• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
G0.05.85 Mergelwit Sikkens Authentieke Kleuren
RAL9010 RAL
RAL9001 - Crèmewit RAL
RAL9016 - Verkeerswit RAL
E8.35.65 Okergeel Sikkens Authentieke Kleuren
RAL3005 - Wijnrood RAL
U4.15.10 Gelders Blauw Sikkens Authentieke Kleuren
RAL5004 - Zwartblauw RAL
RAL6009 - Dennengroen RAL
N0.15.10 Monumentengroen Sikkens Authentieke Kleuren
Q0.05.10 Grachtengroen Sikkens Authentieke Kleuren
RAL7016 - Antracietgrijs RAL
RAL7021 - Zwartgrijs RAL
RAL9004 - Signaalzwart RAL
RAL7024 - Grafietgrijs RAL
RAL9005 - Gitzwart RAL

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer productinformatie

  • Goed dekkend
  • Goed vullend
  • Hand/huidvetbestendig
  • Sneldrogend
  • Uitstekende hechting

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer omschrijving

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een zijdeglanzende, watergedragen grondverf voor binnen. Speciaal afgestemd om als goede basis te dienen voor een krasvaste en huidvetbestendige binnenlak zoals de Rubbol BL Rezisto Satin.
Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is geschikt als grondverf en voorlak voor hout, hard PVC en andere kunststoffen (met uitzondering van polyolefinen, zoals PE en PP), beton, pleisterwerk e.d. Verder kun je deze Rubbol BL Rezisto Primer ook aanbrengen op zorgvuldig gereinigde en geschuurde oude alkydharsverflagen.


Deze Sikkens Rubbol Rezisto Primer is favoriet vanwege de hoge dekkracht, uitstekende vulling en uitstekende hechting. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer kan zelfs ingezet worden als sneldrogende grondverf voor buiten en afgewerkt worden met zowel watergedragen verf als verf op terpentinebasis. 


Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
- Aanbrengen met een roller of kwast
- Open tijd: 4-5 minuten
- Stofdroog: na 30 minuten
- Kleefvrij: na 1 uur
- Overschilderbaar: na ca. 6 uur
- Verbruik: ca.10-12 m2 /liter (afhankelijk van ondergrond en applicatiemethode)


Ervaringen Sikkens grondverf voor binnen:
Er zijn houtsoorten die vanwege hun inhoudsstoffen bekend staan om hun doorbloedend karakter. Denk hierbij aan houtsoorten zoals: Merbau, Dark Red Meranti, Western Red Cedar, Eiken en Afzelia. In Grenen en Vuren kunnen kwasten en noesten soms een gele verkleuring veroorzaken indien je deze houtsoorten in een lichte kleur schildert. Om dit alles te voorkomen en een egaal eindresultaat te krijgen raden we aan om op deze houtsoorten binnen een isolerende primer te gebruiken.


Sikkens Rubbol BL Primer heeft net als de Sikkens Rubbol BL Isoprimer het isolerend vermogen om, bij het aanbrengen van 2 lagen, er voor te zorgen dat deze inhoudsstoffen niet door de eindlaag zichtbaar zullen zijn. Omdat deze Sikkens Rubbol BL Primer ook nog een vullend karakter heeft ben je vrijwel altijd verzekerd van een egaal en strak eindresultaat.


Huidvetaantasting in de verflaag.
Niet alle watergedagen lak kan goed tegen huidvet. Zeker op plekken waar het schilderwerk vaak vastgepakt wordt, zoals de trapleuning en deuren, is het belangrijk om te kiezen voor een huidvet resistente verf.  Door de huidvet belasting van de verf kan deze terug op weken, waardoor de verflaag gemakkelijk vies wordt en uiteindelijk slecht te reinigen is.
De oplossing is simpel: Kiezen voor huidvet resistente verf zoals de Sikkens Rubbol BL Rezisto.
In gevallen waar huidvet het oude verfsysteem heeft aangetast, voorkomt deze grondverf dat het nieuwe verfsysteem vanaf de grondlaag al wordt aangetast. Dat maakt dat Rubbol BL Rezisto Primer  een ideale grondverf is voor onderhoud-, renovatie- én nieuwbouwtoepassing. 


