• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Wijzonol Muurverf Extra Mat

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs
Let op: Dit product kan in de 10 liter verpakking enkel in een lichte kleur op kleur gemengd worden. Wil je een donkere kleur kies dan 2 x 5 liter kleur verpakking van de Wijzonol Muurverf Extra Mat

Wijzonol Muurverf Extra Mat productinformatie

  • Bio-based
  • Goed reinigbaar
  • Schrobvast klasse 1
  • Spat - en aanzetvrij
  • Voor binnen
  • Waterverdunbaar

Wijzonol Muurverf Extra Mat omschrijving

Wijzonol Muurverf Extra Mat is een volledig matte, aanzetvrije muurverf  voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel.*  Wijzonol Muurverf Extra Mat is geschikt voor het schilderen van steenachtige ondergronden als beton, metsel- en (spack)pleisterwerk, plaatmateriaal,spachtelputz, glasweefsel en op goed hechtend behang. Wijzonol Muurverf Extra Mat is uiterst prettig te verwerken en dekt uitstekend. na het aanbrengen van min. 2 lagen van deze muurverf valt deze in schrobklasse 1. Wat aangeeft dat deze extra amtte muurverf ook nog eens prima te reinigen is.


Wijzonol Muurverf Extra Mat:
- Aanbrengen: met kwast en roller
- Stofdroog: na ca. 30 minuten 
- Overschilderbaar: na ca. 4 uur
- Verbruik: 7 – 9 m²/l (afhankelijk van ondergrond en applicatiemethode)

Wijzonol Muurverf Extra Mat  met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 

Wijzonol Muurverf Extra Mat  op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Wijzonol Muurverf Extra Mat 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Wijzonol Muurverf Extra Mat  bestellen bij Verfwinkel.nl
Wijzonol Muurverf Extra Mat  bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Wijzonol muurverf of één van onze andere producten? Mail je vraag dan naar onze verfexperts via klantenservice@verfwinkel.nl. 


* Met de duurzame muurverven van Wijzonol maak je altijd een bewuste keuze. Deze kwalitatief hoogwaardige verf biedt niet alleen het beste eindresultaat voor je schilderwerk, maar draagt tevens bij aan een lager verbruik van fossiele grondstoffen door het toepassen van herwinbare grondstoffen. Wijzonol Muurverven worden gemaakt door mensen met een passie voor duurzame ontwikkeling. Daarmee dragen wij samen bij aan onze toekomstige generatie.

Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7-9 m2 per liter
Merk Wijzonol
Levertijd Op voorraad

Wijzonol Muurverf Extra Mat bestand(en) downloaden

Top