• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigma S2U Nova Gloss

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
Let op: Op dit moment is Sigma S2U Nova Gloss helaas niet verkrijgbaar in 1 liter donkere kleuren... Wil je een donkere kleur kies dan voor een ander verpakking Sigma S2U Nova Gloss
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
RAL9010 RAL
RAL9001 - Crèmewit RAL
RAL9016 - Verkeerswit RAL
E8.35.65 Okergeel Sikkens Authentieke Kleuren
RAL3005 - Wijnrood RAL
U4.15.10 Gelders Blauw Sikkens Authentieke Kleuren
RAL5004 - Zwartblauw RAL
RAL6009 - Dennengroen RAL
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
RAL7016 - Antracietgrijs RAL
RAL7021 - Zwartgrijs RAL
RAL9004 - Signaalzwart RAL
RAL7024 - Grafietgrijs RAL
RAL9005 - Gitzwart RAL

Sigma S2U Nova Gloss productinformatie

  • Gecertificeerd: Dubokeur
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geurarm
  • Hand/huidvetbestendig
  • Kras- en Slijtvast

Sigma S2U Nova Gloss omschrijving

Dé topper uit het binnen assortiment van Sigma.... de lak kan het hebben.


Sigma S2U Nova Gloss is een hoogwaardige, watergedragen, hoogglanzende lakverf voor binnen. Sigma S2U Nova Gloss is geschikt voor het schilderen van bestaande, intacte, geschuurde verflagen, zowel op waterbasis als op terpentinebasis. Sigma S2U Nova Gloss is ook geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die eerst op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte grondverf. 
Door de toegevoegde polyurethan is deze hoogglans lak kras- en slijtvast.  Sigma S2U Nova Gloss is goed dekkend en gemakkelijk te verwerken, heeft een uitstekende vloeiing en lange open tijd. Daardoor heeft deze lak een egaal aanzien na droging. 


Sigma S2U Nova Gloss:
- Aanbrengen: met een kwast, roller of verfspuit
- Stofdroog: na ca. 1 uur
- Kleefvrij: na ca. 2 uur
- Overschilderbaar: na ca. 16 uur 
- Volledig uitgehard: na ca. 7 dagen
- Verbruik: ca. 11 m2 /liter


Dankzij de  LTA+ technologie uitstekend bestand tegen (huid)vetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. 


Let op: Bij afwezigheid van daglicht kan na verloop van tijd vergeling optreden. Lage temperatuur en hoge relatieve vochtigheid vertragen de droging.  Na droging is er nog geen optimale hechting.Deze komt pas tot stand na 4 tot 6 weken.


Wat is LTA+ technologie?
Je ziet het regelmatig rond de deurklink: vuile, beschadigde en soms helemaal weggesleten lak. Huidvetinwerking is de oorzaak. Elke keer als een deur wordt vastgepakt blijft een beetje huidvet op de verffilm achter. Dit kleine beetje werkt in op de laklaag en wordt hierin opgenomen. Na langdurige belasting verweekt de laklaag en deze wordt zacht en plakkerig. De lak is dan gevoelig voor vuilaanhechting en wordt gemakkelijk beschadigd. De toegepaste LTA+-technologie in deze verf werkt door de speciale bindmiddelcombinaties als een schild. Een schild dat de lak beschermt tegen huidvet en dagelijks gebruik. Vet kan nog nauwelijks op de verflaag inwerken. En eventueel binnengedrongen vet hecht zich niet aan de lak. Dankzij LTA+ blijft de lak ook na langdurige vetbelasting keihard. Sigma S2U Nova is er ook in Semi Gloss, Satin en Matt. 

Wist je dat?
Sigma S2U Nova Matt en S2U Nova Satin voldoen aan de Europese Speelgoedrichtlijnen EN 71-3*. Hierdoor is het veilig te gebruiken op kinderkamers, kindermeubels en speelgoed. Omdat Sigma S2U Nova ook nog geurarm, huidvetresistent en kras- en slijtvast is, is deze verf een perfecte keuze in je huis. Sigma S2U Nova.....keihard de beste!

Sigma S2U Nova Gloss met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 


Sigma S2U Nova Gloss op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sigma S2U Nova Gloss 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Sigma S2U Nova Gloss bestellen bij Verfwinkel.nl 
Sigma S2U Nova Gloss bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor binnen
Rendement 11 m2 per Liter
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad

Sigma S2U Nova Gloss bestand(en) downloaden

Top