• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Caparol Indeko Plus - Lichte Kleuren

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Caparol Indeko Plus - Lichte Kleuren productinformatie

  • Geurarm
  • Goed dekkend
  • Hoog rendement
  • Oplosmiddelvrij
  • Prettige verwerking

Caparol Indeko Plus - Lichte Kleuren omschrijving

Caparol Indeko-Plus is een muurverf voor hoogwaardig schilderwerk op alle binnenmuren en plafonds. Deze oplosmiddelvrije muurverf is zeer gemakkelijk te verwerken, heeft een hoog rendement en is bovendien vrij van conserveermiddelen. Indeko-plus is superdekkend (in de meeste gevallen is één laag voldoende), droogt snel en is neutraal van geur. Indeko-plus is zeer geschikt voor objecten die snel geschilderd of gerenoveerd en weer in gebruik genomen of bewoond moeten worden.

LET OP: 
- Afwerking van een nog niet volledig afgebonden ondergrond kan leiden tot kleurbontheid (als gevolg van kalkdoorslag) en in het ongunstigste geval tot aantasting van het product. - uigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden.
- Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.
- Veegvaste muurverf (witkalk/saus) en kwalitatief laagwaardige latex muurverflagen (poreus, door laag percentage bindmiddel) verwijderen.
- Indien deze matte muurverf wordt toegepast op ondergronden binnen handbereik (bijvoorbeeld borstweringen en kolommen), kunnen door aanraking of reinigen glanzende plekken ontstaan.

Caparol Indeko Plus met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan voor 'mijn kleur staat hier niet bij' en noteer de kleur bij 'opmerkingen' tijdens het afrekenen. 

Caparol IndekoPlus op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Caparol Indeko Plus
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Caparol Indeko Plus bestellen bij Verfwinkel.nl
Caparol Indeko-Plus bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze muurverf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl


 

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Caparol
Levertijd Op voorraad

Caparol Indeko Plus - Lichte Kleuren bestand(en) downloaden

Top