Aanbevolen kwasten en rollers voor de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Naast goede kwaliteit verf heb je ook goede kwasten en rollers nodig om een mooi eindresultaat te krijgen. Deze Rubbol Rezisto Primer breng je het beste aan met een Meesterhand Aqua – Ronde Kwast. De grote vlakken kun je schilderen met een viltroller. Gebruik voor strakke verflijnen een ronde kwast in combinatie met gele schilderstape.


Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer aanbieding:
Ontdek het gemak van online verf kopen en bestel je verf en verfbenodigdheden voordelig bij Verfwinkel.nl. Naast dat je vanuit je luie stoel aan je klus begint door verf te bestellen, vind je bij verfwinkel.nl ook nog eens de beste Sikkens BL Rezisto Primer aanbieding.
Daarnaast vind je bij Verfwinkel.nl ook alle andere spullen die je nodig hebt voor je schildersklus zoals kwasten, rollers, plamuur, schuurpapier en afplaktape.
Bestel je verf en benodigdheden op het moment dat voor jou het beste uitkomt en laat deze bij je thuis of op de klus bezorgen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer in verschillende volumes:
Ben je op zoek naar een goede grondverf voor binnen zodat je een goed verfsysteem kunt aanbrengen met een duurzaam resultaat. Dan is de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer zeker een geschikt product.  Zo heb je de Rubbol BL Rezisto Primer 2,5 liter voor de grote verfklus. Hiermee kun je eenvoudig het buitenschilderwerk van je huis doen. Voor de tussentijdse onderhoudsklusjes of de kleinere projecten zoals bijvoorbeeld het schilderen van je voordeur in een andere kleur dan de rest van je huis kun je kiezen voor Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer 0,5 liter. Daarnaast is de Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer verkrijgbaar in 1 liter. Goed voor ongeveer 16 m2. Verreweg het meest gebruikte volume verf. Met Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer kies je voor duurzame verf en ben je voor jaren klaar. Daarom vind je altijd een  Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer aanbieding bij verfwinkel.nl. Zo betaal je nooit teveel voor je klus. Klaar met de klus en een restje verf over? Giet het om in een glazen potje of een leeg blik dat je goed afsluit zodat je de verf prima kan bewaren zonder dat de verf indroogt.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer in de juiste kleur bestellen.
Van oudsher zijn velen gewend om de grondverf in wit of grijs te kopen. Door te kiezen voor Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer kun je de grondverf in vrijwel alle kleuren laten mengen. Hierdoor dekt de eindlaag veel sneller en zullen beschadigen veel minder opvallen. Dus stem de grondverf kleur af op de eindlaag en het eindresultaat zal nog mooier worden.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer Ral 9010 en talloze andere kleuren
Naast de meest bestelde kleur Ral 9010 mengen onze mengexperts voor jou de Sikkens Rubbol BL Rezisto in talloze andere kleuren. Of je nu kiest voor Sikkens ral 9010 of toch liever een andere kleur. Geen probleem voor de verfmengers van Verfwinkel.nl! We kunnen deze krasvaste grondverf in bijna elke gewenste kleur mengen. Of je nu kiest voor een ralkleur, de kleur van het jaar, antraciet of een andere kleur Verfwinkel.nl heeft het.
Hou er rekening mee dat de kleuren uit de online kleurenwaaier ter indicatie zijn en door de beeldscherminstellingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. We adviseren je om te allen tijde een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurwaaier of middels een testpotje.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer op kleur gemengd
Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016.
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Sikkens Rubbol BL Rezisto
Een goed verfsysteem bepaald de duurzaamheid van de verf en dus ook wanneer alles weer van een nieuwe verflaag voorzien dient te worden. Door te kiezen voor Sikkens Rubbol BL Rezisto grondverf en de Sikkens Rubbol BL Rezisto lak zoals Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin of de Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss weet je zeker dat je voor een goed verfsysteem kiest waar je jaren plezier van hebt. In ons blog lees je tips over hoe je schilderwerk langer mee gaat. 


Extra informatie over Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Sikkens Rubbol BL Rezisto bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Rubbol BL Rezisto bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze Sikkens grondverf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Primer
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 10-12 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer bestand(en) downloaden

Top