• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Krijtverf & Kalkverf

€ 28,41

€ 19,89

€ 28,41

€ 19,89

€ 26,32

€ 18,42

€ 18,25

€ 12,78

€ 17,17

€ 12,02

€ 19,91

€ 13,94

€ 25,09

€ 14,55

€ 31,16

€ 21,81

€ 148,35

€ 89,01

Krijtverf & Kalkverf

Krijtverf: matte verf met een authentieke uitstraling

Is jouw interieur toe aan vernieuwing of een flinke opknapbeurt? Overweeg dan om witte krijtverf of een ander soort verfkrijt op je muren en wanden aan te brengen. Deze matte verf geeft je woning een authentieke uitstraling en geeft jou het gevoel dat je in een nieuw huis woont. Bij Verfwinkel.nl kies je uit diverse soorten matte verf, waaronder dus ook deze variant. Wat voor aankoop je ook doet op onze site, je geniet direct van talloze voordelen. Bekijk ons aanbod en bestel direct online. 

Wat is krijtverf?

Schoolbordverf, dat is vaak het antwoord op de vraag: wat is krijtverf? Dit is echter onjuist. Krijtverf is namelijk een verf op waterbasis die je binnen op onder meer muren, wanden en hout aanbrengt. Deze matte verfsoort is bovendien de finishing touch voor meubels met een vintage-uitstraling. Het heeft een poedermat effect en bovendien is deze verfsoort er in allerlei neutrale en speelse kleuren. 

Krijtverf aanbrengen - Hoe doe je dat?

Deze verfsoort geeft altijd een licht streperig effect op zowel muren als meubels. Krijtverf aanbrengen op meubels doe je met een gewone kwast en bij de muren maak je gebruik van een blokkwast. Daarnaast kun je voor zowel wanden als meubels gebruikmaken van een verfroller. 

Krijtverf kleuren

Naast krijtverf grijs en krijtverf zwart kan je bij Verfwinkel ook terecht voor diverse andere kleuren. Krijtverf kleuren die je onder meer aantreft, zijn bijvoorbeeld rood, groen, blauw, geel en diverse andere kleurtinten. Wat voor kleur je ook kiest, bij ons verzeker jij jezelf van de allerbeste kwaliteit.  

Krijtverf muur voor een uniek effect

Krijtverf muur is er in allerlei soorten en maten, bijvoorbeeld krijtverf grijs en krijtverf zwart. Je hebt echter ook de keuze uit witte krijtverf. Het is maar net wat je mooi vindt en waar je voorkeur naar uitgaat. Ga daarom voor een glad en strak effect, maar wel eentje met een origineel karakter. 

Krijtverf meubels voor een authentieke uitstraling

Juist ook voor meubels is deze verfsoort uitermate geschikt. Je geeft je meubels hiermee een nieuwe look. Het opknappen, restylen en pimpen van je meubels doe je natuurlijk met krijtverf meubels uit onze webshop. Er is volop keuzeaanbod voor elk houten meubelstuk zoals kastjes, dressoirs, tafels en stoelen. 

Aanbod krijtverf bij Verfwinkel.nl

Bij Verfwinkel.nl geniet je altijd van een veelzijdig assortiment van dit type verf. Histor, Sikkens en Flexa zijn slechts enkele merken die je aantreft op onze site. Maak de keuze uit diverse glansgraden en plaats je order direct online. Door een aankoop in onze webshop profiteer je bovendien van diverse voordelen: 

- Je geniet van het grootste krijtverf-aanbod van Nederland. 
- Al onze verfproducten zijn aantrekkelijk geprijsd en worden snel bij jou thuisbezorgd. 
- De Nederlandse kwaliteit en originele kleurpasta's geven jouw huis een unieke uitstraling. 
- Bij Verfwinkel.nl kun je altijd een beroep doen op verftechnisch advies. 

Plaats daarom een bestelling op onze site en zie je huis opknappen dankzij ons krijtverf-aanbod.

Top