Vuren kunnen kwasten en noesten soms een gele verkleuring veroorzaken indien je deze houtsoorten in een lichte kleur schildert. Om dit alles te voorkomen en een egaal eindresultaat te krijgen raden we aan om op deze houtsoorten binnen zeker de Sigma S2U Nova Primer te gebruiken.


Sigma Nova Primer heeft namelijk het isolerend vermogen om er voor te zorgen dat deze inhoudsstoffen niet door de eindlaag zichtbaar zullen zijn. Omdat deze Sigma primer ook nog een vullend karakter heeft ben je vrijwel altijd verzekerd van een egaal en strak eindresultaat.


Sigma S2U Nova Primer:
- Aanbrengen: met kwast en roller
- Stofdroog: na ca. 1 uur 
- Kleefvrij: na ca. 3 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 4 uur
Gebruik je deze Sigma grondverf binnen als isolerende primer breng dan minimaal 2 lagen aan met een droogtijd tussen de lagen van 24 uur.
- Verbruik: ca. 13 m2 /liter


Sigma Nova Primer versus Sigma Nova Grondverf
De namen primer en grondverf worden veel door elkaar gebruikt.  Over het algemeen is primer vaak alleen het Engelse woord voor grondverf. Wat we in de praktijk merken is dat een grondverf meestal maar voor 1 soort ondergrond is bijvoorbeeld hout of ijzer. Een primer kan in de meeste gevallen op meerdere ondergronden bijvoorbeeld op hout maar ook op voorbehandeld metaal en kunststof. Zo heb je minder verschillende blikken grondverf nodig tijdens je verfklus.


 Sigma S2U Nova Primer is de perfecte grondverf in een goed verfsysteem met o.a. Sigma S2U Nova Matt, Sigma S2U Nova Satin, Sigma S2U Nova Gloss. Ook is deze Sigma primer voor binnen uiterst geschikt om als grondlak te gebruiken in combinatie met de anti-slip traplak.


Sigma Coatings is geliefd bij de professionele schilders, maar zeker ook bij de doe-het-zelver. Het is dan ook logisch dat Sigma verf heeft voor heel je huis. Wil je weten welke Sigma verf het beste bij jouw klus past. Lees dan ons blog.


Sigma S2U Nova Primer met DUBOkeur
Deze Sigma grondverf is gecertificeerd met DUBOkeur. Dat wil zeggen dat deze Sigma grondverf voor binnen milieuvriendelijker is dan vergelijkbare producten. DUBOkeur wil laten zien dat een product met dit label tot de milieuvriendelijkste producten in zijn soort behoort. Het keurmerk stelt geen eisen aan het productieproces, maar laat zien dat  het betreffende product  – over de gehele keten bekeken - minder milieubelasting teweegbrengt dan andere soortgelijke producten (met eenzelfde functie).


 


Sigma S2U Nova Primer met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 

Sigma S2U Nova Primer op kleur gemengd
Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over
Sigma S2U Nova Primer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Sigma S2U Nova Primer bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigma S2U Nova Primer bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Hout
Soort Grondverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 13m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad

Sigma S2U Nova Primer bestand(en) downloaden

Top